دکلهای مخابراتی برای سلامت انسان مضر هستند؟
امروز مخابرات در حالی شایعات مربوط به مضر بودن دکل های مخابراتی را رد می کند که حساسیت نسبت به نصب دکل های بی تی اس در شهرها هر روز افزایش می یابد، تا آنجا که اهالی محلات در اعتراض به نصب دکل های مخابراتی در کنار واحدهای مسکونیشان با گلایه از تشعشعات مخابراتی و مضرات آن، خواستار عدم نصب دکل جدید در محله هایشان می شوند .
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، آزاد حکمت، مدیرعامل شرکت منطقه ای مخابرات استان کردستان، امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران، شایعات مربوط به مضر بودن دکل های مخابراتی را رد کرد و گفت: سایت های مخابراتی تعبیه شده در مناطق مسکونی هیچ تهدیدی برای سلامت انسان نیست بنابراین شهروندان بابت این موضوع نگران نباشند.
وی تاکید کرد: تاکنون از نظر علمی اثبات نشده که وجود این سایت ها در مناطق مسکونی برای سلامتی مردم مضر است .
حکمت افزود: شهروندان به مطالب بی پایه و اساس و غیرعلمی برخی سایت ها در فضای مجازی توجه نکنند و مطمئن باشند که دکل های مخابراتی ضرری برای سلامتی ندارد.
مدیر مخابرات منطقه کردستان از وجود ۸۳۸ دکل و سایت مخابراتی در استان خبر داد و با تاکید بر اینکه موبایل مطالبه اصلی مردم است عنوان کرد: کمبودها در این زمینه باید رفع شود و این باید از طریق توسعه دکل ها صورت گیرد، مشکل ما در این راستا مکان جانمایی دکل ها برای راه اندازی سایت است .
وی با اشاره به اینکه راه اندازی سایت هیچ ضرری ندارد، خاطرنشان کرد: رسانه باید به فرهنگسازی در این راستا برای تغییر دید مردم جهت خدمت رسانی بهتر کمک کند.
حکمت با تاکید بر جایگاه و اهمیت نقش رسانه در رسیدن به اهداف یک سازمان اظهار کرد: رسانه به واسطه ارتباط دوسویه با جامعه و سازمان و به عنوان انتقال دهنده نیاز مردم می تواند کاتالیزور خوبی برای اهداف یک سازمان باشد.
وی افزود: رسانه می تواند با شناسایی نیازهای جامعه، به روزترین خواسته خود بر مبنای نیاز مشتری را ارائه دهد و سازمان با بهره وری بیشتر می توانند برای ارائه رسالت و عملکرد خود از پتانسیل بزرگ رسانه استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت منطقه ای مخابرات استان کردستان، با تاکید بر اینکه مدیران نباید از نقد واهمه ای داشته باشند بیان کرد: یکی از فرهنگسازی های لازم در سطح جامعه و سازمان ها برای تحق این مهم، تدوین روابط موثر و مثبت با رسانه ها و نهادینه سازی پذیرش انتقاد در مدیران است.
وی در ادامه به عملکرد مخابرات استان اشاره کرد و افزود: شرکت مخابرات نیز هم چون دستگاه های اجرایی دیگر با کمبود منابع مالی روبرو است اما علی رغم این مشکلات سعی برآن شده تا نیازهای اولویتدار مردم را به انجام برساند.
حکمت حوزه تلفن ثابت را از قدیمی ترین حوزه های خدماتی مخابرات ذکر و بیان کرد: اگرچه این حوزه از خدمات، اخیرا کمتر مورد استفاده قرار می گیرد اما به لحاظ توسعه و افزایش کیفیت شرایط مطلوبی داشته و خدمات آن در اکثر نقاط شهری به روز است.
وی وضعیت استان کردستان در حوزه فیبر نوری را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: ظرفیت و سرعت نامحدود از ویژگی های فیبر نوری است که خوشبختانه در این حوزه و در زمینه “اف تی تی اچ” در استان پیشرو هستیم و در محلات حاشیه ای و روستایی نیز برای آن اقدام شده است .
مدیرعامل مخابرات استان کردستان با اشاره به اینکه تحولات در این حوزه بسیار سریع اتفاق می افتد و در دوره ای هستیم که گردش اطلاعات سریع و شفاف صورت می گیرد، ذایقه مردم به سمت آنلاین بودن سوق داده شده است و بنابراین فراهم کردن زیرساخت خا در این راستا از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی به وجود ۱۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری در سطح استان اشاره کرد و یادآور شد: برای افزایش کیفیت و گسترش این زیر ساخت در نقاط روستایی برنامه های اجرایی زیادی در دست اجرا است.
برچسب ها :ججین ، دکلهای مخابراتی ، سلامت انسان ، ضرر دکلهای مخابراتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰