راهکارهایی برای ازبین‌بردن سوزش‌سرِدل

بنابر ارزیابی‌های صورت گرفته، افراد بسیاری به نوعی از حساسیت به گلوتن رنج می‌برند و این مساله محرک بسیاری از علائم مشابه با بازگشت اسید معده است.

کد خبر : 46732
تاریخ انتشار : پنجشنبه 10 خرداد 1397 - 3:30

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین، سوزش سردل وضعیتی عذاب‌آور است. این شرایط می‌تواند احساس نفخ، تهوع و سوزش در تمام قفسه سینه را ایجاد کند. بیشتر مردم فکر می‌کنند تمام این درد آتشین به‌واسطه مقدار زیادی اسید معده شکل می‌گیرد، اما در حقیقت بیشتر مواقع مقدار بسیار اندکی اسید در ترکیب با مواد غذایی مشکل آفرین و سلامت ضعیف دستگاه گوارش به سوزش سردل منجر می‌شود.برخی مواد غذایی می‌توانند موجب شل شدن اسفنکتر مری شوند، که اجازه بازگشت اسید معده به مری را می‌دهد. از جمله این مواد غذایی مشکل‌آفرین می‌توان به گوجه‌فرنگی، مرکبات، شکلات، قهوه، و چای اشاره کرد. مصرف آنها را محدود یا برای مدتی متوقف کنید تا دوباره احساس بهتری داشته باشید.

کاهش وزن

اضافه وزن پیامدهای منفی بسیاری دارد، که یکی از آنها افزایش قابل توجه خطر ابتلا به علائم رفلاکس معده است. با مصرف ترکیبی از پروتئین بدون چربی، چربی‌های سالم، مقدار زیادی سبزیجات غیر نشاسته‌ای و اندکی کربوهیدرات می‌توانید کاهش وزن خود را تجربه کرده و سوزش سردل را کاهش دهید.

کاهش اثر قند

چندین مطالعه نشان داده‌اند که کاهش اثر قند می‌تواند بیماری بازگشت اسید معده را بهبود ببخشد. در حقیقت، پژوهش‌ها نشان داده‌اند که مصرف کربوهیدرات‌هایی با محتوای بالای قند حتی بیشتر از چربی و قهوه ممکن است شرایط بازگشت اسید معده را وخیم‌تر سازند. از سوی دیگر، رژیم‌های غذایی با محتوای کربوهیدرات کم علائم این بیماری را تسکین می‌دهند.

کنار گذاشتن گلوتن

بنابر ارزیابی‌های صورت گرفته، افراد بسیاری به نوعی از حساسیت به گلوتن رنج می‌برند و این مساله محرک بسیاری از علائم مشابه با بازگشت اسید معده است. نتایج یک مطالعه نشان داد، افرادی که گلوتن را از رژیم غذایی خود حذف کرده بودند، بهبود سریع و پایدار علائم رفلاکس معده را تجربه کردند. بر همین اساس، شناسایی موارد عدم تحمل غذایی و کنار گذاشتن مواد غذایی مانند گلوتن که به احتمال زیاد موجب افزایش وزن و علائم ناخوشایند مانند بازگشت اسید معده می‌شوند، اقدامی کلیدی است.

مصرف هوشمندانه مکمل‌ها

بیشتر ما با افزایش سن آنزیم‌های گوارشی و اسید معده کمتری تولید می‌کنیم که به معنای کاهش توانایی در تجزیه پروتئین‌هاست. در نتیجه، مواجهه با بازگشت اسید معده به مری و دیگر مشکلات گوارشی افزایش می‌یابد. با مصرف مکمل آنزیم‌های گوارشی به‌همراه وعده‌های غذایی می‌توانید تجزیه پروتئین را بهبود بخشیده و به مبارزه با علائمی مانند گاز، نفخ، و سوزش سردل کمک کنید.

 


 

 

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.