امکان ثبت اختراعات ایرانی ها در ۱۵۰ کشور
رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: پس از الحاق ما به معاهده جهانی ثبت اختراع و همکاری کشورهای عضو این معاهده، زمینه ثبت اختراع برای مخترعان ایرانی در ۱۵۰ کشور مهیا شده است.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمدحسن کیانی روز شنبه در مراسم کارگاه ملی پروژه توانمندسازی محیط مالکیت معنوی – مدیریت مالکیت معنوی و تجاری سازی فناوری برای مدیران فناوری موسسات در سالن همایش های رازی، با اشاره به اینکه این کار از مهمترین اقدامات این مجموعه است، افزود: امکان ثبت اختراع در برخی از کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه فراهم شده است.
وی ادامه داد که سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در سال های اخیر توانست نسبت به ارتقا و توسعه خدمات ثبت مالکیت معنوی، توجه خاصی داشته باشد.
کیانی اظهار کرد که از سال ۱۳۹۱ تمام خدمات ثبت مالکیت های صنعتی و تغییرات آن به صورت کاملا الکترونیکی و از طریق پورتال این مرکز ارایه می شود.
وی افزود: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به عنوان متولی این حوزه در سال های اخیر سعی کرده سازوکارهای اجرایی، حقوقی و ثبتی متعادل، متوازن و موثری را برای حمایت از اینگونه دارایی ها در کشور فراهم آورد.
رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: تدارک قوانین و مقررات ملی و منطبق با استانداردهای بین المللی و الحاق به اکثر معاهدات ثبت و حمایت مالکیت صنعتی از مهمترین اقدام این سازمان است.
کیانی ادامه داد که نظام حمایت از مالکیت معنوی در کشورها با در نظر گرفتن ملاحظات و شرایط توسعه ای خود در تلاش است تا ضمن ایجاد تعادل و توازن بین دارندگان حقوق مالکیت معنوی و استفاده کنندگان آنها، سایه ای امن برای رشد خلاقیت و نوآوری فراهم کنند.
وی افزود: نظام حمایت از مالکیت معنوی با بهره گیری از سازوکارهای حقوقی، اجرایی و ثبتی لازم از طریق اعطای حقوق انحصاری و انگیزه ای مناسب در صدد است تا تولید نوآوری و خلاقیت جدید را فراهم سازد.
کیانی ادامه داد که با تجاری سازی آن نیز مسیر چرخه ایده تا تولید محصول تکمیل شده و عملا استفاده صاحبان فکر و نیز دسترسی جامعه به دانش، فناوری جدید و رفاه اجتماعی مسیر می شود.
وی مالکیت معنوی را به عنوان یکی از مهمترین و اساسی ترین معیار رشد و پیشرفت کشورها اعلام و اظهار امیدواری کرد که موضوعاتی که در این کارگاه مطرح می شود منجر به ارتقا ماکیت معنوی و تجاری سازی آن به ویژه در حوزه علوم پزشکی شود که این کار می تواند زمینه ارتقا نظام سلامت را فراهم آورد.
ارائه جدیدترین اطلاعات در خصوص اجرای پروژه توانمندسازی محیط مالکیت معنوی و مروری بر برنامه کارگاه و سیاست های IP، حاکمیت و فعالیت دفاتر انتقال فناوری، کارکردهای کلیدی دفاتر انتقال فناوری از موضوعاتی است که در اولین روز کارگاه ارائه خواهد شد.
پیش مذاکره و ارزشگذاری فناوری، مقدمه ای بر بازاریابی فناوری: آماده سازی فعالیت ها پیش از مجوز بهره برداری و معرفی قراردادها و توافق نامه های مورد استفاده دفاتر انتقال فناوری از جمله موضوعات قابل ارائه در روز دوم این کارگاه ملی است.
برچسب ها :اختراع ، ثبت اختراع ، ثبت اختراعات ایرانی ها در 150 کشور ، ججین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰