دسر هفت طبقه، لذیذ و متفاوت

اگر شما از آن دسته کدبانوهایی هستید که به دنبال درست کردن دسرهای گوناگون در میهمانی‌های خود هستید، امروز برای شما روش تهیه‌ی یک دسر خوشمزه و متفاوت را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی دسر هفت طبقه، با ما همراه باشید.

کد خبر : 27937
تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 شهریور 1396 - 7:49
به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از تابناک ، اگر شما از آن دسته کدبانوهایی هستید که به دنبال درست کردن دسرهای گوناگون در میهمانی‌های خود هستید، امروز برای شما روش تهیه‌ی یک دسر خوشمزه و متفاوت را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی دسر هفت طبقه، با ما همراه باشید.
دسر هفت طبقه، لذیذ و متفاوت
مواد لازم:
بیسکویت ساده: ۲۰۰ گرم
شیر: ۲ پیمانه
پنیر خامه‌ای: ۴۰۰ گرم
بیسکویت کاکائویی پودر شده: ۴۰۰ گرم
شکلات تخته‌ای آب شده: ۲۰۰ گرم
خامه‌ی زده شده: ۳ پیمانه
توت فرنگی خرد شده: به میزان دلخواه
بادام خرد شده: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
بیسکویت‌های ساده را داخل شیر فرو کرده وقتی کمی نرم شدند، آنها را کف ظرف پیرکسی که برای تهیه‌ی دسر در نظر گرفته‌ایم، می‌چینیم.
پنیر خامه‌ای را که به دمای اتاق رسیده است، با هم‌زن می‌زنیم و روی بیسکویت‌ها را با پنیر خامه‌ای زده شده، می‌پوشانیم.
بیسکویت کاکائوی پودر شده را روی پنیر خامه‌ای می‌ریزیم حالا نوبت توت فرنگی خرد شده است، روی بیسکویت‌های پودر شده را با توت فرنگی می‌پوشانیم.
شکلات آب شده را روی توت فرنگی‌ها می‌ریزیم و روی آن را با خامه‌ی زده شده می‌پوشانیم.
در لایه‌ی آخر، مخلوطی از توت فرنگی و بادام خرد شده را ریخته و روی آن را با شکلات آب شده، تزیین می‌کنیم.

https://telegram.me/jajinnews
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

9 − شش =