بطحایی: خداحافظی با “کلاس‌‌ خشتی” تا پایان بهار ۹۷

وزیر آموزش و پرورش با تاکید براینکه با توجه به بودجه سال ۹۶ در پایان سال تحصیلی آینده هیچ گونه کلاس خشتی و گلی در کشور نخواهیم داشت، گفت: ۳۰ هزار مدرسه کشور نیاز به تخریب، بازسازی و مقاوم‌سازی دارند.

کد خبر : 29443
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 شهریور 1396 - 13:04

 

به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از خبرگزاری تسنیم، سیدمحمد بطحایی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: ارتقای سطح زندگی و معیشت معلمان از اولویت‌های مهم آموزش و پرورش است و در این مورد برنامه رتبه‌بندی نظام پرداخت ویژه فرهنگیان در دست اقدام است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش تعمیق روحیه انقلابی‌گری، ظلم‌ستیزی و فرهنگ ایثار شهادت در دانش‌آموزان است که باید در وجود و درون دانش‌آموزان نهادینه شود.‌ دانش‌آموزان باید به گونه‌ای تربیت شوند که همواره روحیه انقلابی٬ جهادی‌گری٬ گذشت و ایثار در آن‌ها تقویت شود. بخشی از آن در برنامه‌های آموزشی و تربیتی و بخشی دیگر آن در کتب درسی نهادینه می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: جذاب‌سازی و با نشاط کردن کلاس مدارس با روش‌هایی جذاب٬ به نحوی که بخشی از فضای مدرسه برای دانش آموزان به گونه‌ای ایجاد شود که با میل و رغبت بیشتری وارد مدرسه شوند٬ از دیگر اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش است.

بطحایی با بیان این‌ که یکی از روش‌هایی که به  برنامه شادسازی و جذاب‌سازی مدارس کمک می‌کند برنامه کانون مدرسه است افزود: در این دولت نه تنها کانون‌های پرورشی متوقف نمی‌شوند بلکه با برنامه ویژه‌ای نسبت به گذشته با قوت هر چه تمام‌تر به‌کار خود ادامه می‌دهند.

وی ادامه داد: حدود ۱۰۰۰ کلاس خشتی و گلی در کشور وجود دارد که با توجه به بودجه سال ۹۶ در پایان سال تحصیلی آینده هیچ گونه کلاس خشتی و گلی در کشور نخواهیم داشت. یکی از مشکلات اساسی آموزش و پرورش ساماندهی نیروی انسانی است که در برخی از مناطق با شرایط یکسان، کمبود نیرو و در برخی مناطق مازاد نیرو داریم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: رویه وزارت آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید استفاده از نیروهای جوان و با انرژی مضاعف است که ارزش بیشتری را در سطح مدیریت میانی پیدا کنند.  به‌کارگیری نیروهای حق التدریسی باید با توجه به یک‌سری از ملاحظات باشد که اگر این ملاحظات رعایت نشود با افت کیفیت آموزشی روبه‌رو می‌شویم.

بطحایی خاطرنشان کرد: حدود ۳۰ درصد از مدارس کشور از استانداردهای لازم برخوردار نیستند و ۳۰ هزار مدرسه نیز، نیاز به تخریب و بازسازی و مقاوم‌سازی دارند.

وی در پاسخ به سوالی در مورد برخورد با نیروهایی که اختلاف نظر سیاسی با مدیران وزارت‌خانه دارند٬ ضمن رد این گونه اقدامات٬ تصریح کرد: مأموریت اصلی وزارت آموزش و پرورش تعلیم و تربیت است و هرگونه حاشیه‌سازی ما را از مأموریت اصلی دور می‌کند. سلایق سیاسی به هیچ عنوان نباید در آموزش و پرورش دخیل شود. نباید با کسانی که در ستادهای انتخاباتی دیگر نامزدها بودند با بی‌مهری و بی‌ملایمتی برخورد شود.

 


 

telegram.me/jajinnews

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.