تب برفکی تولید شیر و گوشت را ۲۰ درصد کاهش داد

عضو اتحادیه دامداران گفت: شیوع بیماری تب برفکی در استان‌هایی مانند تهران و اصفهان منجر به کاهش محسوس در میزان تولیدات اصلی دامداری شده است.

کد خبر : 1873571
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1404 - 10:20

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری تسنیم، عضو اتحادیه دامداران اعلام کرد که به علت شیوع بیماری تب برفکی میزان تولید شیر و گوشت به طور میانگین ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

مجتبی عالی پیش‌بینی کرد: با ادامه این روند، تولید شیرخام تا پایان امسال به ۹ میلیون تن برسد، در حالی که برآورد اولیه برای امسال ۱۳ میلیون تن بود.

وی افزود: علاوه بر تب برفکی، کمبود و افزایش قیمت نهاده‌های اساسی مانند کنجاله سویا، ذرت، جو، کاه و یونجه در سامانه بازارگاه نیز به شدت بر قیمت تمام شده محصولات و افت تولید تأثیرگذار بوده است.

 


برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × 3 =