در هر جنگ و دفاعی قبل از سختافزارها باید به فکر نرمافزارهای آن بود
رئیسجمهور گفت: در هر جنگ و دفاعی قبل از بحث سختافزارها باید به فکر نرمافزارهای آن دفاع و جنگ باشیم.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری فارس، حسن روحانی رئیسجمهور در مراسم افتتاح ۱۰ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در ۱۰ استان کشورکه صبح امروز به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: در هر جنگ و دفاعی قبل از بحث سختافزارها باید به فکر نرمافزارهای آن دفاع و جنگ باشیم.
وی ادامه داد: اولین نرمافزار برای یک دفاع و ایجاد حماسه در برابر متجاوزین مشروعیت آن دفاع است. شما اگر برای مردم نتوانید روشن کنید و مردم خودشان آگاه نباشند که دیگری تجاوز کرده و ما مدافع هستیم و آغازگر نیستیم ونمیخواهیم به منافع هیچ ملتی در منطقه و همسایگان خود تجاوزی داشته باشیم یک رژیم سفاک این جنگ را بر ما تحمیل کرده. جنگی که آن گاه وظیفه انسانی دینی، انقلابی و ملی ماست تا از سرزمینمان، از ملتمان، از شرفمان و از استقلالمان دفاع کنیم. اگر مشروعیت در ذهن همه مردم روشن نباشد آن ملت پای کار نمیآید و از آن جنگ خسته میشود.
رئیسجمهور تصریح کرد: اگر مشروعیت جنگ برای مردم روشن شد که این جنگ دفاع و ایستادگی و مقاومت در برابر متجاوز است، ممکن است ۸ تا ۱۰ سال طول بکشد و مردم هم ایستادگی میکنند. علاوه بر آنکه در یک جنگی فرمانده آن جنگ مرجع تقلیدی و شخصیتی باشد که همه مردم به او عشق میورزیدند و جنگی که همه مردم، فرهیختگان، علما، صاحبنظران و همه اقشار مردم به خوبی حس میکردند که در برابر این فرد متجاوز باید ایستادگی کنند و راهی جز این وجود ندارد.
روحانی خاطرنشان کرد: مردم به خوبی برایشان روشن شد که نه سازمان ملل و نه کشورهای منطقه و حتی نه کشورهای دوست که عددشان خیلی نبود هیچ کسی نیست که از کشور، سرزمین، خاک،ملت، شرف و ناموسشان دفاع کند جز خودشان.
وی بیان داشت: مشروعیت نرمافزار اصلی برای دفاع و جنگ در برابر متجاوزین است. جنگ فراز و نشیب زیاد دارد. افرادی شهید و مجروح میشوند. افرادی اسیر و خانههایی ویران میشود. کار سختی است و همه اینها را مشروعیت آسان میکند.
رئیسجمهور تصریح کرد: نکته دوم در بحث نرمافزار اعتماد مردم است. اگر مردم به سازمان رزم، به فرماندهان میدان، به فرماندهان دفاع، به مقامات ارشد سیاسی کشور اعتماد نداشته باشند، نه خودشان به میدان جنگ میآیند و نه اجازه میدهند همسران و فرزندانشان به میدان جنگ بیاید. اینکه شما میبینید مردم،مادران عزیز، پدران سرافراز، فرزند خودشان را با افتخار بدرقه میکردند و با لبخند با آنها خداحافظی میکردند و اگر جنازه آنها برمیگشت به آن افتخار و فخر میکردند به خاطر این بود که به فرماندهی جنگ اعتماد داشتند. اگر اعتماد به فرماندهان جنگ نبود و بنا بود هر روز تردید کنیم و برای هر عملیات ساعتها بحث کنند آیا میشد جنگ را اداره کنیم یا نمیشد.
روحانی افزود: هفتههای اول جنگ مجلس شورای اسلامی (مجلس اول) بر مبنای احساس وظیفهشان مخصوصا نمایندگان استانهایی که مورد تجاوز قرار گرفته بودند در مجلس هر روز یک بحثی بود. بعضیها میآمدند داد و فریاد میزدند و میگفتند فرماندهان را بخواهید چرا اینجا و آنجا اینچنین شد. خب مشکلات هم زیاد بود. نه ارتش آنچنان آماده بود نه سپاه. ما آمادگی برای چنین جنگی نداشتیم و سالهای اول انقلاب بود.
وی اضافه کرد: هر روز یک فرماندهی مخصوصا از فرماندهان ارتش را به مجلس احضار میکردند. سر و صدا و داد و فریاد راه میانداختند. هفته بعدش امام(ره) پیغام داد که مجلس به این کارها ربطی ندارد و به کار خودش برسد. اگر میخواهد پشتیبانی و کمک کند این کارها را انجام دهد. اینجا جلسه احضار فرماندهان نیست. نیروهای مسلح فرمانده دارد و از طرف من افرادی هستند که نظارت میکنند. خب اگر مجلس میخواست به آن کار ادامه دهد و واقعیت این است که اگر ما کار را به اهلش واگذار نکنیم و به آن اعتماد نکنیم و بخواهیم قدم به قدم راجع به مسائل فرقی نمیکند در جنگ یا مسائل دیگر کار پیش نمیرود.
رئیسجمهور افزود: یکی از مشکلات امروز کشور ما این است که زیادی احساس وظیفه میکنیم و همه میخواهیم راجع به همه مسائل احساس وظیفه کنیم. در حالی که یک چارچوب و مقرراتی است و افراد و دولتی مسئول شده است. نیرویی مسئول شده است. اگر این اعتماد به سازمان رزم، مدیریت جنگ، مدیریت کشور، حاصل نمیشد گاهی نصیحت امام گاهی نهیب امام گاهی کمک امام حاصل نمیشد، جنگ اداره نمیشد.
برچسب ها :ججین ، جنگ و دفاع ، روحانی ، نرم افزار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰