سالاد کلم با سس ارده، لذیذ و مقوی
ارده از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده به دست میآید. کنجد، منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد، تأمین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه به کلسیم بدن است؛ مصرف ۵۰ گرم از کنجد، ۲۵ درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف میکند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از تابناک، ارده از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده به دست میآید. کنجد، منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد، تأمین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه به کلسیم بدن است؛ مصرف ۵۰ گرم از کنجد، ۲۵ درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف میکند. این دانه، منبع آهن گیاهی است که برای رفع خستگی مفید است همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که مبتلا به کم خونی فقر آهن هستند، میتواند بسیار مۆثر باشد. امروز برای شما روش تهیهی یک نوع سالاد با سس ارده را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این سالاد و سس خوشمزه، با ما همراه باشید.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰