خواص زنجبیل
زنجبیل نه تنها یک ادویه خوشمزه در غذا و نوشیدنیهاست بلکه یک درمان عالی برای رفع حالت تهوع و بیماریهای حرکتی نیز است
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، شگفتآورتر اینکه مطالعات جدید نشان میدهند که یکی از فواید زنجبیل این است که بهعنوان دشمن سرسخت برای انواع سرطانها بهشمار میرود.یک تحقیق در دانشگاه ایالتی جورجیا مشخص کرد که زنجبیل توانست ۵۶درصد سایز یک تومور سرطانی پروستات در موشها را کاهش دهد.
همچنین موجب کاهش التهاب از طریق فراهم کردن آنتیاکسیدان در این موشها گردید.این گوشهای از فواید زنجبیل است.همچنین در تحقیق دیگری مشخص شد که شوگاول (۶-shogaol) که یکی از اجزای زنجبیل است سلولهای بدخیم سرطان پستان را مورد هدف قرار میدهد و بسیار قویتر از شیمی درمانی موجب نابودی سلولهای بنیادی عامل سرطان میگردد.سلولهای بنیادی سرطان یک الی ۲درصد یک تومور را شامل میشوند اما کشتن این سلولها کار بسیار سختی است.
اگر سلولهای بنیادی سرطان از بین نروند بهراحتی سرطان را به بقیه قسمتهای بدن انتقال میدهند.متاسفانه سلولهای بنیادی بهراحتی خود را بازسازی میکنند و مداومن در حال تغییر هستند. بنابراین به شیمی درمانی مقاوم میشوند و قادر به تقسیم شدن و تشکیل کولنی تومور جدیدی هستند.
تنها راهی که میتوان از شر سرطان رهایی پیدا کرد این است که سلولهای بنیادی بهطور کامل از بین بروند.از فواید زنجبیل میتوان به ۶-shogaol در ریشه خشک شده و هم پخته شده زنجبیل موجود است اشاره کرد که به طرز شگفت آوری موجب نابودی سلولهای بنیادی سرطانی میگردد. این ماده شگفت آور فقط با سلولهای سرطانی سروکار دارد و سلولهای سالم بدن را به حال خود میگذارد. درست برخلاف درمانهای معمول سرطان که مشکلات زیادی برای بیمار به وجود میآورند و برای وی بسیار مضر هستند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰