روش پخت کوفته‌ی سیب‌زمینی و تن ماهی

کوفته‌ی سیب زمینی و تن ماهی، غذایی آسان و لذیذ است که به دلیل طعم متفاوت آن، در میان کودکان، طرفداران زیادی دارد. این غذا را می‌توان به عنوان یک وعده‌ی غذایی کامل، به تنهایی و یا در کنار غذاهای دیگر، میل کرد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کوفته‌ی خوشمزه، با ما همراه باشید.

کد خبر : 34797
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 مهر 1396 - 11:45

به گزارش پایگاه خبری “ججین”  ،  کوفته‌ی سیب زمینی و تن ماهی، غذایی آسان و لذیذ است که به دلیل طعم متفاوت آن، در میان کودکان، طرفداران زیادی دارد. این غذا را می‌توان به عنوان یک وعده‌ی غذایی کامل، به تنهایی و یا در کنار غذاهای دیگر، میل کرد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کوفته‌ی خوشمزه، با ما همراه باشید.

روش پخت کوفته‌ی سیب‌زمینی و تن ماهی
مواد لازم:
سیب زمینی پخته شده: ۲ عدد متوسط
تن ماهی: یک قوطی
نمک و فلفل: به میزان لازم
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
زیره: نصف قاشق چایخوری
شیر: سه قاشق غذاخوری
آرد: به میزان لازم
آرد سوخاری: به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی‌ها را رنده می‌کنیم. روغن اضافی تن ماهی را گرفته و به همراه جعفری خرد شده، به سیب زمینی‌های رنده شده اضافه می‌کنیم.
مواد را خوب ورز می‌دهیم و گلوله‌های کوچکی از آن درست می‌کنیم.
تخم مرغ را در ظرفی ریخته، آبلیمو، نمک، فلفل، زیره، دارچین و شیر را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.
هر کدام از کوفته‌ها را ابتدا داخل آرد معمولی، سپس مخلوط تخم مرغ و در پایان، داخل آرد سوخاری می‌غلتانیم.
کوفته‌های آماده شده را به مدت دو ساعت، داخل فریزر قرار می‌دهیم تا خوب خودش را بگیرد.
پس از گذشت این زمان، کوفته‌ها را داخل روغن داغ، سرخ می‌کنیم.

 


telegram.me/jajinnews

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × پنج =