خواص بادمجان
ناسونین در کلم قمری هم وجود دارد ولی بادمجان سرشار از این ماده مفید است.درادامه به خواص بینظیر بادمجان پرداخته میشود.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، بادمجان با رنگبنفش تیره خواص غذایی متنوعی دارد که آن را به یک ماده غذایی فوقالعاده تبدیل کرده است.این میوه حاوی یک آنتیاکسیدانت کمیاب بهنام ناسونین است که خواص زیادی برای سلامتی ما دارد و از جمله الکترولیتهای منفی آزاد را از میان میبرد که سلولها و بافتهای زنده بدن را تخریب میکنند.ناسونین مادهای است که به بادمجان رنگ بنفش تیره را میدهد و جلوی خراب شدن آن، بهویژه در مقابل تابش آفتاب را میگیرد. ناسونین در کلم قمری هم وجود دارد ولی بادمجان سرشار از این ماده مفید است.درادامه به خواص بینظیر بادمجان پرداخته میشود.
خاصیت ضدالتهاب
بادمجان بهخاطر داشتن ناسونین خاصیت ضدالتهابی دارد و میتواند فلزات سمی مانند جیوه، ارسنیک و سرب را دفع کند.
حفاظت از DNA و سلولها
بادمجان غلاف چربی سلولها را حفظ کرده و از تخریب و تغییر شکل آنها جلوگیری میکند.
مفید برای سلامتی مغز
ناسونین موجود در بادمجان غلاف چرب سلولهای مغزی را حفظ کرده و به سلامت مغز کمک میکند.
دفع مواد زاید بدن
ناسونین به سلولهای بدن کمک میکند تا مواد غذایی را بهتر جذب کرده و مواد زاید را دفع کنند. دفع مواد زاید از انباشته شدن مواد سمی در بدن جلوگیری میکند.
کمک به جذب آهن
تحقیقات نشان میدهد که بادمجان به جذب آهن در بدن و انتقال اکسیژن در خون کمک میکند و به این ترتیب باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن میشود.
برچسب ها :بادمجان ، ججین ، خواص ، خواص بادمجان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰