جایگزین خوش عطر و طعم برای نمک
میزان مصرف غذاهایی که حاوی نمک هستند را کاهش دهید و همچنین ادویههای دیگر را جایگزین آن کنید. در ادامه با برخی ادویهها که میتوانند در این مسیر کمک حال باشند، بیشتر آشنا میشوید.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، نمک یکی از پر استفادهترین مواد در جهان است که برای بهبود مزهغذا در پختوپز مصرف میشود. نمک منبع موادمعدنی است، که در دوزهای اندک، به بدن در حفظ تعادل الکترولیتها و دیگر فرایندهای مهم حافظ سلامت انسان کمک میکند. مشکل از آنجایی ناشی میشود که ما بهطور معمول بیش از حد نمک مصرف میکنیم و اغلب عوارض جانبی آن را نادیده میگیریم. اگرچه در نگاه نخست ممکن است بیضرر بهنظر برسد، اما مصرف بیش از حد نمک با گذشت زمان میتواند به مشکلات التهابی، قلبیوعروقی و کلیوی منجر شود.بر همین اساس است که مصرف روزانه نمک باید محدود باشد. برای تحقق این هدف شما میتوانید میزان مصرف غذاهایی که حاوی نمک هستند را کاهش دهید و همچنین ادویههای دیگر را جایگزین آن کنید. در ادامه با برخی ادویهها که میتوانند در این مسیر کمک حال باشند، بیشتر آشنا میشوید.
سیر
سیر ادویهای سرشار از ویتامینها، مواد معدنی، و آنتی اکسیدانهاست. زمانی که این مواد جذب بدن میشوند، به پیشگیری از انواع مختلف بیماریها کمک میکنند.برخلاف نمک، سیر مادهای با ویژگیهای ضدالتهابی و ادرارآور است، که اثرات آن موجب کاهش احتباس مایع در بدن و پیشگیری از مشکلات قلبیوعروقی میشود.
پودر پیاز
با بهرهمندی از ویژگیهای مشابه با سیر و همچنین برخورداری از آلیسین، زمانی که برای کاهش مصرف نمک تلاش میکنید، پودر پیاز جایگزینی خوب است.در شرایطی که پودر پیاز از ویژگیهای کمتری در مقایسه با خود پیاز برخوردار است، اما مواد مغذی موجود در آن موجب میشوند تا گزینهای خوب برای بهبود عطر و طعم غذا باشد.
فلفل سیاه
فلفل سیاه ادویهای با ویژگیهای ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی است. زمان ورود به بدن، این ویژگیها از بافتها در برابر اثرات منفی رادیکالهای آزاد محافظت میکنند.مصرف فلفلسیاه به بدن در مقابله با فشارخون بالا کمک میکند و با گذشت زمان عملکرد کلیهها را با تحریک دفع مایعات بهبود میبخشد.
زردچوبه
زردچوبه ادویهای شناخته شده در دنیای آشپزی محسوب میشود، که مزه خاص و رنگ نارنجی آن در این زمینه موثر بودهاند.این ادویه سرشار از آنتی اکسیدانها گزینه خوبی برای افرادی است که قصد دارند بدون استفاده از نمک عطروطعم غذای خود را بهبود ببخشند.ویژگیهای ضدالتهابی، گوارشی و ضد باکتری زردچوبه به بهبود سلامت انسان و محافظت از سلولها در زمان ابتلا به بیماری کمک میکنند.
ارگانو
ارگانو بهواسطه ویژگیهای دارویی خود شناخته شده است و یک ادویه خوش عطروطعم است که میتوانید برای کاهش مصرف نمک در دستور غذاهای مختلف استفاده کنید.ارگانو حاوی ویتامینها، مواد معدنی، و روغنهای اساسی است و از ویژگیهای گندزدایی، ضد قارچ، و ضدالتهاب سود میبرد.مصرف منظم ارگانو عملکرد سیستمایمنی بدن را بهبود میبخشد و خطر ابتلا به مشکلات تنفسی را کاهش میدهد.
زیره
زمانی که در تلاش برای کاهش مصرف نمک هستید، مقدار کمی زیره در غذا میتواند عطر و طعمی مطبوع به آن ببخشد.این ماده حاوی آنتیاکسیدانهایی است که اثرات منفی رادیکالهای آزاد را از بین میبرند. مصرف منظم زیره به کنترل کلسترول خون و کاهش خطر مشکلات قلبیوعروقی کمک میکند.
زنجبیل
زنجبیل بهواسطه ویژگیها ضدالتهاب، گوارشی، و آنتیاکسیدانی خود شناخته شده است و یک گزینه عالی دیگر برای افرادی محسوب میشود که در پی کاهش مصرف نمک خود هستند.زنجبیل حاوی تراکم بالایی از ترکیبی بهنام جینجرول است که افزون بر بخشیدن عطروطعمی تند به زنجبیل، مسئول فواید دارویی آن نیز است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰