طرز تهیه آش بادمجان

آش بادمجان غذایی مقوی ست که می تواند به عنوان وعده غذایی اصلی هم صرف شود

کد خبر : 25605
تاریخ انتشار : شنبه 21 مرداد 1396 - 18:54

 

پایگاه خبری “ججین”

 

مواد لازم

  • بادمجان ۵ عدد
  • سیر ۱۰ حبه
  • عدس ۲ لیوان
  • پیاز ۲ عدد
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • کشک ۱ لیوان
  • آب گوشت ۴ لیوان
  • پیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازم

طرز تهیه : بادمجان ها را پوست بکنید و خرد کنید. سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا رطوبت اضافی اش خارج شود. بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید. سپس بادمجان ها و سیرهای رنده شده را با مقداری روغن سرخ کنید.

آش

عدس را از شب قبل خیس دهید. عدس را با ۴ لیوان آب گوشت داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بپزد و له شود ( اگر آب گوشت ندارید میتوانید از ۴ لیوان آب مخلوط با عصاره گوشت استفاده کنید ).

 

آش

 

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس آرد ، زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا آرد سرخ شده و جذب پیاز شود.

 

آش

 

مخلوط پیاز و آرد سرخ شده را همراه با بادمجان های سرخ شده به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد ( در اواخر پخت کشک را اضافه کنید ). پس از پخت با کشک و پیاز داغ آش را تزیین و سرو کنید.

 

نکته ها : دقت کنید که غلظت این آش همانند عدسی است. اگر در طول پخت آب کم بود میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، بادمجان ها را پس از سرخ شدن خوب له کنید تا در داخل آش مشخص نباشند.

 

 


 

telegram.me/jajinnews

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

12 + 18 =