خواص گریپفروت
گریپفروت میوهای از خانواده مرکبات است که منبع فوقالعاده ویتامینها، فیبر و سایر مواد مغذی است.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“ ، گریپفروت میوهای است با خواص ضداکسایشی که دارای قابلیت تقویت دستگاه ایمنی و همچنین قدرت کاهش کلسترول و هضم غذا است.به گفته کارشناسان تغذیه، گریپفروت تامینکننده ویتامین A و C، فولات (B۹)، فیبر، کولین، لیمونین و لیسوپن است. افزودن این میوه به رژیم غذایی به کاهش وزن کمک میکند. در ادامه به برخی فواید این میوه اشاره میشود.
تقویت سیستم ایمنی
به گفته کارشناسان تغذیه، نصف یک گریپفروت متوسط ۵۹درصد ویتامین C روزانه بدن را تامین میکند. ویتامین C در سیستم ایمنی بدن نقش دارد و به خنثیسازی رادیکالهای آزاد بدن کمک میکند.
سلامت قلب
ویتامین C با کاهش ریسک بیماری قلبیوعروقی مرتبط است. طبق مطالعه سال ۲۰۱۵ محققان، افرادی که میوه و سبزیجات زیادی مصرف میکنند ۱۵درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی قرار دارند. هر چقدر میران ویتامین C در پلاسمای خون بیشتر باشد، نرخ بروز بیماری قلبی کاهش مییابد.
سنگ کلیه
به گفته محققان اسیدسیتریک موجود در گریپفروت میتواند مانع از تشکیل سنگ کلیه شود و حتی سنگهای کوچک در حال تشکیل را تجزیه میکند. هر چقدر میزان اسیدسیتریک ادرار بیشتر باشد، بیشتر در مقابل تشکیل سنگ کلیههای جدید مصون خواهید بود.
سرطان
ویتامین C و بتاکاروتن منجر به کاهش بروز سرطان مری میشوند. مطالعه محققان نشان میدهد مکمل ویتامین C تاثیری همچون شیمی درمانی بر سلولهای سرطان مری دارد و حتی ویتامین C موجب افزایش تاثیر شیمی درمانی میشود. گریپفروت قرمز و صورتی، بعد از گوجهفرنگی، یکی از بهترین منابع لیسوپن است. لیسوپن با کاهش ریسک ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است. همچنین لیسوپن در کاهش ریسک ابتلا به سرطان معده هم نقش دارد. لیمونین موجود در آن به کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه کمک میکند.
سلامت دوره بارداری
فولات از مکملهای ضروری برای زنان باردار به منظور پیشگیری از بروز نقص در شبکه عصبی جنین است.
جبران کمآبی بدن
گریپفروت ۹۱درصد آب دارد از اینرو به جبران کم ابی بدن کمک میکند.
هضم غذا
فیبر و آب موجود در گریپفروت به هضم غذا کمک کرده و در کاهش یا پیشگیری از یبوست نقش دارد.
کاهش وزن
گریپفروت بهطور طبیعی حاوی مقادیر زیاد فیبر است که در ایجاد حس سیری نقش دارد و میتواند منجر به جلوگیری از پرخوری شود. فیبر همچنین به تثبیت سطح قند خون کمک کرده و مانع از افزایش آن که در گرسنگی نقش دارد، میشود.
کلسترول
گریپفروت حاوی فیبری موسوم به پکتین است که در کاهش سطح کلسترول بد LDL و پایین آمدنتری گلیسیریدها نقش دارد. به گفته محققان مصرف گریپفورت به مدت ۳۰ روز موجب کاهش سطح کلسترول LDL میشود.
بینایی چشم
ویتامین A که گریپفروت منبع خوب آن است، برای داشتن بینایی خوب ضروری است.
برچسب ها :ججین ، خواص ، خواص گریپفروت ، فواید ، گریپ فروت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰