سه درس کسب و کار از ثروتمندترین مرد چین

جوانان و کسب و کار های کوچک، هر دو روزی بزرگ خواهند شد

کد خبر : 68618
تاریخ انتشار : دوشنبه 28 اسفند 1396 - 20:43

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین، پس از شکست رکورد بزرگ ترین عرضه عمومی سهام، جک ما -موسس علی بابا- در هیاتی تحت عنوان ‘ارزش نهادن بر موارد مهم’، حول محور مواردی همچون تعیین ارزش در زمان حال و تعدیل آن برای رسیدن به اهداف بلند مدت در آینده، صحبت هایی داشت. در این پنل، به مدیریت چلسی کلینتون، کارآفرین حوزه تجارت الکترونیک با مدیر اجرایی جنرال موتورز، مری برا، وزیر امور مالی نیجریه، Ngozi Okonjo-Iweala، و دارن واکر از بنیاد فورد صحبت هایی داشت.

آقای ما در عین سادگی، جذاب، شوخ طبع و سرشار از نصایح مفید بود.

می توانید سه مورد از مهم ترین نکات مطرح شده توسط ایشان را در ادامه مطلب مطالعه کنید.

۱. ثروت بیشتر، مشکلات بیشتر

هر چقدر ثروت بیشتری داشته باشید، به همان میزان نگرانی های بیشتری خواهید داشت؛ به خصوص اگر این پول مربوط به سرمایه گذاران باشد. اگر یک میلیون دلار ثروت داشته باشید خوش شانس هستید. اگر ۱۰ میلیون دلار ثروت داشته باشید در دسترس بزرگی هستید، زیرا باید درباره مسائل مختلفی از جمله تورم و محل سرمایه گذاری آن فکر کنید. اگر ۱۰۰ میلیون دلار یا یک میلیارد دلار داشته باشید، مسئولیت بزرگی را به دوش می کشید؛ چون این موضوع به معنای اعتماد مردم به شما و لیاقت بیشتر شما برای صرف کردن آن است.

۲. رویاهای بزرگ داشته باشید

همانطور که احتمالا تا کنون فهمیده اید، آقای ما، علی بابا را سال ۱۹۹۹ و در آپارتمانش تاسیس کرد. او در این باره می گوید: «ما امروز موفق هستیم، نه به خاطر اینکه امروز کار بزرگی انجام دادیم، بلکه به خاطر اینکه ۱۵ سال پیش رویایی داشتیم و باور داشتیم که اینترنت می تواند به کسب و کار های کوچک کمک کند.»

۳. جوانان را تشویق کنید

جوانان و کسب و کار های کوچک، هر دو روزی بزرگ خواهند شد. افراد جوان، رشد یافته و دنیا را تغییر خواهند داد. به آنهایی که می خواهید موفق باشند کمک کنید، و به خاطر داشته باشید، کوچک بودن زیباست.

 


 

 

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوازده − 10 =