انتقام “خلبان اردنی” هم در عملیات موشکی سپاه گرفته شد/ مراکز تحقیقاتی سپاه آماده کمک به دولت برای حل مشکلات هستند

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: در هر بخش از فناوری غیرنظامی که دولت یا وزارتخانه‌ها گیر دارند، مراکز تحقیقاتی سپاه آمادگی دارند که کمک کنند تا مشکل حل شده و وابستگی به خارج از کشور قطع شود.

کد خبر : 21499
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 تیر 1396 - 5:11

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از تسنیم، سردار امیر علی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سه‌شنبه طی سخنانی در یادواره شهدای مسجد لیله القدر در تهران‌نو، با بیان اینکه در جای جای کشور، امروز یادواره‌های شهدا سکه رایج شده‌اند، گفت: ما به مجالسی همچون یادواره‌های شهدا احتیاج داریم تا با آرمان‌های امام راحل، اهداف انقلاب و نظام اسلامی، تجدید میثاق کنیم.

وی افزود: در جلساتی همچون یادواره‌های شهدا، باید مسائل روز را تحلیل کرده و با آرمان‌های امام و اهداف انقلاب، تطبیق دهیم تا بتوانیم خودمان را با مسیر شهدا در یک راه قرار دهیم. برای این کار، لازم است که همه‌ی ما به مسائل روز، احاطه کاملی داشته باشیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: امروز نظام سلطه بیش از هر دوره‌ای نسبت به نظام و ملت ما توطئه می‌کند؛ در واقع، توطئه‌های آمریکا در عصر کنونی، بیش از هر دوره دیگر است و پیچیدگی آن نیز نسبت به گذشته فوق‌العاده افزایش یافته است.

“امروز بیش از هر زمان دیگری، اهرم‌های قدرت ما مورد تهاجم قرار گرفته است و ما باید شرایط را به‌طور دقیق رصد کنیم”؛ این جمله دیگری بود که سردار حاجی‌زاده بیان کرد و در ادامه گفت: موشک، توان نظامی و سپاه، همگی ذیل ملت ایران تعریف می‌شوند و ما خود را جدای از ملت نمی‌دانیم.

 

سردار حاجی زاده

 

وی خاطر نشان کرد: یکی از مواردی که ما باید در تشخیص، به آن مراجعه کنیم، تاریخ است؛ مثلا در جنگ جهانی دوم، شاهدیم که پهلوی اول اعلان بی‌طرفی کرد ولی کشور ما بعد از این اعلان بی‌طرفی، از شمال و جنوب و از زمین و هوا مورد تهاجم قرار گرفت و نهایتا رضاخان را وادار به استعفا کردند و بعد هم، تبعید شد و این بخش از تاریخ نشان داد که آنها برای اعلان بی‌طرفی کسی، احترام قائل نیستند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: مثال دوم مربوط به جنگ خلیج فارس است، جنگی که آمریکا و بسیاری از کشورها داعیه‌دار و پرچم‌دار آزادی کویت از چنگ صدام شدند و ۱۸۰۰ هواپیمای جنگی و تعداد زیادی ناو و ناوهواپیمابر به منطقه اعزام کردند. در آن مقطع، بسیاری از کشورهای عربی و غیرعربی خود را آماده حمله به عراق کرده بودند؛ در چنین شرایطی، عده‌ای از خواص بی‌خاصیت در داخل کشور اعلام می‌کنند که ما باید کنار صدام بوده و با آمریکا بجنگیم و عده دیگری هم می‌گویند که باید در کنار آمریکا با صدام بجنگیم اما رهبر معظم انقلاب با دید و بصیرت بالای خودشان وارد شدند و همه‌ی این پیشنهادات را کنار زده و اعلام کردند که جمهوری اسلامی ایران بی‌طرف است.

سردار حاجی‌زاده ادامه داد: جنس این اعلان بی‌طرفی، با بقیه موارد فرق دارد؛ ایران در آن مقطع اجازه نمی‌دهد که جنگنده‌هایشان از آسمان ایران برای بمباران عراق عبور کند، حتی اجازه ندادیم که موشک‌هایی که از گوشه خلیج فارس شلیک می‌شد و باید از آسمان ایران عبور می کرد تا به بغداد می‌رسید هم از آسمان ایران عبور کنند؛ این اعلان بی‌طرفی با پشتوانه اقتدار نظامی کشور صورت گرفت.

“یا مثلا در همان دوره، در عراق خون و خونریزی بود اما این طرف و در داخل خاک ایران، همه چیز آرام و آرامش خوبی بر کشور حاکم است؛ این دلیلش آن است که این حرکت سیاسی، پشتوانه‌اش قدرت نظامی است همانطور که وقتی رضاخان اعلان بی‌طرفی کرد، پشتوانه نظامی نداشت و به کشور حمله شد.”

وی با اشاره به عملیات موشک سپاه علیه داعش در خاک سوریه، خاطر نشان کرد: کشور ما در سال‌های اخیر با ناامنی احاطه شده بود و بعد از ۵-۶ سال در داخل کشور یک اتفاق تروریستی رخ داد، البته اگر نیروی قدس و سپاه در سوریه و عراق حضور پیدا نکرده بودند، این جنگ به جای آنکه هزار کیلومتر آن طرف مرزهای ما باشد، تا لب مرزهای ما هم می‌رسید.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه افزود: در مقرهایی که سپاه در عملیات موشکی هدف قرار داد، تعدادی از داعشی‌های چینی هم حضور داشتند، در واقع داعش امروز از کشورهای مختلف عضویابی کرده است؛ داعش به مجلس و حرم امام (ره) حمله تروریستی کرد و تروریست‌ها در دم کشته شدند و همه‌ی آنهایی که در داخل نیز تردد داشتند، بازداشت شدند اما به این هم اکتفا نکردیم و باید جواب دقیق و محکم‌تری به داعشی‌ها می‌دادیم.

سردار حاجی‌زاده همچنین اظهار داشت: بر همین اساس، سپاه پاسداران از طریق ستادکل نیروهای مسلح خدمت فرماندهی معظم کل قوا گردش کار فرستاد و درخواست کرد که در منطقه دیرالزور سوریه تعدادی از عقبه‌های داعش را مورد اصابت قرار دهد. فرمانده معظم کل قوا هم در نیم خط پاسخ ما را دادند و فرمودند، موافقم، بزنید اما افراد غیرنظامی نباید کشته شوند.

وی ادامه داد: موقعی که برای هدف قرار دادن مواضع داعش، از سردار سلیمانی درخواست هدف کردیم، بلافاصله ۶۰ هدف را به ما داد و گفت هر کدام را که می‌خواهید، بزنید. برخی از این اهداف در میان افراد غیرنظامی واقع بود و ما باید دقیق می‌زدیم و قطعا باید قبل، حین و بعد از عملیات، احاطه کامل به موضوع می‌داشتیم که همینطور هم بود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه عملیات موشکی سپاه، عملیات کوچکی نبود، تاکید کرد: عملیات موشکی سپاه علیه تروریست‌ها، به لحاظ کیفیت، در سطح ابرقدرتی بود و همه باید بدانند که این اتفاقی که رخ داد، بدون مقدمه نبوده است بلکه داشتن موشک دقیق، پهپاد، فناوری انتقال اطلاعات از پهپادها به مرکز فرماندهی عملیات در کرمانشاه و . . . ، یک‌دفعه به دست نیامده است بلکه ثمره ۳ دهه تبعیت بی‌چون و چرا از فرماندهی معظم کل قوا و فرامین ایشان بوده است.

سردار حاجی‌زاده ادامه داد: اگر حضرت آقا فرمودند که ما سیلی نمی خوریم بلکه سیلی می‌زنیم، این اتفاقی نیست، بلکه پشتوانه دارد. بنده که سال ۸۸ حکم گرفتم، وقتی خدمت رهبر انقلاب رسیدم، مطالبی را خدمت ایشان بیان کردم؛  ایشان آن روز به من فرمودند که “اولویت من دقت موشک است”، آن روز ما فکر نمی‌کردیم که روزی فرابرسد که یک هدف کوچک و یک ساختمان چند متری را از فاصله ۷۰۰ کیلومتری باید بزنیم اما در پاسخ به فرمان رهبر انقلاب گفتیم، چشم.

وی با اشاره به توان بالای کشور در حوزه‌های مختلف نظامی، اظهار داشت: اگر امروز در پهپاد، موشک، پدافند و . . . جزو چند کشور اول جهان هستیم، نتیجه تبعیت از فرامین رهبری است. اگر رهبر انقلاب فرمودند که اگر اسرائیل غلطی بکند، تلاویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کنیم، بله ما این را دنبال می‌کنیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: در دوره‌ای که حجاج ما در عربستان به شهادت رسیده بودند و سعودی‌ها پیکر این شهدا را نمی‌دادند و حتی خیلی‌ از کشورها نتوانستند پیکرهاشان را تحویل بگیرند، رهبر انقلاب یک نهیب زدند و آنها مجبور به همکاری شدند، این اقتدار است؛ پشتوانه حرکت‌های سیاسی باید توأم با اقتدار باشد و اگر پشتوانه قوی نداشته باشیم، نمی‌توانیم با دست خالی کاری از پیش ببریم.

سردار حاجی‌زاده افزود: اگر امروز در حوزه‌های اقتصاد و فرهنگ مشکل داریم، اینها قابل حل هستند؛ ما یک سرمایه بسیار بزرگ در اختیار داریم به نام اتحاد ملی، این را باید حفظ کنیم. در عملیات موشکی که انجام شد، ملت، دولت، مجلس  و همه یکپارچه حمایت کردند لذا باید همه امور همین طور باشد.

 

 

سردار حاجی زاده

 

وی در ادامه سخنانش گفت: ما در عملیات موشکی، ۶ موشک در ۱۲ دقیقه شلیک کردیم اما هنوز ۲ موشک روی لانچر بودند که خبر شلیک موشک‌ها در فضای مجازی منتشر شد؛ وقتی پیگیری کردیم، دیدیم که مردم در اطراف محل شلیک‌ها از لحظات شلیک، فیلم گرفته‌اند و منتشر کرده‌اند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه اضافه کرد: وقتی اولین موشک به هدف اصابت کرد، بنده در اتاق فرماندهی عملیات بودم و از مانیتور دیدم که اولین موشک اصابت کرد ولی یک دفعه دیدیم که از ۳ نقطه هدف، آتش زیادی بلند شد؛ به مسئول امر گفتم که مگر نگفتیم که یک موشک شلیک کنید، او گفت که ما یک موشک شلیک کردیم؛ یک موشک شلیک شده بود،  اما موشک دقیقا به هدف اصابت کرده بود و زیر هدف قرارگاه زیرزمینی داعش بود و آن قرارگاه آتش گرفته بود.

سردار حاجی‌زاده ادامه داد: ما نمی‌دانستیم که قرارگاه زیرزمینی داعش آنجاست، وقتی موشک دوم که اصابت کرد، یک تانکر سوخت هم آسیب دید و سوختش به داخل تونل ریخت و آتش سوزی گسترده‌ای ایجاد شد. من با خودم فکر می‌کردم که چطور شد که این آتش سوزی گسترده ایجاد شد، به این رسیدم که خدا مقرر کرده بود که علاوه بر انتقام خون شهدای حملات تروریستی تهران، انتقام خلبان اردنی که زنده زنده در آتش توسط داعش سوزانده شد هم گرفته شود.

وی با تاکید بر اینکه همه باید دست به دست هم بدهیم و مشکلات اقتصادی را حل کنیم، تصریح کرد: ما به فناوری‌هایی دست پیدا کرده‌ایم که به مراتب پیچیده‌تر از فناوری‌های غیرنظامی است؛ مگر چند کشور هستند که به فناوری ساخت بمب هوشمند، رادار، پهپاد، موشک و . . . دست یافته‌ و به خودکفایی هم رسیده‌اند؟ ما حتی با کشورهایی که به این فناوری دست یافته‌اند هم فرق داریم، چرا که آنها مثلا در پهپاد، موتور را از یک کشور می‌خرند و فناوری لینک ارتباطی را هم از یک کشور دیگر و روی بدنه سوار می‌کنند، اما ما همه‌ی کارهای‌مان را خودمان انجام می‌دهیم و امروز آمریکا و غیرآمریکا، نمی توانند هیچ کاری در حوزه نظامی علیه کشورمان انجام دهند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: در هر بخش از فناوری غیرنظامی که دولت یا وزارتخانه‌ها گیر دارند، مراکز تحقیقاتی سپاه و نیروی هوافضای سپاه آمادگی دارند که کمک کنند تا مشکل حل شده و وابستگی به خارج از کشور هم قطع شود.

سردار حاجی‌زاده اشاره کوتاهی هم به برجام داشت و در این باره گفت: برجام تجربه خوبی بود و دوستان ما در وزارت امور خارجه خیلی زحمت کشیدند و ما صحبت‌های روزهای اخیر آقای ظریف را هم شنیدیم اما دیدیم که طرف مقابل در مورد برجام چه کرد. امروز آمریکا بعد از هسته‌ای، روی موشک و سپاه متمرکز شده ولی ما کارمان را قدرتمندتر از گذشته پیش خواهیم برد و در آینده همه خواهند دید که یک طرف، پیروز خواهد شد و آن آمریکا نخواهد بود.

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

11 − ده =