طرز تهیه‌ی پنکیک پنیری

تاکنون در بخش آشپزی «تابناک باتو» آموزش تهیه‌ی چند نوع پنکیک را قرار داده‌ایم. اما امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک پنکیک خوشمزه که می‌تواند به عنوان یک نان کامل در وعده‌ی صبحانه یا عصرانه استفاده شود، آشنا کنیم. برای آشنایی با روش تهیه‌ و مواد اولیه‌ی پنکیک پنیری، با ما همراه باشید.

کد خبر : 29399
تاریخ انتشار : پنجشنبه 3 خرداد 1397 - 2:34

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین به نقل از تابناک، تاکنون در بخش آشپزی «تابناک باتو» آموزش تهیه‌ی چند نوع پنکیک را قرار داده‌ایم. اما امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک پنکیک خوشمزه که می‌تواند به عنوان یک نان کامل در وعده‌ی صبحانه یا عصرانه استفاده شود، آشنا کنیم. برای آشنایی با روش تهیه‌ و مواد اولیه‌ی پنکیک پنیری، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی پنکیک پنیری
مواد لازم:
پنیر لاکتیکی یا محلی: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد: ۵۵ گرم
کره یا روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه:
پنیر را به همراه تخم مرغ در ظرفی ریخته و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا پنیر کاملا له شده و با تخم مرغ مخلوط شود. در ظرفی جداگانه، آرد، نمک، وانیل و شکر را مخلوط کرده و آن را به مخلوط پنیر و تخم مرغ، می‌افزاییم. مواد را خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.
سطح میز را آرد پاشی کرده و مایه را به ضخامت یک و نیم سانتیمتر روی آن پهن می‌کنیم. سپس خمیر را به شکل دایره‌ دایره برش می‌زنیم. ما با این مقدار خمیر، ۱۲ دایره برش زدیم.
کره یا روغن را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. سپس پنکیک‌ها را یکی یکی داخل روغن سرخ می‌کنیم. وقتی یک طرف پنکیک سرخ شد، سمت دیگر آن را نیز سرخ می‌کنیم. در آخر به دلخواه پنکیک‌ها را با مربا یا عسلی که بر روی سطح آنها می‌مالیم، سرو می‌کنیم.

 


 

 

 

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

18 − سه =