طرز تهیهی کتلت مرغ و سیبزمینی در فر
اگر از چربی خون رنج میبرید و یا به دنبال تهیه و پخت غذاهای کم چرب هستید، به شما آموزش امروز را پیشنهاد میکنیم. امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت کتلت مرغ و سیبزمینی در فر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
کد خبر : 37454
تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 دی 1396 - 8:08
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، اگر از چربی خون رنج میبرید و یا به دنبال تهیه و پخت غذاهای کم چرب هستید، به شما آموزش امروز را پیشنهاد میکنیم. امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت کتلت مرغ و سیبزمینی در فر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و رنده شده: ۴ عدد متوسط
سینهی مرغ چرخ شده: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد متوسط
جعفری خرد شده: یک پیمانه
ریحان خرد شده: دو قاشق غذاخوری
پودر هل: یک قاشق چایخوری
گشنیز خشک شده: دو قاشق چایخوری
لیموترش: یک قاشق غذاخوری
ادویه کاری: یک قاشق غذاخوری
آرد: یک پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد، روشن میکنیم.
در ظرفی مناسب، سینهی مرغ را به همراه پیاز و جعفری و پودر هل ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
سیب زمینی رنده شده، آرد، تخم مرغ، آرد سوخاری، ادویه کاری، گشنیز، ریحان، نمک و آبلیمو را به مواد افزوده و خوب ورز میدهیم.
وقتی مواد خوب خمیر شد، از آن گلولههای کوچکی برداشته و به دلخواه شکل داده و آنها را در سینی فر که از قبل چرب کرده بودیم، قرار میدهیم.
سینی را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار میدهیم.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰