طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی
آش کلم یک نوع آش خوشمزه، مقوی و مخصوص آذربایجان است.
کد خبر : 38452
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 مهر 1396 - 10:13
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، آش کلم یک نوع آش خوشمزه و مقوی و مخصوص آذربایجان است.
مواد مورد نیاز
- برنج نیم دانه (خیس شده): یک دوم پیمانه
- بلغور جو (خیس شده): ۱ پیمانه
- نخود (خیس شده): ۱ پیمانه
- لوبیا سفید (خیس شده): ۱ پیمانه
- کلم برگ (خرد شده): ۱ عدد
- هویج (نگینی خردشده): ۴ عدد
- پیاز بزرگ (نگینی خردشده): ۱ عدد
- رشته آش: ۱۵۰ گرم
- سبزی آش: ۱ کیلوگرم
- ترخون (خردشده): ۱۵۰ گرم
- فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
- کشک: به میزان لازم
- سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
۱. پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.
۲. هویج را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.
۳. رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.
۴. آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.
telegram.me/jajinnews
برچسب ها :آش کلم ، آش کلم باکویی ، ججین ، طرز تهیه آش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰