رول پنیری، همراهی لذیذ برای سوپ‌ها

«رول پنیری» نان خوشمزه‌ای است که در برخی کشورها، تهیه شده و در کنار سوپ، سرو می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این نان خوشمزه، با ما همراه باشید.

کد خبر : 34371
تاریخ انتشار : شنبه 1 مهر 1396 - 8:45

به گزارش پایگاه خبری “ججین” ،  «رول پنیری» نان خوشمزه‌ای است که در برخی کشورها، تهیه شده و در کنار سوپ، سرو می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این نان خوشمزه، با ما همراه باشید.

رول پنیری، همراهی لذیذ برای سوپ‌ها
مواد لازم:
نان تست یا خمیر نان باگت
پنیر خامه‌ای یا پنیر ورقه‌ای چدار
سبزیجات معطر
نمک و فلفل
طرز تهیه:
کناره‌های نان تست را گرفته و آن را به کمک وردنه پهن می‌کنیم به جای نان تست می‌توانیم از خمیر نان باگت نیز استفاده کنیم

کناره‌های نان تست را گرفته و آن را به کمک وردنه پهن می‌کنیم به جای نان تست می‌توانیم از خمیر نان باگت نیز استفاده کنیم
ضخامت نان تست باید خیلی کم شود

ضخامت نان تست باید خیلی کم شود
پنیر خامه‌ای یا پنیر چدار را روی نان تست قرار می‌دهیم

پنیر خامه‌ای یا پنیر چدار را روی نان تست قرار می‌دهیم
نمک، فلفل، هر نوع سبزی معطری که مورد علاقه‌ی ماست را روی پنیر می‌ریزیم

نمک، فلفل، هر نوع سبزی معطری که مورد علاقه‌ی ماست را روی پنیر می‌ریزیم
نان‌ها را به همراه پنیر، رول می‌کنیم

نان‌ها را به همراه پنیر، رول می‌کنیم
رول‌ها را با روغن بسیار کمی سرخ می‌کنیم

رول‌ها را با روغن بسیار کمی سرخ می‌کنیم
از رول‌های پنیری در کنار سرو سوپ، استفاده می‌کنیم

 


 

telegram.me/jajinnews

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × سه =