طرز تهیهی کاپ کیک پنیری
کاپ کیک یا کیک فنجانی، کیکهای کوچکی هستند که به روشها و طعمهای گوناگون تهیه میشوند. امروز برای شما روش تهیهی کاپ کیک پنیری را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کاپ کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
کد خبر : 27678
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 شهریور 1396 - 9:16
به گزارش پایگاه خبری ججین ، کاپ کیک یا کیک فنجانی، کیکهای کوچکی هستند که به روشها و طعمهای گوناگون تهیه میشوند. امروز برای شما روش تهیهی کاپ کیک پنیری را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کاپ کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: ۲ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
پنیر سفید: ۲ پیمانه
کره (به دمای اتاق رسیده باشد): ۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده: ۱ پیمانه
پنیر موزارلا: نصف پیمانه
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد روشن و قالبهای کاپ کیک را آماده میکنیم. در ظرفی جداگانه، تخم مرغها را ریخته و هم میزنیم. سپس آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. حدود ۳ دقیقه هم زدن را ادامه میدهیم.
در مرحلهی بعد، جعفری خرد شده، پنیر سفید و کره را اضافه کرده و سه دقیقهی دیگر مواد را با همزن میزنیم. حالا نوبت ماست چکیده، پنیر موزارلا، آبلیمو و فلفل است. آنها را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و هم میزنیم. از مواد به طور مساوی داخل قالبهای کاپ کیک ریخته و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقهی وسط فر، قرار میدهیم.
https://telegram.me/jajinnews
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰