دو زنی که بازنده تصمیمات احمدی نژاد شدند/سرنوشت ناکام معلم خصوصی مشایی/پروین احمدینژاد کجاست؟
زنانی که روزی قرار بود راهی دولت احمدی نژاد شوند هرکدام به سرنوشتی ناکام دچار شدند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، مدت زیادی است که خبری از خواهر رئیس جمهور نیست. پروین احمدینژاد بهواسطه برادرش به شورای شهر راه یافت و این سمت آخرین کرسی او در مناصب اجرایی بود. پروین احمدینژاد همانند برادرش رویه انتقاد به خانواده آیتا… هاشمی را داشت چنان که بهمن ماه سال ۹۰ وبلاگ حامیان خواهر رئیس جمهور وقت نوشت: «پروین احمدینژاد با اشاره به همایش دوم خرداد که در مجموعه ۱۲هزار نفری آزادی برگزار شد، اظهار کرده است: در آن مراسم فائزه هاشمی سخنرانی اخلاقی خوبی را انجام نداد و به نظرم در عرصه انتخاباتی باید مسائل اخلاقی را رعایت کنیم.»
اما زمان زیادی طول نکشید که رعایت اخلاق در آن مجموعه نمایان شد. در نهایت پرونده پروین احمدینژاد بسیار کوچک و در حد حضور در یک شورا خلاصه شد. گویا تمام فعالیت او به حیات سیاسی برادرش وابسته بوده و بعد از آن تصویر دیگری برای فعالیت سیاسی پروین نمیتوان متصور شد.
کشاورز از کجا آمد و به کجا رفت؟
سوسن کشاورز عضو هیات علمی دانشگاه تربیت معلم بود و در سال ۸۷ معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور شد. گرچه هیچگاه مشخص نشد حضور او در دولت نهم بر چه اساسی بوده است، اما احمدینژاد او را از لیست دولتیها حذف نکرد چنانکه در دولت دهم درصدد آن بود کشاورز را بر مسند وزیر آموزش و پرورش بنشاند اما مجلسیان چنین عقیدهای نداشتند و به او رأی ندادند که این موضوع طبیعی بود چرا که رزومه قابل قبولی برای پذیرفتن مسئولیت وزارت آموزش و پرورش نداشت. احمدینژاد به رسم عادتی که داشت ناکامان رأی اعتماد را به سمت مشاور خود منصوب میکرد و کشاورز هم مشاور شد اما زمان زیادی نگذشت که حکم برکناری به دست او داده شد! پس از آن دیگر خبری از کشاورز نیست.
پالیزدار رمز محو آجرلو شد
فاطمه آجرلو دیگر زنی بود که برای بر عهده گرفتن وزارت از سوی احمدینژاد به مجلس معرفی شد. آجرلو دارای مدرک کارشناسی روانشناسی بالینی و کارشناسی ارشد روانشناسی شخصیت است و از سوی احمدینژاد به عنوان وزیر رفاه و تامین اجتماعی به مجلس معرفی شد که او هم مانند کشاورز ناکام ماند. آجرلو سابقه دو دوره حضور در مجالس هفتم و هشتم را داشت اما این حضور به معنای توانایی اداره یک وزارتخانه مهم مانند رفاه و تامین اجتماعی نبود. آجرلو دخترخاله عباس پالیزدار است که با برخی اتهامها به ۱۰سال زندان محکوم شد. برخی نسبت خویشاوندی با پالیزدار را عامل معرفی او از سوی احمدینژاد به عنوان گزینه وزارت رفاه عنوان میکنند. پس از این اقدام بود که برخی سایتها نوشتند: «آیا مىتوان باور نمود که آقاى احمدىنژاد در معرفى خانم آجرلو به عنوان وزیر پیشنهادى رفاه دولت دهم از سابقه ایشان در پرونده پالیزدار بىاطلاع بوده است؟ چگونه چنین چیزى ممکن است؟» آجرلو هم پس از ناکامی در رسیدن به پاستور از عرصه فعالیتهای دولتی و مجلس حذف شد و در اوایل کمی به عنوان فعال سیاسی اصولگرا به اظهار نظر میپرداخت اما به تدریج این نقش را هم از دست داد و کمتر نامی از او شنیده میشود.
معلم خصوصی زبان
آزاده اردکانی را باید شاهکار دولت احمدی نژاد معرفی کرد. دانشآموخته رشته میکروبشناسی از دانشگاه آزاد اسلامی است. اردکانی در ابتدا معلم خصوصی زبان انگلیسی اسفندیار رحیم مشایی و حمیدرضا بقایی بود. سپس سردبیر سایت اطلاعرسانی اجتماعی و فرهنگی میراث آریا و سایت خبرگزاری مناطق آزاد و همچنین سردبیر نشریه پارسه شد. اردکانی با پنج سال سابقه کاری در سازمان میراث فرهنگی و ۲۰ روز پس از انتصابش به معاونت موزه ملی ایران، مدیر این موزه شد. انتصاب وی با انتقاد متخصصان میراث فرهنگی و باستان شناسان کشور همراه بود. اردکانی بهرغم حمایتهای مشایی و بقایی آینده خوبی در دولت نداشت، چنان که در آبان ۹۱ رئیس سابق موزه ملی ایران به دلیل تحصیل مال نامشروع به حبس و جریمه نقدی محکوم شد. شایعات دیگری هم شنیده میشد که البته هیچ کدام تایید نشد!
برچسب ها :احمدی نژاد ، ججین ، دولت ، مشایی ، معلم ، پروین احمدی نژاد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰