بازگشت فیروز کریمی به تیم گسترش‌ فولاد تبریز/بررسی کارنامه همه مربیان تیم گسترش از ابتدا تاکنون

فیروز کریمی به عنوان سیزدهمین مربی تاریخ باشگاه گسترش‌فولاد تبریز انتخاب شد.

کد خبر : 35631
تاریخ انتشار : شنبه 8 مهر 1396 - 20:46

 

به گزارش پایگاه خبری”ججین” به نقل از خبرگزاری فارس، با شکست تیم گسترش‌فولاد در دربی فوتبال تبریز برابر تراکتورسازی، لوکا بوناچیچ از هدایت این تیم برکنار و فیروز کریمی به عنوان سرمربی جدید این تیم معرفی شد.

کریمی قبلا هم یک مقطع مربی تیم گسترش‌فولاد تبریز بوده است.

باشگاه فوتبال گسترش‌فولاد تبریز که پیش از این با نام فولادگستر شناخته می‌شد، در سال ۱۳۸۷ تاسیس شد. گسترش‌فولاد، یکی از معدود باشگاه‌های بخش خصوصی ایران بوده و محمدرضا زنوزی‌مطلق، مالک آن است. این باشگاه یکی از پرامکانات‌ترین باشگاه‌های فوتبال ایران به حساب می‌آید که علاوه بر داشتن استادیوم اختصاصی استاندارد، از چند زمین چمن نیز بهره می‌برد‌.

حسین خطیبی(۸۸-۱۳۸۷):

پایگاه خبر ججین

حسین خطیبی اولین مربی تیم گسترش‌فولاد تبریز بود. باشگاه گسترش فولاد تبریز در نخستین سال تاسیس خود با مربیگری حسین خطیبی، با قهرمانی در لیگ استان آذربایجان‌شرقی، به لیگ دسته ۳ صعود کرد‌.

این تیم در رقابت‌های دسته سوم فصل ۸۸–۱۳۸۷، پس از کسب رتبه نخست راهی دسته دوم شد.‌

فرهاد کاظمی(۸۹-۱۳۸۸):

پایگاه خبر ججین

تیم گسترش فولاد با خرید امتیاز نیروی زمینی در دسته یک قرار گرفته و مسابقات خود را از این رده ادامه داد. رهبری این تیم به فرهاد کاظمی سپرده شد. کاظمی هر چند در لیگ دسته یک با گسترش فولاد به نتایج دلخواهی دست نیافت، اما این تیم را به بازی پایانی جام حذفی رساند. گسترش فولاد برای رسیدن به بازی فینال جام حذفی تیم‌های پرسپولیس زاهدان، پرسپولیس بیرجند، مس رفسنجان، تراکتورسازی تبریز و ذوب‌آهن اصفهان را حذف کرده، اما در دیدار نهایی نتیجه را به پرسپولیس واگذار کرد.‌

فیروز کریمی (۱۳۸۹):

پایگاه خبر ججین

فیروز کریمی به عنوان سرمربی تیم گسترش فولاد فقط پنج هفته در لیگ دسته یک دوام آورده و در نهایت برکنار شد. دو شکست در لیگ آزادگان مقابل ایران‌جوان بوشهر و شیرین فراز کرمانشاه و حذف از جام حذفی علت این برکناری بود.‌

حسین خطیبی(۱۳۸۹):

پایگاه خبر ججین

حسین خطیبی به طور موقت جایگزین فیروز کریمی شد و در سه بازی چهار امتیاز کسب کرد. وی اولین مربی تیم گسترش فولاد بوده است و همچنین اولین مربی گسترش فولاد بود که دو بار به این سمت رسیده بود.‌

لوکا بوناچیچ(۹۰-۱۳۸۹):

پایگاه خبر ججین

بوناچیچ به عنوان سومین مربی فصل ۹۰-۸۹ تیم گسترش فولاد تبریز را از رده‌های پایین جدول تحویل گرفته و رفته رفته این تیم را مدعی کرده، به طوری‌که در هفته آخر تیم گسترش فولاد شانس صعود به لیگ برتر را داشته و تنها به دلیل تفاضل گل ضعیف‌تر رقابت را به مس سرچشمه کرمان واگذار کرد. البته اگر دو امتیاز نادیده گسترش فولاد مقابل نساجی به این تیم تعلق می‌گرفت، گسترشی‌ها با لوکا جشن صعود به لیگ برتر را برپا می‌کردند.

لوکا در پایان فصل پیشنهاد تمدید قرارداد گسترش‌فولادی‌ها را رد و به تیم سپاهان پیوست.‌

انگین فیرات(۹۱-۱۳۹۰):

پایگاه خبر ججین

مسئولان تیم گسترش فولاد به دلیل اجحاف صورت گرفته به این تیم، قصد حضور در مسابقات را نداشته اما در یک هفته باقیمانده با انتخاب انگین فیرات کار خود را در حالی آغاز کردند که رضایت‌نامه تمام بازیکنان فصل قبل خود را صادر کرده و از این رو با ترکیب متفاوت در مسابقات حضور یافتند‌.

مربی دو ملیتی ترکیه ـ آلمانی برخلاف تصور در تیم گسترش‌فولاد نتایج ضعیفی را کسب و در نهایت برکنار شد. چهار بازی، دو مساوی و دو شکست و کسب فقط دو امتیاز کافی بود تا سمندر مدیر باشگاه گسترش فولاد در پایان هفته چهارم عذر فیرات را بخواهد‌.

محمدحسین ضیایی(۱۳۹۱):

پایگاه خبر ججین

ضیایی به واسطه دوستانی که در تبریز دارد، همیشه آماده سفر به این شهر و قبول مربیگری تیم‌های تبریزی است. ضیایی قبل از گسترش‌فولاد سابقه هدایت تراکتورسازی تبریز و شهرداری را داشته و با تراکتور به مقام ششم ایران دست یافته و شهرداری تبریز را نیز به دیدار پلی‌آف لیگ دسته یک رسانده بود‌.

اما ضیایی در گسترش فولاد راه فیرات را ادامه داده و با نتایج بسیار ضعیف از این تیم اخراج شد.‌وی در ۱۲ بازی تنها ۱۲ امتیاز کسب کرده و در حالیکه تیم در آستانه سقوط به لیگ دسته دو بود، از سمت خود برکنار شد.

با این نتایج ضعیف ضیایی پرونده وی در تیم‌های تبریزی تا به امروز بسته شده است.‌‌

هادی برگی‌زر(۱۳۹۱):

پایگاه خبر ججین

برگی‌زر در اوج ناامیدی آخرین تیر گسترش‌فولاد برای ماندن در لیگ آزادگان بود. اما برخلاف انتظار گسترش‌فولاد با برگی‌زر توانست در لیگ دسته اول باقیمانده و با ۳۲ امتیاز و قرار گرفتن در رده نهم به کار خود خاتمه بخشید.‌

رسول خطیبی(۹۲-۱۳۹۱):

پایگاه خبر ججین

رسول خطیبی با تیمی که ماشین‌سازی دبیری را تا آستانه صعود به لیگ برتر برده بودند، با تیم گسترش فولاد به توافق رسیده و با اقتدار و سه هفته پیش از اتمام مسابقات جشن صعود به لیگ برتر را برگزار کردند.‌

رسول خطیبی به عنوان جوان‌ترین مربی لیگ سیزدهم با تیم گسترش فولاد تا هفته یازدهم نتایج خوبی گرفته و این تیم را تا رده ششم رساند.‌

اما در ۹ هفته بعدی تیم گسترش فولاد روند نزولی گرفت. بعد از شکست تیم گسترش فولاد در هفته بیستم برابر صبا در قم که اولین بازی در ورزشگاه اختصاصی این تیم بود، رسول خطیبی از هدایت این تیم استعفا داد. رسول در بیست بازی برای گسترش فولاد بیست امتیاز کسب کرده بود و رفته رفته فاصله این تیم با تیم‌های قعرنشین کمتر می‌شد.‌

مهدی تارتار (۹۳-۱۳۹۲):

پایگاه خبر ججین

مهدی تارتار بعد از خطیبی هدایت گسترش فولاد را بر عهده گرفت. وی در ۴ بازی اول ۹ امتیاز کسب کرده که عملکرد فوق‌العاده‌ای بود. پیروزی برابر تیم‌های پرسپولیس، داماش و راه‌آهن و شکست مقابل استقلال خوزستان نتایج ابتدایی تارتار بود. در ادامه سه تساوی دیگر برابر تیم‌های مس کرمان، سایپای کرج و ذوب‌آهن اصفهان به دست آورد تا گسترش فولاد از خطر سقوط به رده پایین‌تر خلاص شود. تعطیلات ۴۰ روزه و بی‌انگیزگی بازیکنان این تیم سبب شد که گسترش فولاد در سه بازی پایانی متحمل شکست برابر تیم‌های ملوان انزلی، نفت تهران و فولاد خوزستان شود. وی در ۱۰ بازی ۱۲ امتیاز برای گسترش فولاد کسب کرد.‌

سمندر مدیر باشگاه گسترش فولاد تبریز از عملکرد تارتار رضایت نسبی داشته و با وی برای لیگ چهاردهم به توافق رسید.‌

اما در لیگ برتر فصل جاری تارتار نتوانست انتظارات را برآورده سازد و  در پایان هفته یازدهم تیم گسترش فولاد با ۱۱ امتیاز در رده سیزدهم قرار داشته و  تنها سه امتیاز با قعر جدول فاصله دارد.‌

در نهایت تارتار از هدایت تیم گسترش فولاد کنار رفته و کمالوند به عنوان سرمربی جدید این تیم معرفی شد.‌

فراز کمالوند(۹۵-۱۳۹۳):

پایگاه خبر ججین

فراز کمالوند در حالی جانشین مهدی تارتار شد که این تیم وضعیت خوبی در جدول رده بندی نداشت.

فراز کمالوند در پایان این فصل با ۳۱ امتیاز تیم گسترش‌فولاد را به رتبه یازدهم رسانده تا این تیم از خطر سقوط نجات یابد.

گسترش‌فولاد سال بعد(لیگ پانزدهم) با فراز کمالوند ۸ امتیاز بیشتر از فصل قبل کسب کرده و با ۳۹ امتیاز در جایگاه نهم قرار گرفت.

روند صعودی عملکرد تیم گسترش فولاد ادامه داشته و در فصل ۹۶-۱۳۹۵ این تیم با ۳۸ امتیاز در مکان هشتم قرار گرفته و برای اولین بار در نیمه اول جدول جای گرفت.

بعد از آخرین بازی تیم گسترش فولاد تبریز در فصل شانزدهم فراز کمالوند از هدایت تیم گسترش‌فولاد تبریز استعفا داد و به تیم نفت آبادان پیوست.

لوکا بوناچیچ(۱۳۹۶):

پایگاه خبر ججین

لوکا بوناچیچ برای دومین بار هدایت تیم گسترش فولاد را برعهده گرفت. وی در تیم گسترش فولاد جوانگرایی کرده اما نتوانست در ۸ هفته به نتایج خوبی دست یابد و با دو پیروزی، یک تساوی و ۵ شکست و ۷ امتیاز و در حالی که تیم گسترش فولاد در قعر جدول قرار داشت، بعد از شکست در دربی فوتبال تبریز مقابل تراکتورسازی برکنار شد.

این در حالی بود که در حضور اول وی که تیم گسترش فولاد در لیگ یک حضور داشت، این تیم را تا آستانه صعود به لیگ برتر رسانده بود و پیشنهاد تمدید قرارداد را سوی این باشگاه را رد و به تیم سپاهان پیوسته بود.

فیروز کریمی(۱۳۹۶):

پایگاه خبر ججین

فیروز کریمی هم مانند لوکا بوناچیچ سابقه هدایت تیم گسترش فولاد را در کارنامه خود دارد. اما تنها ۵ هفته هدایت این تیم را برعهده داشته به دلیل نتایج ضعیف برکنار شده بود، اما در حال حاضر به عنوان ناجی تیم گسترش‌فولاد به این سمت انتخاب شده است.

کریمی سال گذشته موفق شده بود تیم نفت آبادان را از خطر سقوط نجات داده و در لیگ برتر حفظ کند.

 


 

telegram.me/jajinnews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.