طرز تهیه‌ی املت فنجانی اسفناج

امروز برای شما روش پخت یک املت متفاوت را آماده کرده‌ایم؛ املت اسفناج به شکل فنجانی. شکل این املت برای کودکان جذاب بوده و از نظر خواص غذایی، بسیار مفید است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این املت خوشمزه و مقوی، با ما همراه باشید.

کد خبر : 38303
تاریخ انتشار : شنبه 22 مهر 1396 - 10:32

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، امروز برای شما روش پخت یک املت متفاوت را آماده کرده‌ایم؛ املت اسفناج به شکل فنجانی. شکل این املت برای کودکان جذاب بوده و از نظر خواص غذایی، بسیار مفید است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این املت خوشمزه و مقوی، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی املت فنجانی اسفناج
مواد لازم:
اسفناج خرد شده: ۱ پیمانه
پنیر چدار: سه چهارم پیمانه
فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده: یک چهارم پیمانه
قارچ خرد شده: یک چهارم پیمانه
پیاز رنده شده: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۷ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
اسفناج خرد شده، پنیر رنده شده، فلفل، قارچ و پیاز را در ظرفی ریخته تخم مرغ‌ها را به همراه نمک و فلفل، به آنها می‌افزاییم و خوب مخلوط می‌کنیم.
حال به قالب کیک فنجانی نیاز داریم. قالب را چرب می‌کنیم و از مواد داخل آنها را پر می‌کنیم. قالب را به مدت بیست  دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، قرار می‌دهیم.

 

 


 

telegram.me/jajinnews

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده − هفت =