تب برفکی تولید شیر و گوشت را ۲۰ درصد کاهش داد
عضو اتحادیه دامداران گفت: شیوع بیماری تب برفکی در استانهایی مانند تهران و اصفهان منجر به کاهش محسوس در میزان تولیدات اصلی دامداری شده است.
کد خبر : 1873571
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1404 - 10:20
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری تسنیم، عضو اتحادیه دامداران اعلام کرد که به علت شیوع بیماری تب برفکی میزان تولید شیر و گوشت به طور میانگین ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.
مجتبی عالی پیشبینی کرد: با ادامه این روند، تولید شیرخام تا پایان امسال به ۹ میلیون تن برسد، در حالی که برآورد اولیه برای امسال ۱۳ میلیون تن بود.
وی افزود: علاوه بر تب برفکی، کمبود و افزایش قیمت نهادههای اساسی مانند کنجاله سویا، ذرت، جو، کاه و یونجه در سامانه بازارگاه نیز به شدت بر قیمت تمام شده محصولات و افت تولید تأثیرگذار بوده است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰