جلوگیری ازنفوذ امواج به منزل با رنگ و برچسب نانویی

یک شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید محصولاتی شامل رنگ و برچسب های نانویی ضدامواج برای جلوگیری از ورود امواج مخرب به منازل و بناهای تجاری شده است.

کد خبر : 62482
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1396 - 6:39

 

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”  ، محققان این شرکت دانش بنیان از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با ثبت ۵ اختراع در زمینه مقاوم سازی ساختمان ها در برابر امواج توانسته اند محصولاتی جدید را با هدف ارتقای سلامت جامعه به بازار عرضه کنند.
این شرکت که همچنین در زمینه تولید منسوجات و پوشاک ضدامواج نیز فعالیت می کند، با حضور محققان و دانش آموختگانی از دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر، تهران و کاشان در رشته های مختلف نانوشیمی، نانوفناوری، نانوالکترونیک، فیزیک هسته ای گرایش بهداشت امواج و دیگر رشته های مرتبط شکل گرفته و یکی از اعضای هیات مدیره عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف است.
مدیر روابط عمومی شرکت دانش بنیان سلامت سینا روز سه شنبه در مورد تاریخچه فعالیت های آن به خبرنگار علمی ایرنا گفت: این شرکت سه سال قبل فعالیت کارآفرینی خود را به عنوان یک شرکت دانش بنیان در مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف آغاز کرد و از یک ماه قبل در پارک علم و فناوری دانشگاه شریف مستقر است.

 

پایگاه خبر ججین

 

***۱۲ سال پشتوانه علمی برای رسیدن به محصول 
دکتر ندا حیدری افزود: از نظر تحقیقاتی و پشتوانه علمی ۱۲ سال در این زمینه کار شده است و امروز به خدمات و محصولات ارائه راهکار های ایمن سازی در برابر امواج دست یافته ایم.
«این راهکارها شامل خدمات شیلدینگ (سپرسازی) امواج الکترومغناطیس همچنین پایش میزان آلودگی امواج محیطی است و توانسته ایم در ارائه محصولات ثبت اختراع شده در دو دسته محافظ های فردی شامل انواع منسوجات و پارچه های ضدامواج و حفاظت محیط شامل رنگ های ضد امواج، برچسب شیشه، کاغذ دیواری و دیوارپوش های ضدامواج به تولید صنعتی دست یابیم».
مدیر تحقیق و توسعه این شرکت نیز گفت: از چند سال قبل آلودگی های الکترومغناطیسی در اطراف ما افزایش یافته، کار ما این است که افراد و محیط را در برابر این امواج سالم سازی کنیم.

 

دکتر علی صدیقی افزود: مکانیزم کار اینطور است که از پوشش های ضد امواج برای وارد نشدن امواج به بدن استفاده کرده ایم و همین فناوری در لباس های ما آنها را به یک سپر تبدیل کرده و به این ترتیب ۹۹ درصد امواج دفع می شود.
وی گفت: در محصولات پوشاک، ما از الیاف فلزی استفاده کرده ایم و فلز نقره که در بعضی از این محصولات به کار رفته خاصیت کشسانی بالایی دارد که باعث راحتی بیشتر پارچه بافته شده خواهد شد.

 

 

صدیقی در مورد رنگ های ضدامواج نیز گفت: رنگ نانویی ضد امواج یکی از راهکارهای پیشگیری از آسیب امواج الکترومغناطیس بوده و می‌ توان از آن روی سطوح ساختمانی با لایه‌های نازک تر استفاده کرد و شدت ورود امواج الکترومغناطیس خارجی را کاهش داد.
صدیقی یادآور شد: ما تلفیقی از خدمت و محصول را ارائه می دهیم؛ مثلا اگر کسی برای جلوگیری از نفوذ امواج به داخل منزل خود مراجعه کند ابتدا کارشناس شدت امواج محیطی را اندازه گیری کرده و بعد با توجه به منابع امواج و جهت ورود موج راهکارهای کاهش شدت امواج را ارائه می دهند.

 

***هدف؛ ارتقای سلامت خانواده و جامعه
حیدری در مورد فروش محصولات توضیح داد: فروش محصولات از سه سال قبل آغاز شد و امروز در مرحله توسعه محصولات هستیم و بسته به نیاز جامعه مجموعه از محصولات ضد امواج را ارئه می دهیم؛ مثلا با توجه به آسیب پذیری ویژه نوزادان تازه متولد شده، مجموعه لباس نوزاد را به تازگی به سبد محصولات خود اضافه کرده ایم، یا پد سینه را به تازگی معرفی کرده ایم زیرا بر اساس تحقیقات انجام شده امواج در احتمال ابتلا به سرطان سینه نیز نقش دارند.
مدیر روابط عمومی این شرکت در مورد نمایندگی های آن گفت: ما در اصفهان، شیراز و مشهد نمایندگی داریم و به دلیل این که استفاده از این محصولات به خدمات و آموزش هایی نیاز دارد، فروش محصولات باید از طرف شرکت و یا نمایندگی هایی باشد که آموزش کامل دیده اند.

 

 

 

هدف این مجموعه ارتقای سطح سلامت خانوار است به همین دلیل آموزش های لازم به خانم های باردار ارائه می شود همچنین با همکاری خوبی که با سازمان ملی یونسکو داریم دانش آموزان منتخب مدارس نیز در این رابطه آموزش های لازم را برای ارتقای سبک زندگی سالم می بینند.
حیدری در مورد قیمت این لباس ها توضیح داد: سه مدل مختلف در لباس ها داریم؛ مدل هایی که الیاف فلزی دیگری به غیر از نقره به کار رفته ارزان تر هستند ولی لباس هایی که الیاف نقره ای در آنها به کار رفته است، کمی گران تر هستند؛ به این دلیل که فلز نقره قابلیت نازک شدن دارد که بافت پارچه را بسیار نرم و راحت می کند. البته هر سه محصول خاصیت بازتاب امواج را دارد ولی در الیاف نقره بافت پارچه نرم و راحت تر و همچنین به دلیل خواص نقره این محصول ضدقارچ و باکتری است.
وی در مورد مراحل تولید این لباس ها گفت: پیش از رسیدن به فروش حدود ۱۲ سال گروهی متشکل از ۶ کارشناس در واحد تحقیق و توسعه و ۴ نفر هم در بخش های اداری و مدیریت کار می کردند، اکنون به بلوغ دانش فنی رسیده و روی فروش و تجاری سازی متمرکز شده ایم.
همچنین تاکنون برای ۵ محصول شامل رنگ نانویی ضدامواج، پنل گچی ضدامواج، برچسب شیشه ضدامواج، کاغذدیواری ضدامواج و دیوارپوش ضدامواج موفق به ثبت اختراع شده ایم.

 

 

***مشکلات شرکت های دانش بنیان
حیدری در مورد مشکلات شرکت های دانش بنیان نیز گفت: حمایت برای مجوزهای دانش بنیان شدن حدود ۱ سال طول کشید که زمان نسبتا زیاد و روند دشواری داشت بعد از آن تسهیلاتی که قرار بود داده شود به اندازه ای که انتظار داشتیم نبود.
وی افزود: ضمن اینکه محصولات ما در دنیا جدید است و این مبحث را همزمان با کشورهای پیشرفته داریم در کشور پیاده می کنیم به همین دلیل استانداردها و ضوابط قانونی هنوز برای آن وجود ندارد و بدون ضوابط قانونی به دشواری می توان مهندسی را مجاب به استفاده از این مواد در کار خود کرد؛ در حالی که در دنیا ساختمان سبز در برابر امواج موضوعی جاافتاده است و در بیشتر کشورهای پیشرفته دنیا این موضوع یکی از موضوعات اصولی است که خریداران هنگام خرید منزل به آن توجه می کنند.
صدیقی نیز گفت: مشکل دیگر قول بعضی از نهادها در مورد قرار گرفتن محصولات پوشاک در رده تجهیزات پزشکی بود که بیش از ۲ سال وقت صرف آن کردیم ولی در نهایت گفتند این لباس ها جزء تجهیزات پزشکی نیست.

 

 

 



 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × 1 =