طراز تبادلات علمی ایران با جهان مثبت است/میزبانی تهران از بزرگترین هیات علمی اروپا

قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران اکنون میزبان بزرگ ترین هیات علمی اتحادیه اروپا است، گفت: طراز تبادلات علمی دانشگاه های ایران با دانشگاه های بین المللی مثبت است.

کد خبر : 18979
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 تیر 1396 - 6:48

به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از ایرنا حسین سالار آملی روز یکشنبه در حاشیه برگزاری نشست همکاری های مشترک علمی بین ایران و اتحادیه اروپا افزود: ۱۴ نفر از برگزیدگان و مسوولان اتحادیه اروپا و نمایندگان ۲۲ کشور اتحادیه اروپا به جمهوری اسلامی ایران آمده اند که تا طی سه روز مجموعه مسایل علمی فناوری و نوآوری و برنامه های ۲۱۰۷ – ۲۰۱۸ میلادی را بررسی و طراحی کرده و به پیش ببریم.
وی افزود: دستور کار جلسه امروز(یکشنبه) این هیات با مسوولان و روسای دانشگاه های ایرانی در سه محور اصلی تحقیقات مشترک بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا است که عمدتا تحت عنوان «مری کوری» یا «arc» است.
مشاور وزیر علوم گفت: همچنین در بخش آموزشی مباحثی طرح خواهد شد که عمدتا به آن «اراموس کلاس» می گویند و نیز در بخش همکاری ها و ظرفیت سازی دانشگاهی در این جلسه تبادل نظر می شود.
سالار آملی خاطر نشان کرد: دانشگا ه های برتر ایران و اتحادیه اروپا قرار است در این جلسات با یک دیگر ملاقات و برای برنامه ریزی برگزاری دوره های مشترک و تبادل علم و دانش گفت وگو داشته باشند.
وی تصریح کرد: علیرغم تمام فشارهای تبلیغی علیه ایران اسلامی، ظرفیت های علمی جمهوری اسلامی ایران بگونه ای است که علاقه مندی برای افزایش همکاری های علمی بسیار گسترده است. از لحاظ محتوایی، افراد وزینی از لحاظ علم و فناوری در این هیات هستند که علاقه به گسترش های علمی با کشورمان را دارند.
رییس سازمان همکاری های بین المللی وزارت علوم اظهار کرد: از ۲۸ عضو اتحادیه اروپا، ۲۲ کشور در این هیات حضور دارند و عمدتا کشورهای توانمندی همچون سوئد، اتریش، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال و غیره هستند که هر کدام نمایندگان خود را برای توسعه علمی با ایران در این هیات به تهران فرستاده اند.
وی گفت: پس از برجام که تصمیم مهم نظام بود، افق هایی خصوصا در نقاطی که ما دارای قدرت بودیم، گشوده شد.
سالار آملی یادآور افزود: به سبب اینکه در علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران دارای قدرت است، وزارت علوم توانسته از فرصت برجام استفاده کند و اکنون در بحث همکاری ها در برخی از موارد همچون تبادلات علمی دانشگاه های ایران با دانشگاه های بین المللی دارای طراز مثبت هستیم.
وی گفت: همکاری درمورد دوره های ۶ ماهه اعزام دانشجویان به خارج از کشور و اتحادیه اروپا نیز مناسب است اما در بخش همکاری با اتحادیه اروپا هنوز ضعیف هستیم و می خواهیم در این جلسات روی نکات ضعف کار کنیم تا در بخش تحقیقات نیز موثر واقع شویم.
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل افزود: قرار است در پایان نشست همکاری های علمی ایران و اتحادیه اروپا بیانیه ای مشترکی خوانده شود و نیز برنامه های ۲۰۱۷ – ۲۰۱۸ را هم عملیاتی کنیم.
عالی ترین هیات علمی و فناوری اتحادیه اروپا، شامل مسوولان و نمایندگان دانشگاه ها و مراکز علمی اروپایی به تهران سفر کرده و تا ۱۳ تیر ماه در کشور حضور دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 + 13 =