تا حالا پاپکورن مرغی خوردی؟!
اگر عشق پاپکورن هستید و در مواقع بیکاری یا فیلم دیدن یک کاسه بزرگ از انواع نمکی و پنیری آن روی پایتان است و دایم می خورید، توصیه می کنیم یک مدل جدید از آن را امتحان کنید.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، اگر عشق پاپکورن هستید و در مواقع بیکاری یا فیلم دیدن یک کاسه بزرگ از انواع نمکی و پنیری آن روی پایتان است و دایم می خورید، توصیه می کنیم یک مدل جدید از آن را امتحان کنید. این نوع پاپ کورن با برش های بسیار کوچک مرغ درست و با سس بلوچیز سرو می شود. یک اسنک بسیار خوشمزه و جالب و سالم.
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
• ۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان
• ۶ قاشق غذاخوری سس تند
• دو پیمانه مخلوط پنکک
• یک پیمانه آب
• نصف قاشق چایخوری پودر سیر
• نصف قاشق چایخوری سس تند و ادویهدار
• دو قاشق چایخوری سرکه سفید
• یک قاشق چایخوری نمک
• سس تَبَسکو
• روغن گیاهی
• سس بلوچیز
• ساقه کرفس
طرز تهیه
۱. سینههای مرغ را به تکه های کوچک برش دهید.
۲. سپس آنها را درون کاسه بریزید. دو قاشق غذاخوری سس تند روی آنها بریزید و هم بزنید.
۳. نصف پیمانه از پودر پنکک را درون کاسه متوسطی بریزید و کنار بگذارید. دو پیمانه باقی مانده را در کاسه بزرگ دیگری بریزید. روی آن آب بریزید و هم بزنید. ۴ قاشق غذاخوری سس فلفلی، پودر سیر، سس گوجهفرنگی ادویهدار، سرکه سفید، نمک و سس تبسکو را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند.
۴. روغن گیاهی را درون تابه بریزید تا کاملا داغ شود. تکه های مرغ را ابتدا درون کاسه آرد بیندازید و بغلتانید تا همه سطح مرغ را بپوشاند. سپس آن را درون مایه خمیر بیندازید. در آخر در روغن قرار دهید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود.
۵. هر طرف را دو دقیقه سرخ کنید کافی است.
۶. آنها را روی دستمال کاغذی حولهای قرار دهید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
۷. مرغ ها را درون قیف پاپکرن بریزید و با سس بلوچیز، ساقه کرفس و سس تبسکو سرو کنید.
telegram.me/jajinnews
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰