خرید نفت هند از ایران ۱۲ درصد کاهش یافت
رویترز اعلام کرد: میزان سفارش نفت پالایشگاههای هند از ایران در ماه ژوئن نسبت به ماه می ۱۲ درصد کاهش یافت.
به گزارش پایگاه خبری “ججین”به نقل از رویترز، پالایشگاههای هند در ماه ژوئن در مقایسه با ماه «می» ۱۲درصد نفت کمتری سفارش دادند. با وجود این حجم فروش نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد بالاتر است. پالایشگاههای هند که به عنوان بزرگترین مشتری نفتی ایران پس از چین محسوب میشوند پس از اینکه آمریکا خود را از توافق هستهای ۲۰۱۵ کنار کشید نفت کمتری از ایران وارد میکنند.
براساس بیانیهای که وزیر نفت هند در مجلس این کشور اعلام کرد: پالایشگاههای هندی در ماه ژوئن روزانه ۶۶۴ هزار بشکه نفت از ایران خریداری کردند.
اگرچه این آمارها حاکی از آن است کاهش قابل توجهی نسبت به ماه گذشته در سفارشات هند اتفاق افتاده اما همچنان میزان خرید هند در مقایسه با سال گذشته بالاتر است.
پالایشگاههای دولتی هند که تقریبا حدود ۶۰ درصد ظرفیت خرید ۵ میلیون بشکه در روز این کشور را برعهده دارند در سال ۲۰۱۸-۲۰۱۷ به واسطه بحث بر سر توسعه میدان گازی فرزاد B در ایران واردات نفت را از ایران کاهش دادند.
به هر حال پالایشگاههای دولتی هند در سال مالی جاری که از آوریل آغاز میشود و پس از آن که ایران حمل و نقل کشتیها را رایگان کرد دوره بازپرداخت را به ۶۰ روز افزایش داد، بالا بردند.
ایران دومین تامین کننده بزرگ پالایشگاههای هند پس از عراق در ماه آوریل تا ژوئن بود اما هند هشدار داده است که کاهش بسیار زیادی را در واردات از ایران انجام خواهد داد.
آمارهای ارائه شده در مجلس این کشور نشان میدهد هند حدود ۷۱۵ هزار و ۶۰۰ بشکه در روز در فاصله آوریل تا ژوئن ۲۰۱۸ از ایران خریداری کرده که این رقم رشد ۴۵ درصدی را نسبت به سه ماهه قبلی دارد.
پس از آنکه ارائه خدمات بیمهای برای محمولههای نفتی ایران به واسطه تحریمها معلق شد، اکنون ایران بیمه برای محمولههای نفتی ارسالی به هند پیشنهاد داده است.
براساس آمر تانکرهای ورودی، حجم واردات ماهانه هند از ایران ۱۶ درصد کاهش یافته است.
برچسب ها :اقتصاد ایران ، ججین ، صادرات نفت ، هند و ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰