خواص انار

خاصیت آنتی‌اکسیدانی انار این‌بار نیز به‌عنوان یک راهکار طبیعی ضدپیری بیش از پیش مورد توجه تولیدکنندگان محصولات آرایشی است.

کد خبر : 50480
تاریخ انتشار : جمعه 13 بهمن 1396 - 7:24

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین، انار در میان میوه‌ها در صدر خوراکی‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان است.البته بعضی از این ترکیبات، عامل رنگ قرمز انار و بعضی، ترکیباتی به نام تانین‌ها هستند که طعم گس یا تلخ مانندی در این میوه ایجاد می‌کنند.در کل، انار میوه ایده‌آل پاییز و زمستان و سرشار از ویتامین‌ها و املاحی مانند B۵، B۶، C، پتاسیم، مس و… است. درادامه به خواص این میوه و ارائه نکاتی برای خرید، نگهداری و دانه‌کردن آن پرداخته‌ می‌شود.

ضد سرطان

انار به‌عنوان منبع آنتی‌اکسیدانی قوی، خوراکی ایده‌آل برای پیشگیری از سرطان در برنامه روزانه است و حتی می‌تواند مانع پیشرفت بیماری شود. البته تاثیر آن در مقابله با سرطان پروستات ملموس‌تر است و می‌تواند روند تکثیر سلول‌های سرطانی را به یک سوم برساند. عملکرد آن نسبت به سرطان پستان و پروستات ناشی از تنظیم هورمون‌های استروژن است و تانین‌های موجود در آن با فعال شدن در سیستم گوارش در برابر سرطان کولون موثر خواهد بود. ایزوفلاون‌های (فیتواستروژن ها) انار نیز به کاهش سلول‌های سرطانی کمک می‌کنند و تاثیر قابل توجهی در این خصوص دارند.

ضد پیری

خاصیت آنتی‌اکسیدانی انار این‌بار نیز به‌عنوان یک راهکار طبیعی ضدپیری بیش از پیش مورد توجه تولیدکنندگان محصولات آرایشی است. در واقع، انار بر فیبر‌های پوست اثر می‌گذارد و حالت کشسانی بهتری به آن می‌بخشد.البته ۸۰‌درصد این فواید از طریق مصرف خوراکی تامین می‌شود و استعمال خارجی چندان تاثیری ندارد. به این ترتیب که ماساژ موضعی روزانه آب انار رقیق شده با روغن زیتون روی پوست می‌تواند به برطرف شدن لکه‌های قهوه‌ای کمک کند.

ضدسرفه

شاید عجیب به‌نظر برسد، اما انار یک ماده غذایی موثر برای سرفه است. درواقع، ویتامین B۶ که انار سرشار از آن است باعث تقویم سیستم‌ایمنی بدن می‌شود. به این تاثیر عالی باید خواص ضدالتهابی فلاونویید‌ها (نوعی از اکسیدان ها)، عملکرد ضدباکتریایی و ضدویروسی و تانین‌ها را نیز اضافه کرد. از این پس برای تسکین سرفه‌های مزمن، یک تا دو بار در روز آب انار را غرغره کنید.

ضدسوءهاضمه

از قدیم گفته می‌شد انار برای بهبود بیماری‌های گوارشی مفید است که البته از لحاظ علمی نیز تایید شده است. در کل، فلاونوییدها، تانین‌ها و فیبر‌ها ترکیبات عالی برای سیستم گوارش هستند که ناشی از عملکرد ضدباکتریایی، ضدویروسی و ضدالتهابی آنهاست. به علاوه، انار می‌تواند به تسکین نفخ، اسهال و… کمک کند.

ضدچربی

انار، میوه مناسبی برای سیستم قلبی‌وعروقی است و از جنبه‌های مختلف مفید است؛ کلسترول بد خون (LDL) و فشار خون را کاهش می‌دهد و جریان خون را نیز بهبود می‌بخشد. حتی ترکیبات انار باعث می‌شود جذب چربی‌ها طی فرایند هضم کاهش پیدا کند.

ضدآلزایمر

مصرف منظم انار می‌تواند از بروز اختلالات عصبی پیشگیری کند. گرچه هنوز مطالعات دقیقی در این باره انجام نگرفته، اما به‌نظر می‌رسد تاثیر اکسیدانی انار می‌تواند نقش محافظتی در برابر اختلالات عصبی مرتبط با پیری و بیماری‌هایی مانند آلزایمر داشته باشد.

 

 


 

 

 

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × 3 =