به همه خانواده های آسیب دیده حوادث آبان سرکشی شده است

سخنگوی دولت با اعلام اینکه دادستانی مرجع اعلام تعداد کشته شده‌های آبان ماه با جزئیات شده است، گفت:به همه خانواده های آسیب دیده حوادث آبان سرکشی شده است .

کد خبر : 109918
تاریخ انتشار : دوشنبه 2 دی 1398 - 12:32

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری ایسنا، علی ربیعی در ابتدای نشست هفتگی خود با خبرنگاران با اشاره به سفر اخیر روحانی به مالزی و ژاپن، این سفرها را حائز اهمیت خواندو گفت: این سفرها و سطح دیدارها و مذاکرات نشان‌دهنده آن بود که دیپلماسی فعال و سازنده دولت همچنان با قدرت ادامه دارد و هیچ‌گاه روندهای دیپلماتیک و گفت‌وگو محور برای توسعه کشور و ارتقای جایگاه ایران در دنیا، تعطیل نخواهد شد.

دولت دستاوردهای بی‌نظیری در عرصه دیپپلماسی داشته است

وی ادامه داد: دولت اگر چه دستاوردهای بی‌نظیری در عرصه دیپپلماسی داشته است و طی چندین سال گشایش های فراوانی در سطح بین المللی برای کشور فراهم کرده است، از جمله خارج کردن کشور از قطعنامه های فصل هفتی شورای امنیت سازمان ملل، اما هرگز از ظرفیت های داخلی خود نیز غافل نبوده است.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه  نگاه معطوف به حمایت از تولید داخلی، استقلال اقتصادی و اتکا به توان و ظرفیت های ملی همواره از جمله اولویت‌های دولت و تمام دستگاه‌های زیرمجموعه آن بوده است، خاطرنشان کرد: اگر منصفانه و با توجه به شرایط تحریمی کشور به عملکرد دولت نگاه شود، پیداست که دولت هم زمان هم به ظرفیت های داخلی توجه داشته و هم از ظرفیت های دیپلماتیک برای توسعه و پیشرفت کشور استفاده کرده است. دولت از ابتدا معتقد به استفاده از همه ظرفیت های ایران و نیز هم افزایی بوده است. دولت باور دارد که دو مسیر دیپلماسی و تحریم شکنی و تحریم زدایی و قوی کردن اقتصاد کشور راهگشا خواهد بود.

سفر به مالزی و ژاپن نشان داد که تحریم را به  رسمیت نمی شناسیم

ربیعی با یادآوری اینکه سفر رئیس جمهور به مالزی و ژاپن نشان داد که تحریم را به عنوان یک واقعیت موجود در زندگی ملت ایران به رسمیت نشناخته و از همه ظرفیت های داخلی و خارجی برای شکستن این تحریم ضد بشری استفاده می کند، افزود : برای این منظور و همچنین با هدف توسعه و ارتقای جایگاه ایران و حمایت از منافع ملی، توجه به هر دو ظرفیتِ سرمایه‌های داخلی و استفاده از توان دیپلماتیک را در دستور کار خود قرار داده است.

وی تصریح کرد: جمع بندی رئیس جمهور از مجموع مذاکرات ژاپن و مالزی این بود که فشارها به لطف دیپلماسی ملی و انقلابی کاملا شکست پذیر هستند و این یک راهبرد دو وجهی است.استقامت و انسجام ملی در داخل و «صلح گستری در منطقه و دیپلماسی فعال در مناسبات منطقه ای و جهانی».

سخنگوی دولت ادامه داد:با همین راهبرد صلح و آزادی است که می توان حصر ایران در برابر تحریم های ظالمانه را شکست. سخن امام خمینی در گوش ماست که در دشوار ترین روزهای میهن فرمودند حصر آبادان باید شکسته شود.

حصر ایران شکستنی است

وی با بیان اینکه  اکنون ما با نوع تازه ای از جنگ در قالب تحریم های ظالمانه مواجه هستیم که به نوع دیگری کل ایران را در معرض یک حصر و یک اشغالگری جدید قرار داده است، افزود: پیام رئیس جمهور این است که حصر ایران باید شکسته شود و حصر ایران شکستنی است.حصر ایران آنگاه شکسته خواهد شد که به تحلیل دقیق مقام معظم رهبری تولید داخلی چنان رونق گیرد که تحریم گران بی اثر بودن اقدامات خود را به چشم ببینند.

وی افزود:من این راهبرد دو ستونه و دو وجهی در مقابله با تحریم ها را این گونه می توانم توضیح بدهم که هر کجا تحریم هست و آثار وتوابع خودش را آشکار کرده مقاومت در مقابل تحریم ها و همزمان با آن تلاش دیپلماتیک برای شکست دادن تحریم هم هست. هدف این است که به نقطه ای برسیم که دولت امریکا اگر برای مذاکره با ایران و رفع تحریم های غیر انسانی اش پیش قدم نشود بیشتر زیان ببیند.

سخنگوی دولت همچنین در تبیین دستاوردهای سفر روحانی به مالزی و ژاپن گفت: این سفر دستاوردهای قابل توجهی برای کشورمان به همراه داشت ، حضور رئیس‌جمهوری در اجلاس سران کشورهای اسلامی با سه پیشنهاد و طرح اجرایی از سوی ایران همراه بود که با استقبال کشورهای اسلامی مواجه شد.

وی ادامه داد: تاسیس «صندوق مشترک برای تأمین مالی همکاری‌های فناورانه میان کشورهای اسلامی»، تاسیس «مرکز تحقیقات مشترک در حوزه فناوری‌های هوش مصنوعی» و « امنیت سایبری» و تاسیس «بازار مشترک کشورهای اسلامی در حوزه اقتصاد دیجیتال» و همکاری و تبادل تجربیات در زمینه رمزارزها، طرح های اجرایی ایران در این اجلاس بود که از سوی رئیس‌جمهوری مطرح شد.

ربیعی اضافه  کرد :علاوه بر آن، نشست سران کشورهای مالزی ، ایران ، ترکیه و قطر به عنوان قطب‌های اقتصادی جهان اسلام از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود که در مجموع گام‌های مهمی در جهت مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا و جنگ و تروریسم اقتصادی علیه ملت‌ها به شمار می‌رود.

تلاش اروپایی ها و ژاپن  برای شکستن تحریم‌های یکجانبه آمریکا

وی در ادامه با یادآوری اینکه سفر رئیس‌جمهوری به ژاپن در نودمین سال روابط سیاسی دو کشور نیز اهمیت ویژه‌ای داشت، خاطرنشان کرد: علی‌رغم برخی حاشیه‌سازی‌ها، این سفر در راستای گسترش همکاری‌های دوجانبه میان ایران و ژاپن در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی بود. همچنین گام مهمی در جهت اجماع جهانی علیه تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا بود چرا که علاوه بر اروپایی‌ها، کشورهایی مثل ژاپن که از هم‌پیمانان آمریکا به شمار می‌روند در تلاش برای شکستن تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران هستند.

وی اضافه کرد:در دیدار رئیس‌جمهور با نخست‌وزیر ژاپن مسئله طرح صلح هرمز مورد استقبال آقای آبه قرار گرفت و گفت‌وگوها و پیشنهادهایی در زمینه انرژی، گسترش همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری مطرح شد.در مجموع این سفر و دستاوردهای آن در راستای دیپلماسی فعال دولت و با حفظ استقلال و حمایت از منافع ملی، در حالی انجام شد که دولت هیچ‌گاه از نگاه به داخل و حمایت از سرمایه‌ها و ظرفیت‌های داخلی غافل نبوده و این دو در کنار هم می‌تواند به عنوان مکمل، توسعه کشور، حفظ منافع ملی و ارتقای جایگاه ایران در عرصه بین‌المللی را به همراه داشته باشد.

ما ایران را شایسته تحریم نمی دانیم

سخنگوی دولت تاکید کرد: ما ایران را شایسته تحریم نمی دانیم و با همین رویکرد نگاه و اتکاء به توان داخلی و استفاده از ظرفیت دیپلماسی، آمریکا را به عقب می رانیم و به الزامات این مسیرهم توجه داریم. الزامات این مسیر هم چیزی نیست جز تلاش برای افزایش سطح رضایت عمومی، افزایش درک مشترک با مردم و قوی کردن اقتصاد در داخل، تعمیق جمهوریت و دیپلماسی فعال.

تشریح مصوبات یک شنبه شب دولت

ربیعی در ادامه به تشریح مصوبات جلسه شب گذشته دولت پرداخت و با بیان اینکه در جلسه دیشب دولت علاوه بر مسایل جاری، سه موضوع مهم مورد بحث قرار گرفت، گفت: اولین موضوع، بحث آلودگی هوا در شهرهای بزرگ است. گزارشی در این خصوص در هیئت دولت ارائه شد که علل و ریشه های مرتبط با ساختارهای ناقص گذشته در آن مورد اشاره قرار گرفته بود. پس از آن برخی اقدامات کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در دستور کار گرفت که از همکار خوبم اقای بندپی استاندارمحترم تهران خواسته ام تا دقایقی دیگر مجموعه تصمیمات را تشریح کند.

وی ادامه داد: موضوع دیگری که در دولت مفصلا مورد بحث قرار گرفت مشکلات مردم خوزستان بود. در این خصوص هم گزارش هایی از سوی وزرای کشور، رفاه و نیرو ارائه شد و تصمیماتی نیز برای حل این مشکلات اتخاذ شد . دولت تصمیم گرفت با توجه به موافقت مقام معظم رهبری با درخواست برداشت از صندوق توسعه ملی اقداماتی اساسی را در کوتاه مدت و بلند مدت برای حل مشکلات فاضلاب اهواز انجام دهند.

ربیعی افزود: برای کمک به جبران خسارات وارده به زندگی مردم هم دولت کمک های نقدی در نظر گرفته است. مقرر شد وزرا برنامه های خود را برای حل مشکلات استان با زمانبدی مشخص به هیئت دولت ارائه کنند و در جلسه بعد نیز درباره آن گزارش بدهند. همچنین مقرر شد مصوبه مورخه ۱۵ فروردین ۹۶ که هنوز به طور کامل اجرا نشده در دستور کار قرار گیرد. دولت تا کنون شش هزار میلیارد تومان در راستای اجرای اصلاح شبکه آب و فاضلاب اهواز هزینه کرده است که با اختصاص ۱۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی ان‌شاءالله اصلاح و تکمیل می شود.

سخنگوی دولت همچنین خاطرنشان کرد: در این جلسه همچنین علاوه بر مسایل زیر ساختی، مقرر شد با توجه به توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری که در استان صورت گرفته در جهت ملموس کردن این سرمایه گذاری ها در زدگی مردم، استخدام نیروهای بومی در صنایع در دستور کار قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به موضوع کولبران، تصریح کرد: همچنین گزارشی از سوی وزیر کشور و وزیر راه درباره وضعیت کولبران ارائه شد و تصمیماتی در خصوص بهبود وضعیت معیشت این عزیزان و جلوگیری سوء استفاده از این قشر زحمت کش به دلیل نبود شغل اتخاد شد. از جمله راهکارها گسترش بازارچه های مرزی است که مقرر شد در این هفته مسایل و مشکلات مرتبط با بازارچه های مرزی توسط وزیر اقتصاد در کمیسیون اقتصادی دولت مطرح شده و موانع توسعه و رونق گرفتن این بازارچه ها برداشته شود.

سخنگوی دولت همچنین با تبریک کریسمس، گفت: ایام کریسمس و ولادت حضرت عیسی بن مریم علیه السلام هم نزدیک است . از همین جا این روز بزرگ و ایام کریسمس را نیز به همه هموطنان مسیحی تبریک عرض می کنم. همچنین عید اخلاص یا حانوکا هم نزدیک است که این روز را هم به هموطنان یهودی تبریک می گویم و برای همه آنها بهترین آرزوها را داریم.

بنزین تاکسی‌های اینترنتی

ربیعی در بخش دیگری از نشست خبری خود در پاسخ به این پرسش که وزارت کشور هنوز سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی را نداده است، گفت: دو شرکت بزرگ تاکسیرانی اینترنتی گزارش پیمایش های خود را به وزارت کشور ارایه می کنند و بعد از ارایه گزارش یک ماهه، پول به کارت‌های آنان واریز می‌شود. مشکلی تحت این عنوان که صدی هفت پرداخت کردن سهیمه بنزین کم است مطرح شده اما اینکه بگویند اصلا پولی واریز نمی شود را نشنیده ام ولی پیگیری خواهم کرد.

آخرین وضعیت طرح‌های ارایه شده  برای ادامه برجام 

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره‌ طرح‌های ایران و ژاپن برای ادامه برجام، گفت: این طرح ها مطرح شده است و تبادل آنها هم انجام شده است. هم ما طرح هایی ارایه کردیم و هم آنها، برخی از طرح ها هم رد شده و ابتکارات فرانسوی ها هم در این موضوع بوده است، اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.

وی با بیان اینکه اگر الگو و نظر جدیدی باشد مجدد بررسی می‌شود اما تبادل طرح‌ها وجود دارد، درباره شکست خوردن طرح فرانسه، گفت: طرح ابتکاری فرانسه به علت عدم انعطاف امریکایی‌ها و مواضع اولیه ما که نخست باید تحریم‌ها برداشته شود، به مشکل همیشگی برخورد کرد. با این همه از هر طرحی که منافع ملی ما را تضمین کند و در چارچوب های نظام باشد، دوباره بررسی می‌کنیم.

دادستانی مرجع اعلام تعداد کشته شده‌های آبان ماه

وی در پاسخ به این پرسش که آمار جانباختگان در سخنان محمدجواد لاریجانی به دو دسته تروریستی و امنیتی تقسیم شده است و اینکه آیا دولت این آمار را تایید می‌کند، اظهار کرد: این سوال را باید از خود ایشان بپرسید. بنابر وعده ای که با وزیر کشور داشته ایم و بر اساس تقسیم کار قرار شد دادستانی آمار را با تفکیک و دقیق ارایه کند و از آمارهای دبیر ستاد حقوق بشر هیچ اطلاعی ندارم. البته از نیروهایی امنیتی ما هم عده‌ای شهید شدند که به این موضوع شک نداریم.

سخنان وزیر کشور درباره حوادث آبان تقطیع شده است

ربیعی در پاسخ به این پرسش که آیا سخنان محمود صادقی درباره اظهارات رحمانی فضلی درباره چگونگی شلیک ها به معترضین درست است یا خیر، گفت: من در آن جلسه نبودم ولی با آقای رحمانی فضلی که صحبت کردم گفت که بیانات من تقطیع شده است و آنچه که گفته ام شبیه سازی موضوع بوده و این که چطور اتفاقات رخ می‌دهد.

به همه خانواده های آسیب دیده در حوادث آبان ماه سرکشی شده است

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسش ایسنا درباره چگونگی رسیدگی دولت به خانواده‌های آسیب دیده در حوادث آبان ماه، اظهار کرد: ما هیأت بررسی که برای این موضوع تشکیل داده ایم تاکنون جلسات گوناگونی داشته است. البته مشکل این بوده که اطلاع رسانی درباره کار این هیأت انجام نشده ولی یکی از کارهای این هیات استفاده از معتمدین محلی در رسیدگی به خانواده‌های آسیب دیده بوده که طی آن به همه خانواده های آسیب دیده در این حوادث سرکشی شده و حمایت های لازم هم از آنها انجام شده که لازم نیست اینجا به آن اشاره شود.

وی افزود: مهمترین  کار هیئت بررسی، رسیدگی به ابعاد حقوقی و اجتماعی و اقتصادی این حوادث است. ما باید از گزارش این هیات تجربه به دست آوریم که برای پیش گیری از این گونه حوادث چه کارهایی انجام دهیم. حوادثی که رخ  داد برای ما قابل قبول نبود، اما متاسفانه ترکیبی از اتفاقات رخ داد که نه در طولانی مدت، بلکه در کوتاه مدت باید تبیین و نقش جریان‌هایی که به ماجرا ورود کردند و می‌خواستند موج‌سواری کنند با افراد معترضی که به صورت طبیعی وارد شده بودند جدا شود.

سخنگوی دولت ادامه داد: هیئت بررسی باید حساب افراد بی‌گناه و حتی جوانان هیجان زده که از خانواده‌ها و فرزندان همین سرزمین هستند، را از گروه های دیگر سوا کند، و به نحوی باید با ایجاد همدلی از آنها دلجویی شود.

ربیعی در پاسخ به پرسشی درباره سفر رییس‌جمهوری به ژاپن و تصمیم احتمالی دولت برای اجرای گام پنجم کاهش تعهدات برجامی، گفت: اولویت ایران همواره حفظ برجام بوده و هست. البته بارها تاکید کرده‌ایم که برجام توافق جمعی است و بقای آن بدون پایبندی همه طرفین توافق به تعهدات خود قطعا امکانپذیر نیست. سخنان رییس‌جمهوری در ژاپن هم موضع جدیدی نیست. از همان نخستین روزهای پس از برجام بارها مشروع‌بودن حضور ایران در برجام به تامین منافع ملی کشور را شفاف و رسمی اعلام کردیم. هنوز تغییری در مواضع برجامی ما رخ نداده است.

وی افزود: ما مشغول رصد مواضع شرکای‌مان در برجام هستیم و قطعاً اگر به آن نتیجه برسیم تصمیم رییس جمهوری دنبال می‌شود و متناسب با مواضع مثبت یا منفی و خنثی آنها تصمیمات خودمان را به موقع اتخاذ می‌کنیم. البته اینکه برخی می‌گویند دولت همه‌چیز را به برجام یا نتایج مذاکرات خارجی متصل کرده حرف نادرستی است. هیچ دولتی به اندازه این دولت در مسائل آب، برق و زیرساخت‌های اینترنت در مناطق محروم کار نکرده و همین الان هم کاهش واردات و کمک به تولید ملی خیلی صورت گرفته است.

ربیعی با بیان اینکه این قضاوت‌ها انگی است برای فعال‌نبودن دیپلماسی کشور، تاکید کرد: ما سیاست دو ستونه داریم. اقتصاد داخل را باید قوی کنیم. باید مردم را نسبت به مشکلاتی که ناشی از تحریم‌ها توجیه کنیم و در کنار آن دیپلماسی هم داشته باشیم. ما تحریم را حق ملت ایران نمی‌دانیم. تحریم ظلمی است که سر ما آمده است. مانند این است که ما بگوییم فعلا زیر ظلم زندگی می‌کنیم تا آثار ظلم را از بین ببریم. خیر اینچنین نیست. ما هم باید آثار ظلم را از بین ببریم و هم اینکه تلاش کنیم این ظلم از بین برود.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات متناقض مقامات اروپایی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه تصریح کرد: بر اساس اظهارات اروپایی‌ها پیش‌بینی ما این است که آن‌ها اکنون برجام را برهم نمی‌زنند و سیاست مکانیزم ماشه را راه اندازی نمی‌کنند. تمام کشورهای مهم جنوب شرقی آسیا، دوستان و شرکای شرقی ما و اروپایی‌ها به نحوی برماندن در برجام تاکید دارند. ما همه طرف‌های برجام را دعوت می‌کنیم به جای تهدید به طور کامل به تعهداتشان عمل کنند که در این صورت نیازی به نگرانی از کاهش قانونی و مجاز تعهدات ایران برابر عدم اجرای تعهدات دیگران به وجود نمی‌آید.

وی با بیان اینکه تنها عمل به تعهدات برجامی طرف اروپایی است که می‌تواند ما را از ادامه کاهش تعهداتمان منصرف کرده و به انجام کامل آن‌ها بازگرداند، گفت: معتقدیم سه کشور اروپایی به خوبی می دانند که گام‌های کاهش تعهدات ایران در صورت عمل آنها به تعهداتشان برگشت‌پذیر است. ما آن‌ها را دعوت می‌کنیم درباره تصمیمات و واکنش‌های احتمالی و ناموجه خود در آینده بیشتر دقت کنند چون ممکن است آسیب ترمیم‌ناپذیری به برجام وارد شود و باید تصریح کنیم که جمهوری اسلامی با این تهدیدات از مطالبه به حق و قانونی خود عقب نخواهد نشست و برای هر سناریویی آماده هستیم.

ربیعی در پاسخ به پرسشی درباره بسته‌های حمایتی و معیشتی تاکید کرد: گفته بودیم به ۶۰ میلیون نفر پرداخت شود و بررسی می‌کنیم افرادی که واجد شرایط هستند اضافه شوند. در استان تهران ۵۰ درصد و شهر تهران حدود ۳۰ درصد یارانه گرفتند. طبیعی است به هر کسی هم بگویید می‌گویند نگرفتیم. ولی سیستان و بلوچستان بالای ۸۰ درصد گرفته‌اند. اتفاق دیگر این است که خیلی‌ها خودشان را مستحق می‌دانند اما وضع دیگران را نمی‌دانند این پایش پایگاه‌های اطلاعاتی است. ما باید بپذیریم افرادی که در این پایگاه استحقاق بیشتری برای دریافت داشتن قرار گرفته‌اند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه نزدیک به پنج میلیون نفر درخواست بررسی درآمدها و هزینه‌های خود را دادند، افزود: بیش از ۲ میلیون نفر اجازه دادند که مسائل هزینه‌ها و درآمدهایشان بررسی شود اما این کار زمان‌بر است و به مرور که به نتیجه رسیدند، به این‌ها پاسخ می دهند. ما هر زمان به ترکیبی از درآمد و سایر درآمدها رسیدیم، بر اساس آن ترکیب‌ها عمل خواهیم کرد.

ربیعی درباره اخبار مربوط به تایید و اجرایی شدن پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت گفت: امروز به نقل از یکی از اعضای مجمع این خبر را شنیدم، اما منبع رسمی و موثقی برای این خبر نتوانستم پیدا کنم. برخی معتقد هستند اکنون که تحریم هستیم، مسائل مربوط به این لوایح هم به آن اضافه شود؛ اما این استراتژی «آب که از سر بگذرد چه یک وجب، چه صد وجب» اشتباه و بی‌معنا است و برای مردم قابل قبول نیست. عدم تصویب لوایح مرتبط به FATF ابعاد جدیدی از محدودیت برای مردم وکشور ایجاد می‌کند.

سخنگوی دولت ادامه داد: برخی هم ابهام ایجاد می‌کنند که قبول کردن این لوایح منجر به این می‌شود که حقوق گروه‌های انقلابی که مبارزه آن‌ها مورد قبول ما هم هست، زیر سوال برود. ما اصلا این نوع ایراد و ابهام‌ها را قبول نداریم چرا که اصلا منجر به چنین اتفاقی نخواهد شد. تمام متخصصان امنیتی کشور اعلام کرده‌اند حق تحفظ این کنوانسیون‌ها به اندازه‌ای هست که نگرانی وجود نداشته باشد.

نباید به تحریم‌های موجود، تحریم دیگری اضافه کنیم

وی با تاکید بر اینکه ما نباید به تحریم‌های موجود، تحریم دیگری اضافه کنیم، تصریح کرد: تصویب لوایح FATF درخواست دولت است، اما برای احترام به قانون به تصمیم مجلس و شورای نگهبان مجمع احترام می گذاریم و از قانون تبعیت می‌کنیم.

باید یک کار سیستماتیک در مورد کولبران انجام شود

ربیعی در پاسخ به پرسشی درباره ساماندهی بازارچه‌های مرزی و حل مشکلات کولبران اظهار کرد: وضعیت از ۶ سال گذشته بسیار متفاوت‌ شده است. بحث مرزنشینان، معیشت است و از آنجایی که مرز می‌تواند با قاچاق توام شود، معیشت غیررسمی شکل می‌گیرد که این پدیده طبیعی است. ما به سراغ بازارچه‌ها رفتیم که این بازارچه ها تداوم پیدا کرده و تعطیل نشده است.

وی افزود: ساماندهی کولبران به این معنی است که اجازه بدهیم آنها بروند و فلان میزان کالا با کول‌بری بیاورند که ما این کار را امر درستی نمی‌دانیم. بحث اشتغال روستایی در این استان‌ها در اولویت قرار گرفته و پول بیشتری هم اختصاص داده شده است. من با تمام جنبه‌های اخلاقی و انسانی کولبران همدردی دارم ولی وقتی سودجوها مزیتی برای پول بیشتر قرار می‌دهند نظام بازارچه‌ها را هم برهم می‌زنند. از آنجایی که نمی‌توان چند میلیارد دلار در بازارچه‌ها قرارداد بنابراین مجبوریم برای بازارچه‌ها سقف قرار بدهیم.

سخنگوی دولت ادامه داد: از تعدادی از کولبران که در این سقف قرار می‌گیرند شمارش انجام شده و به آنها گفته می‌شود در نظام بازارچه‌ای کار کنند اما خارج از سقف این بازارچه‌ها مسئله سودجویی وارد می‌شود پس باید یک کار سیستماتیک انجام شود چرا که اینها فرزندان و برادران ما هستند و از این راه معیشت می‌کنند.


 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده − پانزده =