سی امین جلسه دادرسی متهمان بانک سرمایه برگزار شد
سی امین جلسه دادرسی متهمان پرونده بانک سرمایه با رسیدگی به اتهام هفت نفر از متهمان این پرونده در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، در این جلسه متهمان محمدرضا خانی (مدیرعامل و عضو هیات مدیره وقت بانک سرمایه)، خیراله بیرانوند (مدیرعامل و عضو هیات مدیره وقت بانک سرمایه)، علیرضا حیدرآبادی پور (مدیرعامل و عضو هیات مدیره وقت بانک سرمایه)، پرویز احمدی (سرپرست بانک و رئیس هیئت مدیره وقت بانک سرمایه)، بهمن خادم (عضو هیات مدیره وقت بانک سرمایه)، مهرداد باقری (عضو هیات مدیره وقت بانک سرمایه)، یاسر ضیائی شیرکلائی (قائم مقام وقت بانک سرمایه) به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در خیانت در امانت پای میز محاکمه قرار گرفتند.
قاضی مسعودی مقام در ابتدای جلسه متهم بهمن خادم فرزند جلال را برای ارائه آخرین دفاعیات به جایگاه فراخواند و گفت: این فرد به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در ۱۱ فقره خیانت در امانت به ارزش ۱۳ هزار و ۳۲۶ میلیارد و ۸۶۸ میلیون ریال متهم است که منجر به تحصیل منفعت ۹۶۰ میلیون ریالی شده است.
متهم بهمن خادم پس از قرار گرفتن در جایگاه اظهارداشت: در همه حال همیشه منافع بانک را رعایت کردم و چه بسا در برخی موارد مقابل زیاده خواهی های بسیاری از افراد ایستادم.
متهم خادم در مورد ملک زاگرس گفت: هیات مدیرعامل درباره این ملک هیچ مصوبه ای ندارد و ملک قبل از بازدید من خریداری شده بود؛ زمانی که برای ارزیابی ملک مراجعه کردم در گزارش کارشناسی اعلام کردم که این ملک به صرفه و صلاح بانک نیست درحالی که پیش از آن خریداری شده بود.
این متهم درباره اوراق آرمان افزود: تهاتری این اوراق در دوره مدیریت قبل برای پرداخت بدهی شرکت پلاسازان اریس بوده است.
متهم خادم گفت: مالک اوراق ۲درخواست داده بود؛ یکی مبنی بر تراکم شهرداری و دیگری تهاتر با ملک سهل البیع که در تهران یک ملک معرفی کردند که رد شد.
این متهم درباره شرکت راه و ساختمان مبینا افزود: این شرکت وام گرفته بودند که مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به عنوان وثیقه نگه داشته بودند که این شرکت درخواست آزادسازی این مبلغ را داشت؛ ملکی در رودسر معرفی کردند اما چون ارزش ملک پلاک ثبتی معرفی شده بالاتر بود، رد شد.
متهم خادم درباره شرکت هواپیمایی سهند آسیا گفت: این شرکت برای کمک به حمل و نقل هوایی درخواست کمک برای خرید دو فروند هواپیما داشت؛ در آن زمان حتی شماره سریال هواپیماها نیز در بانک ثبت شد و قرار شد علاوه بر ترهین هواپیماها مابقی وثیقه غیرمنقول اخذ شود اما نمی دانم شهوت یا هر چیز دیگری شعبه سه هواپیما را ترهین کرد در حالی که باید قبل از هر اقدامی مصوبه هیات مدیره را می گرفت.
این متهم درباره شرکت سیویل سازه پارمیدا افزود: در اولین روزهای فعالیت من در بانک موضوع این شرکت در هیات مدیره مطرح شد در حالی که آنها ۱۱ روز قبل تسهیلات دریافت کرده بودند و من با دستور ریاست هیات مدیره ۲۱۰ میلیارد پرداخت کردم.
متهم خادم درباره شرکت سایه گستر که صد در صد متعلق به بانک است افزود: در روزهایی که آقای حیدرآبادی رییس بانک بودند گفتند که قرار است این شرکت هلدینگ شود و بقیه شرکتها ذیل آن فعالیت کند اما آن زمان سایه گستر زیان ده بود و برهمین اساس با درخواست افزایش سرمایه آن موافقت شد مشروط بر اینکه در حساب افزایش سرمایه ثبت و ضبط شود.
این متهم ادامه داد: بعد از پرداخت دو قسط مسئول مالی را خواستم و گفتم چرا تسهیلات پرداخت شده در حساب بانک نیست که گفتند به دلیل قرارداد قبلی با شرکت ماهان پرداخت شده است و در حالی که ۱۴ فقره چک ۲۵ میلیاردی صادر شده بود بعد از آن جلوی پرداخت را گرفتم.
متهم خادم گفت: در آن زمان چند قرارداد در شرکت سایه گستر که رییس هیات مدیره آن آقای خانی بود و او همزمان رییس هیات مدیره بانک هم بود، منعقد شد.
برچسب ها :اقتصاد ایران ، بانک سرمایه ، ججین ، فساد اقتصادی ، مفسدان اقتصادی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰