تلویزیون، به داد مخاطب برس!

تلویزیون برای بهبود حال روحی جامعه و کم‌کردن این آمار ناگوار باید به داد مخاطبش برسد و به او کمک کند تا ضمن عبور از این بیماری، مخاطبان، سلامتشان را بر روی منحنی آمار، در قله ببیند

کد خبر : 46540
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 آذر 1396 - 7:43

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”  ، بر اساس آخرین مطالعه وزارت بهداشت ۶/۲۳‌درصد مردم کشور به یکی از انواع اختلالات روانی مبتلا هستند. افسردگی شایع‌ترین اختلال روانی در ایران و جهان است که در گروه سنی ۱۵تا ۶۴ سال حدود ۷/۱۲درصد افراد به این بیماری گرفتار هستند. همچنین مدیرکل سلامت روانی و اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌گوید ۷/۱۲درصد از جمعیت بزرگسال ایران دچار افسردگی هستند. رجوع به پزشک و تحت درمان قرارگرفتن، مسیر و راه اولیه‌ای است که هرکدام از نفرات درگیر با این معضل روحی به آن پناه خواهند برد و خود را به قرص و دارو می‌سپرند تا شاید علاج درد شود. اما رسانه به‌عنوان ناظر این ماجرا می‌تواند به‌صورت مستقیم و تا حد زیادی درمانگر این معضل و بیماری باشد و حتی به‌عنوان یک پیشگیری‌کننده مانع از رشد ‌درصدی آن میان همه افراد جامعه شود. این روزها که رسانه‌ای به نام تلویزیون با زدن یک کلید، مهمان مخاطبان میلیونی‌اش در همه گروه‌های سنی می‌شود، به‌عنوان یک رسانه با پسوند ملی می‌تواند گام‌های بلندی را برای بهبود وضعیت آمار ذکرشده بردارد.

 

ساخت و تولید برنامه و سریال‌هایی با محتوای طنز بی‌گمان یکی از راه‌های برون‌رفت از این اتفاق شایع در جامعه است. فیلتر و ممیزی تصاویر خشونت‌آمیز در فیلم، سریال، برنامه‌های ترکیبی و استفاده از لحن و گفتمانی صلح‌آمیز و دوری‌کردن از پخش تصاویر و خبرهای حاوی خشونت در اخبار سراسری، از اولین قدم‌ها برای رسیدن به یک مخاطب‌افزایی و مانعی برای ایجاد افسردگی و جلوگیری از اختلالات روحی و روانی است، که این مهم فقط از رسانه‌ای به وسعت تلویزیون برخواهد آمد. تقویم رسمی کشور نشان می‌دهد روزهایی که متعلق به تولید برنامه‌های مناسبتی با تم سوگواری است، کم نیستند،که البته پخش برنامه‌هایی با این موضوعات امری است کاملا اجتناب‌ناپذیر و غیرقابل حذف، با وجود این تعداد روزها به‌نظر می‌رسد برنامه‌سازان تلویزیونی باید به ادامه این روند در باقی روزها رنگ و لعاب دیگری بدهند. تلویزیون برای بهبود حال روحی جامعه و کم‌کردن این آمار ناگوار باید به داد مخاطبش برسد و به او کمک کند تا ضمن عبور از این بیماری، مخاطبان، سلامتشان را بر روی منحنی آمار، در قله ببیند.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × 4 =