حقوق های کمتر از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان از پرداخت مالیات معاف شدند/ «مالیات پلکانی» برای حقوق های بالاتر

نمایندگان مجلس در نشست امروز پارلمان میزان مالیات بر کل درآمد کارکنان دولتی و غیردولتی را تعیین کردند.

کد خبر : 60591
تاریخ انتشار : یکشنبه 15 بهمن 1396 - 6:36

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز یکشنبه (۱۵ بهمن ماه ۹۶) پارلمان و در جریان بررسی بخش های درآمدی لایحه بودجه سال ۹۷ کل کشور، بند (الف) تبصره ۶ این لایحه را به تصویب رساندند.

بر اساس بند (الف) تبصره ۶ لایحه بودجه سال ۹۷، سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده(۸۴) قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۴/۱۲/۱۳۶۶ و اصلاحات بعدی آن در سال ۱۳۹۷ سالانه مبلغ دویست و هفتاد و شش میلیون ( ۲۷۶.۰۰۰.۰۰۰)ریال تعیین می‌شود.

همچنین نرخ مالیات بر کل درآمد کارکنان دولتی و غیردولتی اعم از حقوق و مزایا فوق العاده و کارانه و غیره به استثنای تبصره ۱ و ۲ قانون مالیات های مستقیم مربوط به امور پژوهشی و دانشگاهی، مازاد بر مبلغ مذکور تا سه برابر آن مشمول مالیات سالانه ده درصد(۱۰%) و نسبت به مازاد سه برابر، تا چهار برابر آن مشمول مالیات سالانه پانزده درصد(۱۵%) و نسبت به مازاد چهاربرابر، تا شش برابر بیست و پنج درصد(۲۵%) و نسبت به مازاد شش برابر سی و پنج درصد(۳۵%) تعیین می‌شود.

بر این اساس، میزان معافیت مالیاتی اشخاص موضوع مواد(۵۷) و (۱۰۱) قانون مالیات‌های مستقیم سالانه مبلغ دویست و شانزده میلیون (۲۱۶.۰۰۰.۰۰۰) ریال تعیین می‌شود.

گفتنی است ابن بند با ۱۵۲ رای موافق نمایندگان، ۸۶ رای مخالف و ۶ رای ممتنع از مجموع ۲۵۰ نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید.

بر اساس این گزارش، غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه در موافقت با این بند طب سخنانس اظهار داشت: ما در حالی این بند را در کمیسیون تلفیق به تصویب رساندیم که خط فقر در کشور ما سه میلیون تومان تعیین شده لذا مقرر کردیم از حقوق‌های بالاتر از دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان مالیات دریافت شود.

 


 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

13 − 10 =