بیماران کبدی نیازمند تشخیص زودرس
با مجموعه درمان دارویی، رعایت دستورات تغذیهای و بهداشتی و مهارعوارض بیماری است که میتوان امید به زندگی این بیماران را افزایش داد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، رئیس شبکه هپاتیت ایران با بیان اینکه بیماری کبدی از بیماریهای شایع در جوامع بشری است، گفت: هپاتیت B و هپاتیت C از جمله علل مهم بیماریهای کبدی هستند. متاسفانه هنوز بسیاری از مبتلایان به این بیماریها ناشناخته هستند و بیشتر آنان در مراحل پیشرفته بیماری شناسایی میشوند.دکتر موید علویان افزود: درمان ضد ویروسی میتواند پیشرفت بیماری کبدی را در این بیماران متوقف سازد و حتی در مواردی سبب بهبودی اختلالات شدید کبدی میشود.
در حال حاضر بیماران مبتلا به سیروز کبدی نیاز به تشخیص زودرس و درمان مناسب دارند. با مجموعه درمان دارویی، رعایت دستورات تغذیهای و بهداشتی و مهارعوارض بیماری است که میتوان امید به زندگی این بیماران را افزایش داد.وی در ادامه گفت: سیروز یا تنبلی کبد یک اختلال جدی و پیش رونده است که در اکثر عفونتهای ویروسی مزمن، هپاتیت B وC، مصرف الکل، بیماریهای ارثی و متابولیک، بیماریهای خودایمنی، سرباری آهن در کبد و کبد چرب پیشرفته ایجاد میشود.علویان با بیان اینکه سیروز نتیجه نهایی آسیب به سلولهای کبدی است،اظهارکرد: باید توجه کرد که این پاسخ تا حدود زیادی برگشتناپذیر محسوب میشود. در واقع عارضه سیروز کبدی پاسخ عمده کبد به انواع گوناگون تهاجمات طولانیمدت التهابی، سموم الکل و… است.
برچسب ها :بیماران کبدی ، ججین ، کبد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰