طرز تهیه‌ی رولت توت فرنگی

امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یکی از انواع رولت را به شما آموزش دهیم. این رولت، بسیار لذیذ بوده و مراحل پخت آسانی دارد. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی رولت توت فرنگی، با ما همراه باشید.

کد خبر : 28340
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهریور 1396 - 12:19
  به گزارش پایگاه خبری ججین ، امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یکی از انواع رولت را به شما آموزش دهیم. این رولت، بسیار لذیذ بوده و مراحل پخت آسانی دارد. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی رولت توت فرنگی، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی رولت توت فرنگی
مواد لازم:
شکر: ۱۲۵ گرم
آرد: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
مربای توت فرنگی: نصف پیمانه
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم. شکر و تخم مرغ را به مدت ده دقیقه با هم‌زن برقی، می‌زنیم. نصف آرد را الک می‌کنیم و به مخلوط شکر و تخم مرغ می‌افزاییم و خوب هم می‌زنیم.
پس از آن، نیم دیگر آرد را به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. در همین حال، یک قاشق غذاخوری آب ولرم نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
خمیر را در قالب مستطیل شکلی که از قبل در آن کاغذ روغنی پهن کرده و آن را چرب کرده‌ایم به ضخامت نیم سانتیمتر پهن می‌کنیم. قالب را به مدت ده تا دوازده دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا خمیر، طلایی رنگ شود.
قالب را از فر خارج می‌کنیم. سطح کیک آماده شده را با مربای توت فرنگی پوشانده و با کمک کاغذ روغنی خمیر را به دور مربا، رول می‌کنیم و می‌پیچیم. اگر دوست داشتید، می‌توانید کمی شکر یا پودر قند روی سطح رولت بپاشید.
رولت آماه شده را کناری قرار می‌دهیم تا خنک شود سپس آن را برش زده و سرو می‌کنیم.

https://telegram.me/jajinnews
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × چهار =