جهانگیری مصوبه دولت درباره وضعیت بازارچه های مشترک مرزی را ابلاغ کرد
معاون اول رئیس جمهوری تصویبنامه هیات وزیران درباره وضعیت بازارچه های مشترک مرزی را برای اجرا به دستگاه های ذیربط ابلاغ کرد.
به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از ایرنا ، هیات وزیران در جلسه ۱۴ تیرماه ۱۳۹۶ به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت و به استناد ماده (۱۱) قانون مقررات صادرات و واردات- مصوب ۱۳۷۲- تصویب کرد:
وضعیت بازارچههای مشترک مرزی (حذف، ایجاد، ادغام، انتقال و ابقا)، با رعایت شرایط زیر تعیین میشود:
1- محل تامین منابع اعتباری لازم برای تاسیس و ایجاد زیرساخت بازارچه مشترک مرزی جدید از محل اعتبارات مربوط در استان آن بازارچه خواهد بود.
2- آغاز به کار رسمی هر بازارچه مشترک مرزی جدید مشروط به تکمیل زیرساختهای موردنیاز آن بازارچه مشترک مرزی به تشخیص کارگروه تبصره (۱) ماده (۱۰۳) قانون امور گمرکی- مصوب ۱۳۹۰- است.
3- منظور از ادغام، حفظ بازارچه مشترک مرزی با رویه موجود است که هر گونه انجام عملیات گمرکی، تحت مسئولیت گمرک مرزی خواهد بود.
4- تاسیس بازارچه مرزی جدید منوط به اخذ موافقت کشور مقابل در ایجاد تأسیسات و فعالیتهای متقابل و تصویب هیات وزیران میباشد.
5- نحوه ادغام طبق دستورالعمل ابلاغی وزارت امور اقتصادی و دارایی (گمرک جمهوری اسلامی ایران) است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، اسحاق جهانگیری این مصوبه را به وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی، کشور، امور خارجه و سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ کرد.
** اصلاح آییننامه اجرایی قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرکهای صنعتی
همچنین هیات وزیران در جلسه ۱۸ تیرماه ۱۳۹۶ به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:
آییننامه اجرایی قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرکهای صنعتی، موضوع تصویبنامه شماره ۱۸۱۴۱۱/ت۴۴۳۶۴ک مورخ ۱۹ آذرماه ۱۳۹۰ به شرح زیر اصلاح میشود
1- بندهای (ت)، (ث) و (ح) ماده (۱) به شرح زیر اصلاح میشود:
ت – مالک: طرف قرارداد با شرکت که عرصه تخصیصی با رعایت ماده (۱۰) قانون به مالکیت وی در آمده است یا شرکت واحد مذکور را به وی فروخته باشد.
ث – استفادهکننده (متصرف قانونی): هر شخصی که به منظور راهاندازی واحد صنعتی، تولیدی یا خدماتی با شرکت قرارداد منعقد نموده یا مینماید و حق بهرهبرداری از قطعه تخصیصی را به موجب قرارداد دارا میباشد یا شرکت واحد مذکور را به وی اجاره داده باشد.
ح – شرکت خدماتی: شرکت خدماتی شهرک صنعتی موضوع ماده (۵) قانون
2- ماده (۵) به شرح زیر اصلاح میشود:
ماده ۵- در صورتی که بیش از هفتاد و پنج درصد (۷۵%) زمینهای قابل واگذاری در فاز عملیاتی در هر شهرک و ناحیه صنعتی واگذار و حداقل تعداد واحدهای به بهرهبرداری رسیده در شهرک صنعتی به بیست و پنج واحد و در ناحیه صنعتی روستایی به پانزده واحد برسد، شرکت بر اساس شرایط مندرج در اساسنامه نمونه نسبت به تشکیل شرکت خدماتی اقدام و اداره امور شهرک و ناحیه صنعتی را به این شرکت واگذار مینماید.
تبصره – تا قبل از تشکیل شرکت خدماتی، اداره امور شهرک و ناحیه صنعتی توسط شرکت صورت میگیرد.
3- متن زیر به عنوان ماده (۶) الحاق و شماره مواد بعدی به ترتیب اصلاح میشود:
‘ماده ۶- در صورتی که حداقل هفتاد و پنج درصد (۷۵ %) زمینهای قابل واگذاری در هر شهرک و ناحیه صنعتی واگذار و حداقل پنجاه درصد (۵۰ %) از واحدهای مستقر در آن با هر تعداد به بهرهبرداری رسیده باشد، شرکت موظف به تشکیل شرکت خدماتی در آنها خواهد بود.’
اسحاق جهانگیری این مصوبه را به وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و دادگستری ابلاغ کرد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰