طرز تهیهی تارت سیب
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت، بدون پف عمل میآید حال آنکه در دسته کیکها، پف از موارد غیر قابل حذف است.
کد خبر : 34565
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 مهر 1396 - 9:19
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت، بدون پف عمل میآید حال آنکه در دسته کیکها، پف از موارد غیر قابل حذف است. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینیجات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده میشود. امروز روش تهیهی یکی از انواع تارت را برای شما قرار دادهایم؛ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر تارت:
کره: ۱۵۰ گرم
پودر قند: ۱۵۰ گرم
پودر بادام: ۶۰ گرم
آرد: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای میانهی تارت:
سیب قرمز: ۸ عدد
کره: ۹۰ گرم
پودر قند: ۹۰ گرم
شیر: ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه:
کره را در ظرفی ریخته و پودر قند و پودر بادام را به همراه وانیل و تخم مرغ به آن میافزاییم.
مواد را خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم. اکنون نوبت آرد است، آرد را نیز به مواد قبلی افزوده و خوب ورز میدهیم.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه پهن میکنیم، وقتی نازک شد، آن را داخل قالب تارت، پهن میکنیم و اضافههای خمیر را میگیریم.
قالب را به مدت ده دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، قرار میدهیم.
سیبها را با پوست به شکل زیر، برشهای نازک میدهیم و هر هفت برش سیب را به شکل زیر، کنار هم میچینیم و به شکل گل درمیآوریم.
وقتی پایهی تارت آماده شد، روی آن را کرهی ذوب شده میریزیم، سپس کمی پودر قند و دو قاشق شیر را روی آن به طور یکسان میریزیم.
گلهای سیب را روی تارت میچینیم و روی آن را پودر قند و دارچین میپاشیم.
تارت را به مدت پنج دقیقهی دیگر داخل فر با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد قرار میدهیم.
telegram.me/jajinnews
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰