سرکه سیب را با آب و قبل از غذا بخورید

اگر از یک بیماری دیابتی به نام گاستروپارسیس رنج می‎برید – در این شرایط اعصاب معده به خوبی کار نمی‎کنند و از این رو غذا برای مدتی طولانی در معده باقی می‏ماند – در این شرایط بهتر است، از نوشیدن سرکه سیب پرهیز کنید.

کد خبر : 46526
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 اردیبهشت 1397 - 2:30

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین، سرکه سیب یکی از محصولات پراستفاده است. این ماده برای بهبود عطر و طعم غذا در آشپزی استفاده می‌شود و همچنین جزو چاشنی‌های محبوب برای سالاد است.
به گزارش «کر۲»، یکی از دلایل محبوبیت سرکه سیب اثر مثبت آن در کاهش وزن است و از این رو روند رو به رشد نوشیدن این محصول برای کمک به کاهش وزن، بهبود گوارش و بسیاری فواید سلامت دیگر را شاهد هستیم. اما آیا نوشیدن سرکه سیب بی‎خطر است؟ با توجه به چندین عامل پاسخ کوتاه به این پرسش هم آری و هم خیر است.
نخست، نوشیدن سرکه سیب به صورت مستقیم از بطری و بدون رقیق کردن آن بی‎خطر نیست. در شرایطی که سرکه سیب حاوی میکروب‌های مفید فراوانی است – انواع مختلف باکتری و مخمر – اما قند طبیعی موجود در آن توسط برخی از این میکروب‎ها (به طور خاص، استوباکتر) به اسید استیک تبدیل می‌شود. این نام شیمیایی سرکه است که بو و مزه متمایزی را به سرکه سیب می‌بخشد.
اسیدیته اسیداستیک برای دستگاه گوارش لطیف انسان با غشاهای مخاطی در دهان و سراسر این دستگاه بسیار قوی است. هنگامی که قدرت اسیدی به معده، اندامی که برای سر و کار داشتن با اسیدیته قوی شکل گرفته است، می‌رسد، این اندام می‎تواند آن را تاب بیاورد. اما تا پیش از آن، امکان تجربه احساس سوزش وجود دارد. در نتیجه، رقیق کردن سرکه سیب با آب پیش از مصرف ایده خوبی محسوب می‎شود.
دوم، نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است، برای افرادی که به اولسرها یا دیگر اختلالات دستگاه گوارش مبتلا هستند، توصیه نمی‎شود، زیرا می‌تواند موجب التهاب دستگاه گوارش شود.
سوم، اگر از یک بیماری دیابتی به نام گاستروپارسیس رنج می‎برید – در این شرایط اعصاب معده به خوبی کار نمی‎کنند و از این رو غذا برای مدتی طولانی در معده باقی می‏ماند – در این شرایط بهتر است، از نوشیدن سرکه سیب پرهیز کنید.
بنا بر پژوهش منتشر شده در نشریه European Journal of Clinical Nutrition، سرکه سیب می‎تواند مدت زمان باقی ماندن غذا در معده را افزایش دهد که این شرایط می‎تواند گاستروپارسیس را تشدید کند. با این وجود، اگر به گاستروپارسیس دیابتی مبتلا نیستید، اما گوارشی ضعیف دارید، این اثر می‎تواند بسیار مفید باشد، زیرا هرچه غذا مدت زمان بیشتری در شیره‎های گوارشی معده باقی بماند، احتمال گوارش درست آن زمانی که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، افزایش می‏یابد.
به این ترتیب نوشیدن سرکه سیب به هیچ عنوان بی‎خطر نیست. اما اگر سرکه سیب را رقیق کنید و به یک بیماری مبتلا نباشید، سرکه سیب می‎تواند فواید سلامت قابل توجهی را ارائه کند که از آن جمله می‎توان به تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا آنهایی که از سندرم متابولیک رنج می‎برند، کشتن باکتری بیماری‌زای ‌ای‌کولای موجود در غذا، بهبود کاهش وزن و کمک به ایجاد تعادل در شیمی خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی به لطف محتوای اسید کلروژنیک آن‌اشاره کرد. اما همانند هر چیز دیگری، مصرف به اندازه سرکه سیب بهترین گزینه است. برای کمک به تقویت گوارش خود می‎توانید یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب رقیق کرده و ۱۰ دقیقه پیش از وعده‎های غذایی مصرف کنید. اگر با توجه به بیماری‎هایی که به آنها مبتلا هستید درباره بی‎خطر بودن مصرف سرکه سیب تردید دارید، پیش از انجام هر کاری با پزشک خود مشورت کنید.

 


 

 

 

 

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

15 − دوازده =