خواص ماهی
شرایط زندگی کسانی که ماهی میخورند، از کسانی که مصرف ماهی در لیست غذای هفتگی آنها جایی ندارد، خیلی بهتر است
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، خوردن ماهی از قدیم بهعنوان راهی ساده برای سالمتر زیستن شناخته میشود.بهخاطر وجود اسیدهای چرب امگا ۳، خوردن ماهی موجب میشود که قلبی سالمتر داشته باشید، دردهای مفصلیتان کاهش یابد و همچنین خطر افسردگی از شما دور باشد.بر اساس مطالعاتی که انجام شده، شرایط زندگی کسانی که ماهی میخورند، از کسانی که مصرف ماهی در لیست غذای هفتگی آنها جایی ندارد، خیلی بهتر است. بهتازگی، اما چند حسن دیگر مصرف ماهی در پژوهش مشخص شده است.مطالعات همچنین نشان داده که خوردن ماهی بیشتر (و اسیدهای امگا ۳ بیشتر)، میتواند به درمان انسان پس از حمله قلبی و کاهش تاثیرات آن کمک کند و خاصیت ضد تورمی عمومی داشته باشد. حالا یک خاصیت دیگر نیز برای خوردن ماهی زیاد پیدا شده است: ارتباط ماهی خوردن با بهتر خوابیدن و بهبود عملکرد مغز که در یک مطالعه تازه در دانشگاه پنسیلوانیا بهدستآمده است.کودکانی که هر هفته ماهی میخورند، در آزمایش بهره هوشی، تقریبا پنجدرصد جلوتر از دیگران هستند و این کودکان کمتر دچار بدخوابی میشوند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰