شیردهی به نوزاد چه تأثیری بر سلامت مادر دارد؟

نتایج ۳ دهه بررسی نشان داده است، مادرانی که تا ۶ ماه به نوزادان خود شیر می‌دهند، به میزان قابل توجهی کمتر از مادرانی که نوزادشان با شیر خشک تغذیه می‌شوند، به دیابت نوع ۲ مبتلا می‌شوند.

کد خبر : 58147
تاریخ انتشار : یکشنبه 1 بهمن 1396 - 11:47

 

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، نتایج ۳ دهه بررسی نشان داده است، مادرانی که تا ۶ ماه به نوزادان خود شیر می‌دهند، به میزان قابل توجهی کمتر از مادرانی که نوزادشان با شیر خشک تغذیه می‌شوند، به دیابت نوع ۲ مبتلا می‌شوند.

بر اساس مطالعات پژوهشگران بر روی بیش از ۵ هزار زن آمریکایی، زنانی که نوزادشان با شیر خود آنها تغذیه می‌شوند، به میزان ۴۷ درصد کمتر از دیگران در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.

تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که شیردهی پاسخ بدن مادر به انسولین را افزایش می‌دهد؛ در نتیجه بدن مادر می‌تواند بهتر گلوکز بسوزاند و متابولیسم قند درون بدنش در کنترل بهتری قرار می‌گیرد.

به علاوه شیردهی فعالیت هورمون‌هایی را بازداری می‌کند که هورمون‌های رشد را به راه می اندازند و خود این امر هم بر سطح انسولین خون مادر تأثیر می‌گذارد.

آژانس‌های ایالات متحده از جمله CDC و کالج متخصص زنان و زایمان (ACOG)، توصیه می‌کنند که زنان تغذیه نوزاد را حداقل در شِش ماه ابتدای تولد تنها از شیر خود تأمین کنند.

دکتر گاندرسون، محقق و سرپرست ارشد این مطالعه می‌گوید:‌ «یافته‌های جدید نشان می‌دهد که تغذیه با شیر مادر اثر محافظتی برای خود مادر و فرزند وی دارد؛ از جمله احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲، سرطان سینه و تخمدان در مادر کاهش می‌یابد و در نوزاد نیز خطر بروز آسم به میزان قابل توجهی کم‌رنگ می‌شود».

دکتر گاندرسون در پایان گفت: کاهش ابتلا به دیابت در مادرانی که نوزادشان از شیر آنها تغذیه می‌شوند، فارغ از معیارهایی نظیر نژاد، دیابت قبل یا دوران بارداری، وزن و سایر شیوه‌های زندگی آنها است.

 

 

 

 

 



 

 

برچسب ها : ، ، ، ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.