سیاست کشور پذیرش پناهنده جدیدی نیست
مدیرکل امور اتباع وزارت کشور با تاکید بر اینکه در حال حاضر با توجه به حضور جمعیت زیادی از اتباع افغانستان در کشور و شرایط سخت اقتصادی ناشی از تحریم های ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، سیاست و تدبیر محوری این است که پذیرش پناهنده جدیدی نداریم، از حضور حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر اتباع غیرمجاز در کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از ایسنا، مهدی محمودی در تشریح تعداد اتباع خارجی مجاز و غیرمجاز حاضر در کشور گفت: حدود ۸۰۰ هزار نفر از اتباع دارای کارت آمایش، حدود ۹۷۰ هزار نفر دارای رسید سرشماری و حدود یک میلیون و ۲۵۰هزار نفر اتباع غیرمجاز در کشور حضور دارند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه باتوجه به تشدید جنگ در کشور افغانستان و احتمال قصد مهاجرت اتباع این کشور به ایران سیاست کشورمان برای پذیرش این اتباع چگونه است و آیا تمهیدات ویژه ای برای این شرایط در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به حضور جمعیت زیادی از اتباع افغانستان در کشور و شرایط سخت اقتصادی ناشی از تحریم های ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، سیاست و تدبیر محوری این است که پذیرش پناهنده جدیدی نداریم.
بیشترین ازدواج زنان ایرانی با اتباع کدام کشور است؟
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه بیشترین ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی با اتباع کشور افغانستان بوده است، افزود: بر اساس ماده واحده مصوب سال ۱۳۸۵ تعداد حدود ۸۰۰۰ شناسنامه برای فرزندان دارای مادر ایرانی صادر شده است. همچنین با توجه به ابلاغ آیین نامه اعطای تابعیت ایران به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی مصوب ۱۳ خردادماه سال ۱۳۹۹ تاکنون ۳ هزارو ۱۷۷ فقره شناسنامه صادر شده است.
روند صدور پروانه ازدواج بانوان ایرانی با مردان خارجی
وی درباره روند صدور پروانه ازدواج بانوان ایرانی با مردان خارجی نیز گفت: در صورت دارا بودن مدرک اقامتی معتبر زوج شامل کارت آمایش یا هویت و همچنین گذرنامه با اقامت معتبر، به اداره اتباع استان محل سکونت و صدور مدرک مراجعه و با ارایه اسناد و مدارک مندرج در بخشنامه های ازدواجی نسبت به تشکیل پرونده اقدام و پس از استعلام از دستگاههای امنیتی و انتظامی، مجوز ازدواج از سوی کشور ایران تحت عنوان پروانه زناشویی صادر ومتعاقب آن زوجین می توانند به منظور ثبت رسمی آن به دفاتر ثبت ازدواج مراجعه کنند.
برچسب ها :اتباع خارجی ، ججین ، مادر ایرانی ، پناهندگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰