برترین فناوریهای المپیک زمستانی ۲۰۱۸
برگزاری المپیک زمستانی ۲۰۱۸ میلادی در کره جنوبی فرصتی را برای نمایش جدیدترین فناوریها و تواناییهای فنی چشم بادامی ها فراهم کرده است.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، کره جنوبی با ۵۰ میلیون نفر جمعیت پنجمین صادرکننده جهان است و دهمین اقتصاد بزرگ را در بین تمام کشورها دارد. این کشور میزبان المپیک زمستانی ۲۰۱۸ میلادی است و برخی از جدیدترین فناوریهای جهان را در این بازیها بهکار گرفته است. در این گزارش برخی از این فناوریها را به اجمال معرفی میکنیم.
**تجربه متفاوت تماشای بازیها از تلویزیون
تمام بازیهای المپیک زمستانی ۲۰۱۸ با استاندارد UHD پخش میشوند که کیفیت آن ۴ برابر استاندارد HD است. همچنین با استفاده از دوربینهای ۳۶۰ درجه واقعیت مجازی، وقایع مهم بازیها با جلوههای بصری ویژه و بسیار طبیعی در اختیار افرادی که که در منزل بازیها را دنبال میکنند، قرار میگیرد.
**دورنمای اولشخص
فناوری time slice امکان مشاهده حرکات ورزشکاران را از زوایای مختلف فراهم میکند و دوربینهایی که در لباس و کلاه ورزشکاران تعبیه شده امکان مشاهده جریان مسابقات را از دیدگاه آنها در اختیار میگذارند.
**مقایسه وقایع مشابه
فناوری Ghost skier امکان مشاهده یک رویداد زنده ورزشی و مقایسه همزمان آن با رویداد مشابهی را که قبلا اتفاق افتاده فراهم میکند.
**سرعت بسیار بالای اینترنت
تصاویر بازیهای المپیک زمستانی برای اولین بار در جهان با استفاده از نسل پنجم شبکههای مخابراتی در اختیار مخاطبان قرار میگیرد. سرعت فناوری 5G حدود ۱۰۰۰ برابر بیشتر از شبکههای LET موجود است.
**رباتهای هوشمند
در این بازیها ۸۵ ربات هوشمند در محل برگزاری مسابقات حضور دارند که بازدیدکنندگان را در مسیریابی و کسب اطلاع از جزئیات و زمانبندی بازیها یاری میکنند.
**ترجمه همزمان
موسسه تحقیقات الکترونیکی و ارتباطاتی کره جنوبی با همکاری یک شرکت خصوصی به نام Hancom یک سیستم تشخیص صدا و ترجمه همزمان موسوم به GenieTalk ساختهاند که قادر است زبان کرهای را به ۲۹ زبان مختلف ترجمه کند.
ممکن است کره جنوبی نتواند آب و هوای بسیار سرد را کنترل کند یا در رفتار عجیب همسایه شمالی خود تغییری ایجاد کند، اما مطمئنا در دنیای فناوری پیشرفتهای بسیاری داشته و تجربه بازیهای المپیک زمستانی این کشور بسیار متفاوت از سالهای گذشته است.
بیست و سومین دوره المپیک زمستانی با حضور ۲هزار و ۹۲۵ ورزشکار از ۲۰ بهمن ماه در پیونگ چانگ کره جنوبی آغاز شد.
این نخستین المپیک زمستانی است که به میزبانی کره جنوبی و سومین دوره ای که در آسیا برگزار می شود. در رقابت های پیونگ چانگ ۱۱۴ورزشکار بیشتر از دوره قبل حضور دارند و از این منظر به عنوان بزرگترین رویداد بازی های زمستانی در تاریخ ادوار این رقابت ها است.
پیش از این ژاپن در دو دوره و در سال های ۱۹۷۲ در ساپورو و ۱۹۹۸در ناگانو میزبانی این بازی ها بود.
المپیک زمستانی هر چهار سال یک بار برگزار می شود و امسال نمایندگان ۹۲ کشور جهان در ۱۵ رشته برای کسب ۱۰۲ نشان مختلف به میدان می روند که کشورهای مالزی، سنگاپور، اکوادور، کوزوو، نیجریه و اریتره هم برای نخستین بار در این بازی ها حضور دارند.
آمریکا با ۲۴۲ ورزشکار و کانادا با ۲۲۶ ورزشکار بیشترین شمار ورزشکاران را در این رقابت ها دارند. کره شمالی نیز در این دوره از بازی ها با ۲۲ ورزشکار در پنج رشته شرکت میکند.
در این دوره از بازی ها در کره جنوبی سید ستار صید و سمانه بیرامی باهر در رشته اسکی کراس کانتری و محمد کیا دربندسری و فروغ عباسی در رشته اسکی آلپاین به پیونگ چانگ اعزام می شوند.
برچسب ها :المپیک زمستانی ، ججین ، علمی ، فناوریهای المپیک زمستانی ، کره
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰