تاخت و تاز دلتاکرونا در کشور/ نگرانی از روزهای پیش رو+ نقشه و نمودار

درحالی میزان ابتلای روزانه به دلتا کرونا در حال کاهش است که تعداد متوفیان کاهش محسوسی نداشته و پزشکان همچنان بر رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی و زدن ۲ ماسک تاکید دارند.

کد خبر : 131962
تاریخ انتشار : شنبه 30 مرداد 1400 - 11:47

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری تسنیم، بنا به گفته پزشکان و کارشناسان بهداشت و درمان، مردم مهمترین سهم را در کاهش تبعات ویروس کرونا دارند و در شرایط شیوع موج پنجم کرونا، که بخش عمده‌ای از کشور را درگیر کرده است، هیچ چیز به اندازه احساس مسئولیت عمومی در رعایت نکات بهداشتی نمی‌تواند به این بحران پایان دهد.

همچنین در این شرایط، عادی‌انگاری بزرگترین اثر را در گسترش موج پنجم کرونا دارد و هر اندازه مردم ماجرا را عادی ببینند، شاهد افزایش شمار مبتلایان به کرونا و مرگ و میرهای این بیماری خواهیم بود. با توجه به خطرپذیری و مسری بودن بسیار بالای ویروس دلتای هندی در مقایسه با نوع انگلیسی آن، هرگونه سهل انگاری می‌تواند به ابتلای سریع افراد و اعضای خانواده آنان به بیماری کووید ۱۹ منجر شود.

ابتلا به گونه دلتای کرونا به مقطع سنی خاصی محدود نیست و همه افراد و طیف‌های مختلف سنی، در صورت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی و پیشگیرانه، به آن مبتلا می‌شوند.

آنچنان که مطرح می شود یکی از مسائل مهم در کنترل چرخه انتقال ویروس کرونا، ماندن در خانه است و باید مراجعات و ترددهای غیرضرور در سطح شهر و جامعه در این شرایط تا حد امکان کاهش یابد و اگر بنا بر ضرورت مجبور به خارج شدن از منزل هستیم به هیچ عنوان در اماکن پر رفت و آمد حضور نیافته و طول مدت حضورمان را تا حد ممکن کاهش دهیم.

پایگاه خبر ججین

ویروس کرونا دلتا سرایت پذیری بالایی دارد

این در حالی است که رئیس انجمن ویروس شناسی ایران می‌گوید: تفاوت سویه کرونا دلتا با سویه‌های قبلی ویروس کرونا در میزان انتقال آن به افراد است.

 علیجان تبرائی رئیس انجمن ویروس شناسی ایران اظهارداشت: در حال حاضر واریانت دلتا تفاوتی که با واریانت‌های قبلی دارد در حقیقت قدرت سرایت پذیری بالای آن است به طوری که اگر قبلا می‌گفتیم که ویروس کرونا می‌تواند ۲ تا ۳ نفر را آلوده کند در حال حاضر واریانت دلتا ۶ تا ۷ نفر را آلوده می‌کند.تبرائی گفت: وقتی که جمعیت‌های کثیری در دنیا تحت تاثیر این ویروس قرار می‌گیرند نشان می‌دهد که قدرت سرایت پذیری واریانت دلتا بسیار بالا است.

او افزود: پیش بینی‌هایی که برای فصل پاییز وجود دارد نشان می‌دهد که اگر زنجیره سرایت این بیماری را قطع نکنیم پاییز سخت‌تر در پیش خواهیم داشت.

اظهار نظر کارشناسان درحالی مطرح شده که برخی از مقامات مسئول در وزارت بهداشت و روند صعودی بیماری در برخی استان‌ها مثل آذربایجان شرقی ، اصفهان و خوزستان رسما نگرانی خود را از افزایش شیوع این ویروس منحوس در صورت ادامه روند کنونی اعلام کرده‌اند.

استان گیلان/ وضعیت ۲۲۹ بیمار کرونایی وخیم است

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، فردین مهرابیان شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران از آخرین آمار کرونا در گیلان خبر داد و اظهار داشت: تعداد کل بیماران بستری شده در بیمارستان‌های استان به دو هزار و ۵۱ نفر رسید.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با بیان اینکه ۳۳۹ نفر از بیماران کرونایی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان‌های گیلان بستری شدند افزود: ۱۹۶ نفر هم‌اکنون در بخش ICU بستری هستند.

وی با بیان اینکه متأسفانه حال ۲۹۹ نفر از بیماران وخیم است گفت: با وجود تمام تمهیدات اندیشیده شده، افزایش تخت‌های بیمارستانی و تلاش شبانه‌روزی کادر درمان نیازمند رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم هستیم.

مهرابیان خاطرنشان کرد: با وجود تلاش بی‌وقفه کادر پزشکی، پرستاری، بهداشت و تمامی همکارانم تعداد افراد بستری شده بسیار بالا است و افراد باید از شرکت در دورهمی‌ها دوری کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان پرهیز از هرگونه سهل‌انگاری و عادی‌انگاری و شرکت در تجمعات را مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت: متأسفانه برخی از هم‌وطنان و‌ هم‌استانیانمان در مدت اخیر روند عادی‌انگاری را در پیش گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: اگر افراد عادی‌انگاری را در پیش بگیرند خود و یا اعضای خانواده آن‌ها به کرونا مبتلا و نیازمند بستری در بیمارستان‌ها می‌شوند از این رو تأکید داریم که همه افراد موازین بهداشتی را با قاطعیت رعایت کنند.

استان کرمان/ بستری بیش از ۱۸۰۰ بیمار کرونایی 

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، تابستان به هفته پایانی مردادماه رسید و استان کرمان با هزار و ۱۸۲ بیمار قطعی در بیمارستان‌های خود آمار بیشترین تعداد بیماران بستری در موج پنجم را در این هفته ثبت کرد تا بزرگترین استان کشور همچنان شاهد روند صعودی این بیماری باشد.

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا اظهار داشت: تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان هزار و ۱۸۲ مورد است.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۶۹۵ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: ۶۰ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، ۲۲۲ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۷۶ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و ۱۲۹ مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری ۲۴۷ بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید ۱۹، تاکنون به ۳۳ هزار و ۵۳۱ مورد رسیده است.

وی به فوت ۲۱ بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به ۴ هزار و ۳۴ نفر رسیده است.

شفیعی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان ۶۱۲ هزار و ۶۶۸ مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را ۱۷۸ هزار و ۲۴۹ مورد است.

استان آذربایجان غربی/۲۸ نفر دیگر جان باختند

جواد آقازاده در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در آذربایجان غربی اظهار داشت: با فوت ۲۸ نفر دیگر در شبانه روز گذشته، تعداد فوتی‌های کل استان به پنج هزار و ۲۰۷ نفر رسید.

وی تصریح کرد: همچنین با ابتلای یک هزار و ۲۰۰ نفر دیگر، تعداد کل مبتلایان به ۲۱۸ هزار و ۸۳۷ نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: از سوی دیگر شمار کل بستری‌های سندروم حاد تنفسی به یک هزار و ۷۵۴ و شمار بستری‌های مشکوک به ۸۳۵ نفر رسیده است.

وی بیان کرد: همچنین هم اکنون ۲۸۰ نفر در بخش آی سی یوی بیمارستان‌های کل کشور بستری هستند و ۵۹ نفر تحت دستگاه ونتیلاتور قرار دارند.

آقازاده در ادامه نیز با اشاره به شمار واکسیناسیون روزانه در سطح استان افزود: با دریافت ۹ هزار و ۳۶۳ نفر دیگر تعداد کل واکسیناسیون به ۷۰۷ هزار و ۷۶۶ نفر رسید.

استان مرکزی/ بیمارستان تصادفات اراک به بیماران کرونایی تبدیل شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان مرکزی اظهار داشت: با توجه به گسترش این بیماری در موج پنجم و سرعت غیرقابل باور و فزاینده آن در سطح استان و چرخش سریع در شهرستان های مختلف و با توجه به کمبود تخت در شهرستان ها، بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک که پیش از این سانتر تروما(تصادفات) بود را به مرکز درمان بیماران کرونایی تبدیل کردیم.

وی افزود: تمام تلاش ما در حوزه سلامت و مدافعان سلامت و کادر پزشکی این است که بیماری که نیاز به بستری دارد، از مراحل و فرایند درمان باز نماند، اما اگر بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) نیز تکمیل ظرفیت شود، دیگر بیمارستان دولتی نخواهد بود که به همشهریان و هم استانی ها خدمت‌رسانی کند.

جمالیان عنوان کرد: پرسنل بهداشت و درمان روزانه تمامی تلاش و دقت خود را به کار گرفته تا بیماری را کنترل کنند، اما با توجه به وخامت پیک پنجم، نیاز است که مردم همکاری و تعامل بیشتری با متولیان سلامت داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در بخش های مراقبت های ویژه تخت خالی برای پذیرش بیماران وجود ندارد و سن بستری به سنین ۴۵ الی ۶۵ سال رسیده است که همین موضوع زنگ خطر بحران را به صدا درآورده است.

رئیس علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: بیماران سرپایی می توانند با ارائه‌ نسخه پزشکی خود از داروخانه های توزیع کننده داروی کرونا در سطح شهر، سرم درمانی خود را تهیه کنند، با توجه به محدودیت هایی که در این نوع قلم دارو به وجود آمده، هم استانی‌ها می توانند سرم درمانی خود را از داروخانه های توزیع کننده داروی کرونا، به شرط در دست داشتن تجویز پزشک تامین کنند.

استان سمنان/ بستری شدن ۴۵ بیمار جدید 

نوید دانائی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: از بستری شدن ۴۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

وی افزود: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تا کنون ۳۶ هزار و ۱۱۲ بیمار مبتلا به کرونا در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده است.

وی با اشاره به تعداد افراد بستری شده با تشخیص قطعی بیماری کرونا گفت: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۴۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در سمنان بستری شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اضافه کرد: در مجموع از ابتدای شیوع کرونا تا کنون تعداد هشت هزار و ۳۹۱ در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه بستری شدند.

دانائی به آمار افراد بهبود یافته از بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اشاره کرد و گفت: از ابتدای بروز بیماری کرونا تعداد هفت هزار و ۸۹ نفر بهبود یافتند.

بر اساس اعلام ستاد مقابله با کرونای استان سمنان، آمار رسمی کرونا در استان سمنان در روز ۲۷ مرداد تا ۲۸ مردادماه ۱۴۰۰ به این صورت جمع کل محتملین ورود به بیمارستان مشکوک ۴۷۶ نفر، جمع کل موارد مثبت مبتلای قطعی ۳۲۶، جمع کل موارد مثبت سرپایی ۲۴۵، جمع کل موارد مثبت بستری ۸۱، جمع کل فوتی‌های مثبت ۶ نفر، جمع کل ترخیص شدگان ۵۹ نفر و جمع کل بستری ۲۷ مرداد تا ۲۸ مردادماه هم قطعی و هم مشکوک ۸۰۱ نفر گزارش شد.

استان بوشهر/ ابتلای روزانه بیش از ۸۰۰ نفر به بیماری کرونا 

سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، تعداد تخت‌های بخش کرونایی استان بوشهر را ۹۰۰ تخت دانست و اظهار داشت: اکنون همه این تخت‌ها در اشغال بیماران کرونایی و این درحالی است که همین میزان بیمار در مراکز سرپایی درمان می‌شوند و تحت پوشش قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر روند ابتلا به کرونا در استان را صعودی دانست و بیان کرد: روزانه بیش از ۸۰۰ بیمار ابتلا به کرونا در استان شناسایی و ۲۰۰ نفر آن در بخش کرونایی بیمارستان‌‌ها بستری می‌شوند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با اشاره به بستری ۹۰۰ بیمار در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر خاطر نشان کرد: همه تخت‌های بخش کرونایی مراکز درمانی استان بوشهر اشغال و این در درحالی است که تعدادی هم در انتظار بستری هستند.

وی از راه‌اندازی مراکز سرپایی خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی خبر داد و افزود: مراکز بستری موقت در همه شهرستان‌های استان بوشهر با مشارکت دیگر نهادها و سازمان‌ها ایجاد شده که خدمات گوناگون درمانی ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه فوتی‌های کرونایی استان از مرز ۱۶۰۰ نفر گذشته است گفت: با ثبت شش مورد فوتی دیگر در روز گذشته، تعداد جان‌باختگان کرونایی استان بوشهر اکنون به یک‌هزار و ۶۸۲ نفر رسیده است.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر، بیشترین فوتی‌های کرونایی در ۱۸ ماه گذشته در مرداد ماه امسال دانست و تصریح کرد: در پیک پنجم تعداد مبتلایان و فوتی‌های کرونا روند افزایشی یافت به‌گونه‌ای که فوت ۲۱ نفر در یک‌روزه هم ثبت شده است.

کشمیری، با بیان اینکه فوت بیماران کرونایی در روز ۲ رقمی شده است افزود: روز گذشته کمترین فوت بیماران کرونایی در موج پنجم با شش نفر ثبت شد.

وی با اشاره به اینکه اکنون ۶۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند افزود: از این مجموع موارد بستری، ۴۲ نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته ۲۰۰ بیمار با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند، که از این تعداد ۱۴۷ نفر از آنها مثبت قطعی بوده‌اند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر، تعداد بیماران کرونایی استان تاکنون را افزون بر ۷۷ هزار نفر دانست و خاطر نشان کرد: طرح واکسیناسیون علیه کرونا در حال اجرا است و تاکنون افزون بر ۸۰ درصد جمعیت بالای ۵۰ سال استان بوشهر این واکسن را دریافت کرده‌اند.

استان قزوین/ رکورد مرگ‌ومیر بیماران کرونایی شکست 

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، در شبانه‌‌روز اخیر آمار ابتلای کرونایی استان به ۹۲ هزار و ۳۲۶ نفر رسید که از این تعداد ۳۳ هزار و ۴۶۶ نفر بستری و ۲۰۴۰ نفر فوت کردند. همچنین آمار موارد محتمل و مشکوک ابتلا هم با ۱۳۳ نفر افزایش از مرز ۱۷ هزار نفر گذشت و به ۱۷ هزار و ۴۶ نفر رسید. ضمن اینکه آمار بستری‌های موقت هم ۷۵ نفر بیشتر شد و به ۱۸۷۲ نفر رسید و در نهایت آمار بهبودیافتگان هم ۲۶ هزار و ۴۵۴ نفر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از ثبت ۲ رکورد کرونایی ترسناک در استان خبر داد و اظهار داشت: در ۲۴ ساعت اخیر با فوت ۱۶ بیمار بدحال کرونایی بالاترین رکورد مرگ‌ومیر کرونایی از ابتدای ورود ویروس منحوس به استان قزوین تا امروز به ثبت رسید و میزان فوتی‌ها نسبت به روز قبل ۷۸ درصد افزایش داشت.

پیمان نامدار همچنین از شکسته شدن رکورد آمار بیماران بدحال زیر دستگاه ونتیلاتور خبر داد و افزود: در شبانه‌روز اخیر آمار بیماران کرونایی با حال وخیم در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های ما برای نخستین بار از عدد ۵۰ نفر گذشت و با ۱۶ درصد (۷ نفر) افزایش نسبت به روز پیش به ۵۱ نفر رسید که بیش از ۲ برابر آمار بیماران بدحال ما در پیک چهارم کروناست.

وی ادامه داد: همچنین آمار بستری‌های روزانه کرونایی ما به ۲۷۸ نفر رسید که در مقایسه با روز گذشته ۱۴ درصد (۳۴ نفر) بیشتر شده است که همین آمار موجب شد مجموع آمار بیماران بستری کرونایی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان با ۳۵ نفر افزایش به ۹۷۴ نفر برسد و در حال حاضر هیچ تختی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی صحرایی ما خالی نیست.

سخنگوی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین در ادامه از کاهش ۳۴ درصدی آمار ابتلای کرونایی در استان خبر داد و گفت:‌ در شبانه‌روز اخیر ۶۰۳ مبتلای کرونایی جدیدی در سطح استان شناسایی شد که در مقایسه با روز پیش ۳۰۰ نفر کمتر بود.

نامدار اضافه کرد: همچنین آمار بیماران بهبودیافته هم ۷ درصد کاهش یافت و در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۷ بیمار کرونایی با علائم قطعی نقاهت از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی موقت ما مرخص شدند که این آمار ۱۱ نفر کمتر از روز قبل است.

استان هرمزگان/ شمار جان باختگان کرونایی به ۲۰۱۵ نفر رسید

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، کرونا در هرمزگان همچنان جولان می‌دهد و با گذشت یک ماه سخت و سیاه اما هنوز خبری از پایان پیک این بیماری و کاهش آمارهای مرتبط با آن نیست.

در ماه اخیر هر سیاه‌ترین روزهای خود را به چشم دید و بالغ بر ۴۰۰ نفر تنها در مرداد جان خود را از دست دادند، این آمار در حالی است که تیرماه تنها ۱۸۳ نفر بر اثر کرونا جان باخته بودند و افزایش موارد به بالای ۴۰۰ مورد فوتی نشان دهنده وضعیت فوق حاد کرونا در این استان است.

افزایش تمام موارد بیماری سبب شد نمایشگاه دائمی بندرعباس به بیمارستان‌ صحرایی تبدیل شود و ۲۰۰ تخت در آن برای پذیرش بیماران تجهیز شود تا بتواند بخشی از نیاز استان به تخت بستری را جبران کند.

در همین زمینه دکتر فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در شبانه روز گذشته کرونا باعث شد ۲۰۴ بیمار جدید در بیماری استان پذیرش شوند.

وی افزود: با اضافه شدن این تعداد بیمار، در حال حاضر ۱۲۶۰ نفر با تشخیص کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۳۲ بیمار در بخش آی‌سی‌یو تحت مراقبت ویژه پزشکی قرار دارند و وضعیت ۵۲ بیمار وخیم است.

نوروزیان گفت: در روزهای اخیر شاهد کاهش میزان افراد بیمار کرونایی قرنطینه در منزل هستیم و شمار این بیماران به مرز ۱۷ هزار نفر رسیده است که امیدواریم روند کاهشی ادامه یابد.

وی تصریح کرد: متاسفانه در شبانه روز گذشته کرونا جان ۱۱ بیمار دیگر شامل ۷ آقا ۴ خانم در محدوده سنی ۳۱ الی ۸۲ سال از شهرستانهای بندرعباس (۶ نفر)، میناب، قشم، کیش، حاجی آباد و بندر لنگه هر کدام یک نفر را گرفت و شمار جان باختگان به ۲۰۱۵ نفر رسید.

پایگاه خبر ججین

استان فارس/ آمار جان‌باختگان به سرعت رو به افزایش است

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، براساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون یک میلیون و ۱۸۷ هزار و ۲۸۴ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۳۶۰ هزار و ۲۷۹ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون ۱۴۱ هزار و ۸۲۱ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۲۸ هزار و ۲۱۲ بیمار مثبت و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۳۸۸ هزار و ۴۹۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

با بستری ۵۱۹ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، مجموع بیماران بستری مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان‌های استان به پنج هزار و ۲۰۳ نفر رسیده که از این تعداد، ۴۲۰ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

با اعلام جان باختن ۴۱ هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون به پنج هزار و ۸۰۸ نفر رسیده است.

استان یزد/ فوت ۶ بیمار دیگر در شبانه روز گذشته؛ شناسایی ۲۶۳ بیمار جدید

ابراهیم سلمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد در ارتباط با وضعیت کرونایی استان اظهار داشت: از  ۸۸۴ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه‌روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۶۳  بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: از این تعداد، ۳۰ نفر در بیمارستان‌های استان بستری و ۲۳۳ نفر در منزل دوره نقاهت خود را طی می‌کنند.

سلمانی با اشاره به شناسایی موارد جدید بستری در بیمارستان‌های استان اظهار داشت: ۱ بیمار در ابرکوه،۳ بیمار در اردکان، ۳ بیمار در بافق، ۱بیمار در بهاباد، ۱ بیمار در تفت،۱ بیمار در خاتم، ۲ بیمار در مهریز، ۵ بیمار در میبد و ۱۴ بیمار در شهرستان یزد شناسایی شدند.

وی با اشاره به فوت ۶ بیمار در شبانه روز گذشته افزود: یک بیمار در بافق، یک بیمار در مهریز و ۴ بیمار در شهرستان یزد به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

سلمانی تصریح کرد: در حال حاضر  ۷۳۳  بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری هستند که از این تعداد ۱۳۹ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات دریافت می‌کنند.

استان اردبیل/ ۱۰۴ بیمار بدحال در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند

شهرام حبیب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل به تشریح آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان پرداخت و اظهار داشت: طی شبانه‌روز گذشته ۱۳۲ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری و ۱۲ نفر در اثر ابتلا به کرونا فوت شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل افزود: خوشبختانه ۱۲۱ بیمار مبتلا به کرونا نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند و ۸۵۴ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان اردبیل بستری هستند.

حبیب زاده ادامه داد: شمار کل بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان اردبیل به ۸۵۴ نفر رسیده که از این تعداد ۱۰۴ بیمار بدحال در بخش icu تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

وی گفت: هم‌اکنون شهرستان‌های اردبیل، مشگین‌شهر، گرمی، خلخال، پارس‌آباد، سرعین و اصلاندوز در وضعیت قرمز و شهرستان‌های بیله‌سوار، نمین، کوثر و نیر در وضعیت نارنجی قرار دارند.

حبیب‌زاده با اشاره به روند واکسیناسیون کرونا تصریح کرد: تاکنون در استان اردبیل  ۳۲۲ هزار و ۵۴۵ دُز واکسن تزریق شده که از این مقدار ۲۶۱ هزار و ۶۰۰ دُز مربوط به نوبت اول و ۶۰ هزار و ۹۴۵ دُز مربوط به نوبت دوم واکسیناسون است.

وی با اشاره به ضرورت توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به همراه زدن ماسک نقش مهمی  در کاهش خیز پنجم دارد.

استان همدان/ فوت ۷ بیمار جدید کرونایی

دکتر محمد طاهری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم‌ در همدان، اظهار داشت: با فوت هفت بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در استان از ابتدای اپیدمی ویروس تاکنون به ۲ هزار و ۴۹۳ مورد رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد با شناسایی ۶۱۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در  استان، مجموع بیماران بستری مثبت به ۲۲ هزار و ۷۲۱ و بیماران سرپایی مثبت به ۶۲ هزار و ۴۴۰ نفر رسید.

وی گفت: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌های استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و  ۹۱۲ مورد بود که ۲۹۲ نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند.

طاهری افزود: ۱۹ بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی.سی.یو مراکز درمانی استان بستری هستند و در مجموع وضعیت جسمی ۴۳ بیمار بستری در بیمارستان های استان وخیم گزارش شده است.

وی درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان نیز گفت: شمار بیماران کرونایی بستری از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون در بیمارستان‌های اسدآباد یک هزار و ۱۱۶، بهار یک هزار و ۱۶۵، تویسرکان یک هزار و ۲۴۲، رزن ۹۳۴، درگزین ۳۱۳، فامنین ۳۵۳ و کبودراهنگ یک هزار و ۱۹۳ نفر است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: همچنین تاکنون چهار هزار و ۳۶۴ نفر در ملایر، ۲ هزار و ۷۷۴ نفر در نهاوند و هشت هزار و ۷۵۹ نفر نیز در شهرستان همدان به ویروس کرونا مبتلا و بستری شده‌اند.

در حال تکمیل….

پایگاه خبر ججین


 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × پنج =