تورم ۲۰ تا ۱۳۶ درصدی کالاها و خوراکیها
در اردیبهشت ماه سال جاری تغییرات قیمتی در خوراکیها و کالاها نشان از تورم بین ۲۰ تا ۱۳۶ درصدی در مقایسه با همین ماه در سال گذشته دارد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، آخرین آماری که مرکز آمار از تغییرات نرخ تورم اعلام کرد از این حکایت داشت که روند رو به رشد آن همچنان ادامه داشته و در اردیبهشت ماه نیز با افزایش ۳.۶ درصدی به ۳۴.۰۲ درصد رسیده است.
همچنین شاخص کالا و خدمات در اردیبهشت امسال در مقایسه با ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) به ۵۲.۱ درصد رسیده که نشان داد میدهد خانوارهای ایرانی به طور میانگین ۵۲.۰۱ درصد بیشتر از اردیبهشت ۱۳۹۷ برای خرید یک مجموعه کالا و خدمات یکسان هزینه کردند.
اما بررسی جزئیات تورم در بین کالا و خدمات نشان میدهد که کمترین حد تورم مربوط به گروه آموزش با ۲۱.۰۳ درصد بوده است و بالاترین سطح به حدود ۱۳۶ درصد به سبزیجات تعلق دارد.
در بین خوراکیها و آشامیدنیها که تورم گروه آن را در اردیبشهت ماه به ۵۲.۱ درصد رسیده است، گوشت همچنان در رده بالا قرار داشته و بین ۱۰۰ تا ۱۰۷ درصد در گوشت قرمز و سفید تورم گزارش شده است.
در گروه میوه و خشکبار تورم ۱۱۲ درصدی، روغنها و چربیها ۵۶ و در گروه شیر، پنیر و تخم مرغ نیز تورم ۴۷ درصدی نسبت به اردیبهشت سال گذشته ثبت شده است.
در گروه کالایی بالاترین تورم مربوط به مبلمان و لوازم خانگی با ۸۳.۲ درصد و همچنین تفریح و فرهنگ با ۷۵.۷ درصد در مقایسه با اردیبهشت سال گذشته است.
انتهای پیام
برچسب ها :اخبار اقتصادی ، اقتصاد ایران ، تورم ، ججین ، رونق تولید ، صادرات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰