طرز تهیهی املت به روش ژاپنی
غذاهای گوناگونی به وسیلهی تخم مرغ تهیه میشوند اما امروز برای شما روش تهیهی یک نوع املت را که کشور ژاپن، تهیه میشود، قرار دادهایم. برای آشنایی با شیوهی پخت و مواد اولیهی املت ژاپنی، با ما همراه باشید.
کد خبر : 27295
تاریخ انتشار : دوشنبه 30 مرداد 1396 - 8:33
به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از تابناک ، غذاهای گوناگونی به وسیلهی تخم مرغ تهیه میشوند اما امروز برای شما روش تهیهی یک نوع املت را که کشور ژاپن، تهیه میشود، قرار دادهایم. برای آشنایی با شیوهی پخت و مواد اولیهی املت ژاپنی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز کوچک رنده شده: ۱ عدد
پیازچهی خرد شده: ۱ ساقه
هویج رنده شده: ۱ عدد
شیر: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی ریخته و شیر را به آنها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. وقتی تخم مرغ و شیر خوب مخلوط شدند، هویج رنده شده (یا ریز خرد شده)، پیاز رنده شده و پیازچه را به همراه نمک و فلفل، به مواد میافزاییم و خوب هم میزنیم.
ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل میریزیم تا خوب داغ شود سپس یک ملاقه از مواد املت را برداشته و داخل ماهیتابه میریزیم، وقتی املت خوب خودش را گرفت، در همان حالی که داخل ماهیتابه است، آن را رول میکنیم.
بقیهی مواد املت را نیز به همین روش رول کرده و آماده میکنیم و در آخر برش میزنیم.
https://telegram.me/jajinnews
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰