تهیه نان رژیمی، مخصوص ورزشکاران
نان امروز، یک نان رژیمیست که طرز تهیه بسیار ساده ای داره و بخاطر مواد تشکیل دهندش هم کالری کمی داره هم مقویه و علاوه بر افرادی که رژیم دارند مناسب ورزشکاران و حتی کسایی هست که می خواهند سالم تر زندگی کنند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، نان امروز، یک نان رژیمیست که طرز تهیه بسیار ساده ای داره و بخاطر مواد تشکیل دهندش هم کالری کمی داره هم مقویه و علاوه بر افرادی که رژیم دارند مناسب ورزشکاران و حتی کسایی هست که می خواهند سالم تر زندگی کنند.
- آردم گندم سیاه ۲ ق غ
- سبوس گندم ۱۰۰ گرم
- بادام زمینی ۱۰۰ گرم
- دانه کتان ۱۰۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱۵ گرم
- نمک دریا ۱ ق چ
- سفیده تخم مرغ ۵ عدد
- ماست ۳۰۰ گرم
- دانه آفتاب گردان ۲ ق غ

طرز تهیه:
۱- برای شروع فر رو روی دمای۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
۲- آرد گندم سیاه،سبوس گندم،بادام زمینی،دانه کتان،بیکینگ پودر و نمک رو برای۱-۲دقیقه خوب مخلوط کنید.

۳- درمرحله بعد سفیده تخم مرغ و ماست رو اضافه کنید و برای ۲-۳دقیقه کاملا مخلوط کنید.

۴- داخل قالب لوف رو کاغذ روغنی بگذارید و مواد نان رو که خمیری شبیه به خمیر کیک هست رو داخلش پخش کنید و روی نان را با دانه آفتاب گردان بپوشانید.

۵- قالب رو داخل فر گرم شده برای مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید.
نکته:
گندم سیاه نوعی دانه هست که برعکس نامش از خانواده گندمیان نیست و میوه گیاهی به نام”Fagopyrum esculentum “هست.

این دانه گلوتن ندارد و میتوان از آرد آن داخل خمیر کیک و پنکیک،از دانه اش داخل کوکی ها، به عنوان قوام دهنده سوپ ها،به عنوان سریل صبحانه و در کنار حبوبات دیگر استفاده کرد.
telegram.me/jajinnews
برچسب ها :تغذیه سالم ، طرز تهیه نان رژیمی ، نا ، نان رژیمی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰