تهچین مرغ و اسفناج، لذیذ و مقوی
امروز برای شما طرز تهیهی یک تهچین خوشمزه با اسفناج را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این تهچین مقوی، با ما همراه باشید.
کد خبر : 32165
تاریخ انتشار : دوشنبه 20 شهریور 1396 - 7:18
به گزارش پایگاه خبری ججین ، اسفناج به علت داشتن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را می گیرد. وجود فسفر در اسفناج برای بدن، مخصوصا برای کسانی که به کارهای فکری اشتغال دارند و آهن آن برای شهرنشینان که گلبول های قرمز خونشان جهت تامین اکسیژن سلول های بدن، باید فعالیت بیشتری کنند، بسیار مفید است.
امروز برای شما طرز تهیهی یک تهچین خوشمزه با اسفناج را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این تهچین مقوی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ پخته شده: ۱ عدد
برنج: ۲ پیمانه
آب یا آب مرغ: ۳ پیمانه
اسفناج: ۳ پیمانه
خامهی رقیق شده: ۲ پیمانه
کره: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برنج را شسته و با آب مرغ یا آب معمولی در ظرفی میریزیم تا به جوش آید، وقتی آب برنج به جوش آمد، درب ظرف را قرار میدهیم تا آب آن کم کم خشک شود، سپس برنج را دم میکنیم.
ظرفی را روی حرارت قرار داده و داخل آن، کره میریزیم. پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده، داخل روغن سرخ میکنیم. تکههای مرغ را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم تا کمی برشته شوند.
اسفناج، نمک و فلفل را به مواد قبلی اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا گوشت مرغ، پخته شود.
خامه را اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه مواد را روی حرارت قرار میدهیم.
قالب مناسبی را انتخاب کرده و با روغن، چرب میکنیم. مخلوط مرغ و اسفناج را کف قالب ریخته و برنج را روی آن میریزیم. کمی مواد را با پشت کفگیر فشار میدهیم.
درپوشی روی قالب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم سپس قالب را در ظرفی مناسب برمیگردانیم و به دلخواه، تزیین میکنیم.
telegram.me/jajinnews
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰