ثبت ۵۵ هزار قرارداد رایگان اجاره در سامانه معاملات املاک
درحالی خرداد امسال ۲۳ هزار قرارداد اجاره در سامانه املاک و مستغلات ثبت شده بود که طی۷ ماه اخیر قراردادهای اجاره به حدود ۵۵ هزار فقره افزایش یافته است.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری تسنیم، خردادماه امسال سرپرست دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی از ثبت رایگان ۲۳ هزار قرارداد اجاره در سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور خبر داده و گفته بود: تاکنون ۱۱۴ هزار کاربر در سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور ثبت نام کردهاند. از این تعداد ۲۳ هزار و ۴۸۸ قرارداد اجاره مسکن را در سامانه مذکور ثبت کردهاند.
وی با بیان اینکه ۶۳۱۴ فقره قرارداد تکمیل شده است، افزود: ثبت قرارداد اجاره در این سامانه و دریافت کد رهگیری رایگان است.
وی بیان کرد: مستاجران و موجران میتوانند با مراجعه به سامانه املاک و مستغلات کشور (srem.ir) قرارداد اجاره خود را بهصورت رایگان ثبت و کد رهگیری دریافت کنند.
به فاصله حدود ۷ ماه وزارت راه و شهرسازی از ثبت ۵۵ هزار و ۲۵۳ فقره قرارداد اجاره در سامانه املاک و مستغلات کشور خبر داده است.
۱۸۸ هزار و ۴۶۰ مورد در سامانه قرارداد ایجاد شده و در مرحله نهایی کردن و دریافت کد رهگیری قرار دارد.
سامانه مذکور صرفاً برای کسانی قابل استفاده است که قصد ایجاد قرارداد اجاره جدید یا دریافت کد رهگیری دارند. در این سامانه کابران فقط میتوانند از کد رهگیریهایی که بعد از ثبت قرارداد در همین سامانه ایجاد میشوند، استعلام بگیرند و کد رهگیری دریافت شده از مشاوران املاک، در این سامانه قابل استعلام نیست.
وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده افرادی که پیش از این کد رهگیری دریافت کردهاند برای دریافت وام کمک ودیعه مسکن به سامانه جامع طرحهای حمایتی مسکن مراجعه کنند.
در زمان حاضر برای استفاده از قابلیتهای این سامانه، ضروری است ابتدا در سامانه ملی املاک و اسکان کشور اطلاعات هویتی، مشخصات املاک تحت مالکیت، محل اسکان و دیگر موارد تکمیل و ثبت شود. در صورت تکمیل اطلاعات مورد نیاز در سامانه املاک و اسکان، در همین سامانه (سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور) امکان ایجاد قرارداد اجاره املاک تحت مالکیت فراهم شده است.
لازم به ذکر است فقط امکان ایجاد قرارداد اجاره برای املاک دارای سند ۶ دانگ امکان پذیر است. بعد از ثبت قرارداد، کد رهگیری قرارداد در اختیار طرفین قرارداد قرار میگیرد.
برای ثبت قرارداد، ابتدا باید مؤجر (صاحب ملک) اقدام به ایجاد قرارداد کرده و در مراحل بعدی، مستأجر به قرارداد اضافه خواهد شد و مستأجر نمیتواند به تنهایی قراردادی را ایجاد کند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰