اهرام به کمک نجوم باستانی ساخته شدند
بسیاری از اهرام براساس نجوم باستانی ساخته شدهاند حالا دانشمندان میخواهند این اسرار را برملا کنند.
به گزارش پایگاه خبری “ججین”، انسان از ابتدای زمان مبهوت زیباییها و اسرار ناگفته آسمان شده است. به همین دلیل هم نجوم قدیمیترین علم باستانی محسوب میشود. راز و رمز آسمان برای هزاران سال الهامبخش انسان بوده است.
پدیدههای آسمانی در غارنگارههای ماقبل تاریخ به تصویر کشیده شدهاند. به نظر میرسد که بناهای تاریخی معروف مانند اهرام جیزه و استونهنج نیز طوری ساخته شدهاند که با موقعیت طلوع یا غروب اجرام آسمانی، مانند ماه، خورشید یا ستارگان مطابقت دارند.
تصور این که چگونه مردم باستانی قادر به ساخت چنین سازههایی بودند برای ما انسانهای امروزی دشوار است. برخی معتقدند که مردم ماقبل تاریخ برای ساخت چنین بناهایی دانش ریاضی و علوم در اختیار داشتند؛ در حالی که برخی دیگر ساخت این سازهها را کار بازدیدکنندگان بیگانه زمین میدانند.
آیا تا به حال به این فکر کردهاید که گذشتگان چه درکی از آسمان داشتهاند و چگونه کیهانشناسی را توسعه دادهاند؟ در دهه ۱۹۷۰ یک رشته علمی به نام «نجوم فرهنگی» پدید آمد که شروع به جمعآوری اطلاعات در این باره کرد. این رشته شامل چند حوزه تخصصی مانند نجوم، باستانشناسی، انسانشناسی و ستارهشناسی قومی میشود.
اهرام مصر از مهمترین آثار باستانی جهان هستند و برخی از آنها با دقت و جهتیابی بسیار بالایی ساختهشدهاند. فلیدندر پتری، مصرشناس، در قرن نوزدهم اولین بررسی جهتیابی اهرام جیزه را انجام داد.
وی دریافت که هر چهار لبه پایه هرم به نسبت یک چهارم درجه به سمت جهات اصلی قرار دارد. اما چگونه مصریان باستان این کار را انجام دادهاند. اخیرا گلن داش، مهندسی که اهرام جیزه را مورد بررسی قرار داده، نظریهای را مطرح کرده است.
به گفته داش، مصریان باستان میتوانند از روشی به نام «دایره هندی» استفاده کرده باشند. در این روش تنها به یک چوب و یک رشته نخ نیاز است تا جهت شرق و غرب مشخص شود. با توجه به سادگی این روش، شاید مصریان باستان از آن برای ساخت اهرام استفاده کرده باشند.
مترجم: هانا حیدری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰