بدهی ۷۳۰۰میلیاردی تامین‌اجتماعی به مراکز درمانی/ استقراض از بانک برای پیشبرد طرح تحول

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره آخرین روند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد عنوان کرد: بدهی ما به مراکز طرف قرارداد تا پایان سال گذشته ۵۵۰۰ میلیارد تومان و در سال جاری نیز ۱۹۰۰ است. مجموع بدهی‌ها به ۷۳۶۰ میلیارد تومان می‌رسد. اخیرا مکاتباتی با وزارت رفاه برای حل این مشکل انجام داده‌ایم.

کد خبر : 21505
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 تیر 1396 - 5:29

 

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از ایسنا، دکتر محمد توانایی با بیان اینکه کار ما خرید خدمت از مراکز طرف قرارداد است اظهار کرد: بیمار در مراکز ملکی متعلق به تامین اجتماعی فرانشیزی پرداخت نمی‌کند اما در مراکز طرف قرارداد تامین اجتماعی و به عبارتی درمان غیرمستقیم، باید سهم خود را بپردازد.

وی افزود: سال گذشته ۱۳ هزار میلیارد تومان در بخش درمان غیرمستقیم هزینه شد که معادل دو سوم کل بودجه معاونت درمان است.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه با ۲۴ هزار پزشک و دندانپزشک، ۱۰ هزار داروخانه مستقل، ۵۸۸ بیمارستان دانشگاهی، ۲۳۲ بیمارستان دولتی،‌خصوصی و خیریه  و بیش از ۱۸۰۰ درمانگاه، پلی کلینیک و دی کلینیک طرف قرارداد هستیم گفت: در مجموع با ۴۶ هزار و ۵۴۹ پزشک و مرکز درمانی در سطح کشور قرارداد داریم و بیمه شدگان ما می‌توانند به این مراکز مراجعه و از خدمات  درمانی بیمه خود استفاده کنند.

توانایی افزود: بالغ بر ۳۰۰ میلیون مراجعه سرپایی و سه میلیون و ۵۰۰ هزار مراجعه بستری در سال گذشته در بخش درمان غیرمستقیم صورت گرفته است.

وی درباره آخرین روند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد عنوان کرد: بدهی ما به مراکز طرف قرارداد تا پایان سال ۹۵، ۵۵۰۰ میلیارد تومان است و در سال ۹۶، ۱۹۰۰ میلیارد تومان بدهکار هستیم که مجموعا به ۷۳۶۰ میلیارد تومان می‌رسد و اخیرا مکاتباتی با وزارت رفاه برای حل این مشکل انجام داده‌ایم.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: این در حالی است که تا به امروز میزان مطالبات تامین اجتماعی از دولت به ۱۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و بدهی‌های انباشته گذشته تعادل میان منابع و مصارف به هم خورده است. اکنون با کمبود نقدینگی روبرو هستیم و رونق سازمان در گروی رونق کسب و کار است و اگر کارگاههای تولیدی رونق پیدا کنند وضعیت جاری تامین اجتماعی نیز بهبود پیدا می‌کند.

توانایی درباره علت اختلاف آمار مطالبات از سوی وزارت بهداشت با تامین اجتماعی گفت: وزارت بهداشت سند پزشکی تولید شده را به حساب بدهی ما می‌گذارد در حالی که ما از زمان تحویل اسناد پزشکی از سوی بیمارستان‌ها حساب می‌کنیم، ضمن آنکه طبق قانون مهلت سه ماهه برای پرداخت مطالبات داریم. به هیمن علت است که همیشه در ادبیات وزارت بهداشت اختلاف آماری مشاهده می‌شود.

وی درباره روش تفاهم سه جانبه و تامین اعتبار از طریق اوراق گفت: در طول تاریخ تامین اجتماعی سابقه نداشته که از بانک استقراض کنیم، اما این اقدام را برای پیشبرد طرح تحول سلامت انجام دادیم اما به دلیل محدودیت‌های بانکی و اینکه نتوانستیم همه ارقام داده شده را بازگردانیم این طرح متوقف شد. در هر صورت این برنامه در مقطعی به تامین اجتماعی برای پیشبرد طرح تحول کمک کرد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: هنوز  به راهکار قطعی برای تامین اعتبار و پرداخت مطالبات نرسیده‌ایم اما امیدواریم همانطور که در برنامه ششم مقرر شده است، هر ساله دولت ۵ هزار میلیارد تومان از بدهی خود به تامین اجتماعی را بپردازد و ما بتوانیم از طریق آن بخشی از مشکلات را حل کنیم.

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

3 × 2 =